Community Status Updates

Kenny → LucyBR
:oo::oo::oo:
YOU TRAITOR!
:madtodeath::madtodeath::madtodeath:
You didn't vote for Medicine Seller [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-year-2007/poll-208-a.html"]back then[/URL]!
:erk::erk::erk:
I take the title "devoted Medicine Seller fan" from you.
:chigau::chigau::chigau:
If you want to save your dignity, you have to rewatch the anime for another 20 times, while whipping yourself.
:nosey::nosey::nosey:

Glastenen → Kenny
αχ βρε κέννυ μου θα μου πάρει 7πλάσιο χρόνο αλλά δεν πειράζει...ούτως ή άλλως την πατήσαμε αμφότεροι :hahaha::deadga6: απλά θα κάνω ένα πατρόν/κόψιμο/ράψιμο σε uber-elegant Kurosagi Corpse d.s. style και ο Kusuri-uri βοηθός...:dazed:
[I]αν με δωροδοκήσεις πάντως με το plush αποσύρω την αγωγή μου...[/I] :bath:

Kenny → Glastenen
Να σου πω... παίζει να γράψεις για το Ayakashi, να γράψω για το Mononoke, να κάνουμε double attack; :blingeye2:

LucyBR → Kenny
oh thank u so much!! ^^ i needed a change at last so τι καλυτερο απο την divinity and grace του Kusuri Uri-sama for that?? <333333333333

Kenny → MangekyouItachi
Είπες ότι ψάχνεις υπότιτλους για το DBZ. Είσαι σίγουρος ότι τα αρχεία που κατέβασες δεν έχουν υπότιτλους; Από που τα κατέβασες;

Anelis → Kenny
σ' ευχαριστω πολυ, θα την ρωτησω
οχι φυσικα και δεν ειναι
αλλα το να λες οτι ειναι δικα σου (η σε μια περιπτωση να κανεις απλως copy-paste, ουτε καν αντιγραφη)
ε το θεωρω απο τα χειροτερα πραγματα που μπορεις να κανεις
ασε που λογω copyright *ειναι* εγκλημα
(δλδ παρανομια)
thanx ξανα

Kenny → Anelis
Στο fanart section, moderator είναι η yami, οπότε καλό θα είναι να ρωτήσεις εκείνη. ;)
Αν θες τη γνώμη μου, η μεταποίηση δεν είναι έγκλημα, αρκεί να αναφέρεις την πηγή.

Kenny → MaSaKa
Για να μην έχεις απορίες... όταν ανήκεις σε δύο διαφορετικά usergroups (μοναδικές περιπτώσεις είμαστε εγώ και η yami, adn-moderator εγώ, gfx-moderator εκείνη), ο admin μπορεί να διαλέξει για το όνομά μας οποιοδήποτε από τα χρώματα των δύο usergroups. Απλά, εγώ και η yami προτιμούμε το πράσινο από το πορτοκαλί/γαλάζιο. :P

jhetfield19 → Kenny
Εγινε μια συζητηση με την Erisabetsu και μαλλον καταλαβα λαθος.

Kenny → somnium
Ώστε σου άρεσε το Ippatsu Kikimusume, ε; Ξέρω εγώ τι δίνω στο λαό... :kakaka:
BTW, LOL:
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/b23839641235dc28a56ef0b523789ab0.jpg[/IMG]

GkLoc → Kenny
Xε,χε,
το ηξερα.:tensai:
ακομα περιμενουμε το σεντονακι σου στο Death Note Thread!!:hahaha:
κατα ποτε θα ειναι ετοιμο??:orly: