Community Status Updates

Kenny → cheery girl!
Το ξέρω ότι τα αδιάσειστα επιχειρήματά μου είναι ικανά να λυγίσουν και τον πιο επίμονο συνομιλητή και να τον απογυμνώσουν από κάθε άλλοθι. :tensai:
Κρίμα πάντως γιατί είχε αρχίσει να γίνεται διασκεδαστικό. :P

cheery girl! → Kenny
Αγαπητε Kenny ειδα πως παραδεχεσαι οτι υποβαιμιζεις το επιπεδο της συζητησης και συνεχιζεις τις αοριστολογιες σου...
Σε ενημερωνω λοιπον πως δεν υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να συνεχισω την ασκοπη πλεον συζητηση,αν θες διορθωνεσαι,αν θες συνεχιζεις την εγωιστικη σου συμπεριφορα και κανεις του κεφαλιου σου.........
Δεν διαβαζω δεν απαντω....
Αν θες συνεχισε......η ανωτεροτητα ισως ειναι μια ανυπαρκτη λεξη στο λεξιλογειο σου......συγγνωμη που γινομαι σκληρη αλλα μα το θεο κατανταει κουραστηκη η προσπαθεια σου να υπερασπιστεις τον εαυτο σου......
Τα λεμε...ΓΕΙΑ!

Kenny → cheery girl!
Σιγά που θα σε αφήσω να νομίζεις ότι νίκησες. Τώρα που έμπλεξες μαζί μου, θα μαρτυρήσεις. :kakaka:
Επαναλαμβάνεις ότι δεν είχες χρόνο... δεν είχες χρόνο να κάνεις τί; Να πας στο profile του sanji και να του γράψεις εκεί τις ερωτήσεις σου; Τον ίδιο χρόνο θα σου έπαιρνε με το χρόνο που σου πήρε για να κάνεις το post που ΕΚΑΝΕΣ, λέμε. Κάτσε και χρονομέτρησε τον εαυτό σου αν δεν με πιστεύεις.
Επίσης μου είναι αρκετά δύσκολο να συλλάβω πως το πως θεώρησες ότι είναι επείγον να ρωτήσεις για τα επεισόδια του One Piece τη στιγμή που η μάνα σου πονούσε και τη στιγμή που ήξερες ότι σε μερικές μέρες θα μπορούσες να κάνεις αυτήν την ερώτηση με την ησυχία σου, στο σπίτι σου, σ' αυτούς που πρέπει και [B]στο thread που πρέπει[/B].
Τί συμπεραίνουμε από εδώ; Η cheery girl θεωρεί τόσο επείγον το να ρωτήσει (όπου βρει) από που θα κατεβάσει τα επεισόδια One Piece, που γίνεται πρόβλημα στους γονείς της και στο forum. Το πόσο σέβεσαι τους γονείς σου είναι δικό σου θέμα, αλλά το πόσο σέβεσαι το forum είναι [B]δικό μου θέμα[/B], γι' αυτό και επιμένω.
Και τώρα έρχεται μια πικρή αλήθεια. Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΕΙΑ. Ειδικά όταν αυτό το παράπτωμα έρχεται από admin άλλου forum... εις βάρος σου είναι που ανέφερες ότι είσαι admin σε άλλο forum. Από τέτοια άτομα απαιτούμε μεγαλύτερο σεβασμό στους κανόνες. Τις συγγνώμες τις δέχομαι μόνο από μη έμπειρα με forums άτομα.
Όχι, δεν είμαστε αυταρχικοί, και αν δεν με πιστεύεις, ρώτα άλλα μέλη του forum. Το μόνο που κάνουμε είναι να είμαστε αυστηροί εκεί που πρέπει, και το δέχονται. Το γιατί δεν το δέχεσαι εσύ είναι κάτι που με προβληματίζει.
Τα posts σου, δυστυχώς για μένα, τα διαβάζω ολόκληρα και πολλές φορές, για να είμαι σίγουρος ότι δεν ξεχνάω τίποτα όταν σου απαντάω. Αντιθέτως εσύ δεν διαβάζεις τις απαντήσεις μου ολόκληρες και ιδού μια τρανταχτή απόδειξη: σου πρότεινα να στείλεις PM στον sanji κι εσύ καταλάβαινες ότι έπρεπε να στείλεις PM σε mod/admin. :blurah5:
Τέλος, προσβάλεις το συνομιλητή σου. Εγώ ούτε χλευάζω τη νοημοσύνη σου, ούτε σε αποκαλώ ανάγωγη. Να ξέρεις ότι αν μιλούσες έτσι σε απλό χρήστη, εγώ ο ίδιος θα σου έδινα warn για άσεμνη γλώσσα. Ο μόνος λόγος που κάνω υπομονή είναι επειδή μιλάς σε μένα (θύμα mode).
ΥΓ. Κάποιος άλλος μου φαίνεται ότι έχει χάσει. :kill4u:

