Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaKenny

σε μισώ...
Apr 18 2012 15:45
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Με προκάλεσες. :3
    Apr 18 2012 15:46
  • iristella's Photo
    iristella
    Still...worth it. :3
    Apr 18 2012 15:48
Photo

Kenny → Serestrum

BROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~
Apr 18 2012 15:38
  • Serestrum's Photo
    Serestrum
    BROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO~

Εσκασες απο το φαγητο ή αντεχεις ακομα?
    Apr 18 2012 15:58
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Ντάξει, για λίγες μέρες φοβόμουν μήπως εγκαταλείψω το μάταιο και ψεύτη τούτο κόσμο από το πολύ φαΐ, αλλά τελικά επιβίωσα.

Τί λέει εσύ;
    Apr 18 2012 16:56
  • Serestrum's Photo
    Serestrum
    Τι να πει? 23 και σημερα για την μεγαλη αδεια. Και μετα τελος.
    May 01 2012 13:56
Photo

Kenny

To do list: 1. Find a way to fit 48 hours in a day.
Apr 18 2012 10:33
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Θα υπάρξει όμως συμβατότητα μεταξύ του δικού μου χωροχρόνου και του δικού σου; Γιατί αν όχι, πώς θα σε πάρω τηλέφωνο οέο;
    Apr 19 2012 01:15
  • phm's Photo
    phm
    Worth finding out :P
    Apr 19 2012 01:38
  • Hecate's Photo
    Hecate
    When you find out let me know please...:-Ρ
    Apr 29 2012 16:00
Photo

Trivia Spitting Monster → Kenny

Μόνο σ' εμένα φαίνεται κάπως πολιτικά... ύποπτη η κατεύθυνση στην οποία κινήθηκε το πρώτο επεισόδιο του FLAG; Συνεχίζει έτσι και στα υπόλοιπα επεισόδια; Το έχεις δει; (Δεν λέω καν "γεια" ή "Καλό Πάσχα"! Αμέσως στο ψητό!)
Apr 18 2012 00:40
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Κοίτα, αφενός δεν χρησιμοποιείται πάντα για λόγους ρεαλισμού. Πχ υπάρχουν διάφοροι σκηνοθέτες που πλακώνουν όλες τους τις ταινίες στο film grain διότι έτσι τους αρέσει περισσότερο το οπτικό αποτέλεσμα (και οι video encoders ΜΙΣΟΥΝ αυτούς τους σκηνοθέτες, διότι δεν μπορούν να συμπιέσουν τέτοια videos χωρίς σημαντικές απώλειες στην ποιότητα εικόνας, με αποτέλεσμα να βλέπεις κάτι bluray rips μεγέθους 20 GB και βάλε). Όπως προείπα, καλλιτεχνική άποψη.
    Apr 18 2012 11:35
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Αφετέρου, το ότι πρόκειται για anime δε σημαίνει ότι είναι παράλογη η χρήση grain, ειδικά από τη στιγμή που πολλά frames είναι "φωτογραφίες" (ναι, για εμάς τους θεατές είναι απλά animation frames, αλλά εντός κόσμου είναι φωτογραφίες). Το θέμα βέβαια είναι ότι φρόντισαν για ρεαλισμό στο συγκεκριμένο τομέα, αλλά όχι σε σημαντικότερους, όπως, για παράδειγμα, λέμε τώρα, το γεγονός ότι international politics doesn't work that way! Ακριβοί στα πίτουρα και φτηνοί στ' αλεύρι, που...
    Apr 18 2012 11:37
  • Kenny's Photo
    Kenny
    λέν' και στο χωριό μου.

PS. Fuck you, 500 character limit.
    Apr 18 2012 11:38
Photo

Kenny

BRB, χωνεύω τον αγλέουρα, τον άμπακα και τα δέκα τους ξαδέλφια.
Locked Status Apr 17 2012 02:04
Photo

iristellaKenny

Δεν θα το πιστέψεις. Πριν από λίγο ξεσκάρταρα στο pc το anime "Five Star Stories" και σκεφτόμουν πόσο γαμάτο θα ηταν να διάβαζα το manga του. Πάω στο Bakabt και κάπως μου την βιδώνει και πατάω το random button και μου βγάζει ΤΟ ΜANGA TΟΥ FIVE STAR STORIES, που το έχεις κάνει offer εσύ μάλιστα. Is this a sign? o.O
Apr 14 2012 22:48
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Caruso_cool_shades.avi
    Apr 16 2012 21:25
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

Μ' αρέσει που τα ακούω για τον Γαρδέλη ενώ εσύ έβαλες Φλωρινιώτη μόλις μερικά posts πιο πάνω! XD Anyway, I blame Anelis. Αυτή με "κόλλησε".
Apr 13 2012 01:25
  • Trivia Spitting Monster's Photo
    Trivia Spitting Monster
    ΟΚ, guilty as charged. Με έπιασες. Δεν πάμε στης Ούρσουλας για κανένα χασίσι τώρα; XD
    Apr 13 2012 01:29
Photo

monoKenny

Δεν πάει με το screentime αλλά εντάξει...Θα σε αφήσω να πιστεύεις ότι έχεις επιλογή :3
Apr 13 2012 01:19
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Θα σ' αφήσω να πιστεύεις ότι "μ' αφήνεις να πιστεύω"... ^^
    Apr 13 2012 01:28
  • mono's Photo
    mono
    Μπορούμε να το συνεχίσουμε για πάντα...Αλλά βαθιά μέσα σου ξέρεις ότι δεν μπορείς να μου χαλάσεις χατήρι :3
    Apr 13 2012 01:44
Photo

phm → Kenny

Ξέρεις ότι έχεις κάψει φλάντζες όταν δοκιμάζεις plug-ins σαν αυτό για να δεις αν έχει διαφορά :P http://www.foobar2000.org/components/view/foo_out_ks
Apr 12 2012 23:56
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Φαντάζομαι στα audiophile forums (what.cd etc) θα έχει γίνει ανάρπαστο lol.
    Apr 13 2012 00:39
  • phm's Photo
    phm
    Βασικά δεν ξέρω αν έχει γίνει ανάρπαστο. Ξέρω ότι υπάρχουν 3 εναλλακτικές και κάποιοι συζητάνε τι είναι το καλύτερο http://dickography.tumblr.com/post/400357477/guide-better-audio-experience-with-asio-kstreaming
    Αυτό βασικά που δεν ξέρω πως δεν είχα ανακαλύψει μέχρι τώρα στο foobar είναι το replaygain αλλά δυστυχώς άμα το χρησιμοποιήσεις αλλάζει αρχεία και δεν μπορείς να κάνεις seed.
    Apr 13 2012 01:31
Photo

Όλα καλά με το Steam τελικά;
Apr 12 2012 20:51
    Trivia Spitting Monster
    Yup, yup! Κατεβαίνει τώρα δα το Portal!
    Apr 12 2012 21:05
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Awesome!

The Enrichment Center is required to remind you that you will be baked, and then there will be cake.
    Apr 12 2012 21:13
Photo

iristellaKenny

Εσύ μάλλον δεν είδες το anime του Zetman γι αυτό σε βλέπω τόσο χαλαρό μέσα στο thread. Η έκφραση "The silent rage of a thousand suns" δεν αρκεί να περιγράψει αυτό που νιώθω atm. H Tea chan είμαι σίγουρη ότι δεν μπόρεσε να φτάσει καν τα Lexotanils. Θα είναι λιπόθυμη σε κάποιο δωμάτιο του σπιτιού της και θα βγάζει αφρούς από το στόμα.
Apr 12 2012 15:51
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Κοίτα, το έπαθα ήδη μία φορά φέτος με το Gyo. Τώρα με το Zetman λέω να τη σκαπουλάρω για το καλό της ψυχικής μου υγείας. :P
    Apr 12 2012 16:36
Photo

Kenny → Kalamaris

"Ummm ξερεις οτι ειμαι ο νο1 Uminekotard ετσι?" Αυτά δεν τα γράφουν σε ένα forum όπου συμμετέχει και ο Tragic Prince. Atone this instant, or suffer his curse.
Apr 12 2012 15:39
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    *τραβαει δρεπανι bernkastel* LET THE FIGHT BEGIN!
    Apr 12 2012 19:57
  • The Tragic Prince's Photo
    The Tragic Prince
    *βγαζει βιβλιο και αρχιζει να γραφει* "....κι ετσι ο Kalamaris επεσε νεκρος ηττημενος απο τον Prince." θα αποφασισω μετα πως σε νικησα
    Apr 12 2012 22:17
  • Kalamaris's Photo
    Kalamaris
    You call yourself featherine(ryukishii)'s equal 0_______0.Tragic prince is blown in a puff of smoke due to an invalid argument.Kalamaris wins.
    Apr 12 2012 23:24
Photo

Six Winged Angel → Kenny

All set! Μπορείς να κάνεις delete το sequel :P Arigato~~
Apr 12 2012 14:29
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Θα δοκιμάσω να τα κάνω merge, κι ελπίζω να μην ανατιναχτεί τίποτα in the process... XD
    Apr 12 2012 14:31
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Αποστολή επιτυχής. :P
    Apr 12 2012 14:49
Photo

Mad_HatterKenny

Ξέρεις γιατί δε μου δείχνει το profile customization?
Apr 12 2012 14:16
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    [IMG]http://i42.tinypic.com/v81op.png[/IMG]
    here
    Apr 12 2012 14:46
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Έχε υπόψην σου ότι το κομμάτι της εικόνας που βρίσκεται στο κέντρο θα κρύβεται τελείως από τα περιεχόμενα του profile σου. Δες πχ το profile της Μαρίας (http://www.anime.gr/forum/index.php?/user/6732-mono/), που έχει βάλει ένα απλούστατο seamless texture. Μόνο όσα tiles βρίσκονται στα πλαϊνά φαίνονται.
    Apr 12 2012 14:48
  • Mad_Hatter's Photo
    Mad_Hatter
    ah thanks
    τέσπα το αφήνω κενό atm
    Apr 12 2012 14:52
Photo

Εντυπώσεις από το WALL-E; :)
Apr 12 2012 10:56
    Trivia Spitting Monster
    Ε, λίγο τραβηγμένο ήταν. Τόσο δα. Αλλά ως εκεί. Ναι, ο Miyazaki το 'χει παρακάνει. Τώρα που το λέμε, ποια απ' τις "οικολογικές" του ταινίες προτιμάς; Εγώ μάλλον πάω με την Πριγκίπισσα Μονονόκε. Αλλά έχω πολύ καιρό να δω τη Ναυσικά.
    Apr 12 2012 12:12
  • Kenny's Photo
    Kenny
    Εγώ με τη Nausicaä, αλλά ίσως φταίει που δεν μπορώ να τη διαχωρίσω από το manga της, το οποίο είναι απίστευτο.

Σαν standalone έργο ίσως το Mononoke Hime να είναι όντως λίγο ανώτερο.
    Apr 12 2012 12:23
    Trivia Spitting Monster
    (Note to self: διάβασε το manga Nausicaa. Επειγόντως.) Βασικά, αυτό που είχα λατρέψει στην Πριγκίπισσα είναι το μέγεθός της, το εύρος της, το πόσο τεράστια και επική είναι. Κάθε τι που γίνεται είναι μεγαλειώδες, τεράστιο, σημαντικό, αρχέγονο. Οι υπόλοιπες "οικολογικές" φαίνονται τόσο μικρές και πεζές...
    Apr 12 2012 12:30