LucyBR → Kenny
WUT THE - O__________O
-----------------------------------
nani kore????? DDD:

cheery girl! → Kenny
[B]Για ακομα μια φορα δεν διαβασες ολοκληρη την απαντηση μου[/B]...Σγχαρητηρια,επιτελους κατορθωσες να πεσεις υπερβολικα στην υποληψη μου (ποσος σε ενδιαφερει θα μου πεις....το ιδιο κι εμενα....)
Κοταξε να δεις Kenny μου...τοσες προσπαθειες εκανα,θα αναγκαστω να [B]καταιβω[/B] λιγα σκαλοπατακια για να μπορεσουμε να συνενοηθουμε διοτι φαινεται οτι τα πολλα λογια δεν σε πιθουν......
Λοιπον ακου....
Πριν 4 μερες οπου εγραψα την ερωτησουλα μοου βρισκομουν [B]Ναξο [/B]για διακοπες.. ....Τοτε μιας και δεν ειχα υπολογιστη κουβαλησα τους γονεις μουσε ενα internet cafe,τους ειπα να περιμενουν [B]10 λεπτα[/B] και μεσα σε αυτα τα 10 λεπτα ελενξα την αλληλογραφια μου, και ποσταρα την ερωτησουλα μου....Δεν ειχα χρονο,δεν [B]μπορουσα[/B] να αφησω την μανα μου να π[εριμενει...
[B]Χθες[/B] ξαφνικα μας πειρανε τηλεφωνο απο Αθηνα και μας ειπανε πως ο θερμοσηφωνας εσπασε....Το σπιτι ειχε γεμισει νερα,που εμπαζαν απο παντου και τσακιστηκαμε αρων-αρων να ερθουμε πισω
[B]Τωρα[/B],(γαμωτο θα το καταλαβεις ποτε η πρεπει να το συλλαβισω?) ειμαι Αθηνα.....αυτη την στιγμη που εχω χρονο ειμαι Αθηνα σπιτι μου....[B]αυτη τη στιγμη[/B] ουτε σε ιντερνετ καφε ειμαι-ουτε η μανα μου περιμενει στον ηλιο και ποναει.....αντιθετα μιας και ειναι αυγουστος και σταματησα τα μαθηματα,εχω οσο χρονο θελω
Τωρα ομως,ΤΩΡΑ,[B]ΣΗΜΕΡΑ[/B],ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ YOU KNOW????ΝΑΙ,ΕΛΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΤΡΟΦΑΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΜΥΑΛΟ???????ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?[B]ΠΡΙΝ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΧΡΟΝΟ-ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑΤΩΝ-ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ[/B].........Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.........ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΑΤΟΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ,ΕΓΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΗΣ........
Το ξεκαθαρισαμε?Τι συμπαιρενουμε απο δω?????Η καημενη η cheery girl περναει μια δυσκολη φαση στη ζωουλα της,και δεν ειχε αρκετο χρονογια να μπορεσει να τηρησει εναν απο του κανονες....(ειπα ειχε -[B]παρελθοντικος[/B] χρονος με πιανεις??????)
Παρολ αυτα ΖΗΤΗΣΕ ΖΥΓΓΝΩΜΗ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΞΕΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΡΙΜΑΔΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΤ....
ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΟΣΟ Η [B]ΚΑΛΟΣΥΝΗ[/B] ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ,ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΤ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ......
ο μοντ ισχυριζεται πως δεν τον ενδιαφερει [B]τι κανει αυτη στο δικο της φορουμ[/B] (ΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ [B]ΤΗΣ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΛΛΩΝ[/B] [B]ΦΟΡΟΥΜ!)[/B]
[B]ΠΑΡΑΦΩΓΙΚΟΤΑΤΟΣ[/B] ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΣ!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.....ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΥΛΟΥΧΙΑ (ποτε να αρχισω το σταυροκοπημα μου λες?)
Δεν θες να ακουσεις συμβουλες?????Ετσι απολυταρχικα λειτουργειτε εδω???Ρε ανθρωπε στομα δεν εχεις?????ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ [B]ΣΚΑΣΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΟΥ,ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ...[/B]
Τοτε ναι θα σταματαγα.......
Και σταματω και τωρα διοτι [B]επαναλαμβανομαι[/B] συνεχως διοτι εσυ [B]βαριεσαι να διαβασεις [/B]τις απαντησεις μου....αυτη τη στιγμη αυτοχαστουκιζεσαι μονος σου
ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΟΤΙ ΘΕΣ,ΒΡΙΣΕ ΜΕ ΟΣΟ ΘΕΣ,ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ [B]ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ[/B] ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ [B]ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ[/B] ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ,ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.......
Υ.Γ Για την δικη σου διαπαιδαγωγηση,η επικληση στι συναισθημα (απο τη στιγμη που οπως ειπες κι εσυ δεν υπαρχει κοσμος μπροστα) στοχευει να αγγιξει τη [B]δικη σου[/B] καρδια....
Αλλα τωρα καταλαβα γιατι δεν πιανει...[B]Ποια καρδια[/B]???????
Τα λεμε Kenny,[B]τυπικα[/B] ελπιζω πλεον.....Αμα για μια φορα αποφασισεις οτι θες να διατιρισεις καποιο [B]επιπεδο[/B] ασε τη συζητηση εκει...ελπιζω να κατανοησεις το λαθος σου..sayonara.....

Kenny → LucyBR
You wanna LOL hard and facepalm for a week? Read [URL="http://www.anime.gr/forums/members/cheery-girl--with-kenny.html"]here[/URL].

Kenny → cheery girl!
Τρικυμία εν κρανίω, με ολίγη από δασκαλίστικο ύφος. Γουστάρω να με θεωρούν αδαή. Δεν έχουν ιδέα με ποιον μπλέκουν. :tensai:
Η επίκλιση στο συναίσθημα μπορεί να είναι από τους βασικότερους τρόπους επιχειρηματολογίας, αλλά κάθε άλλο παρά τίμιος είναι. Για την ακρίβεια, είναι από τους πιο [B]βδελυρούς[/B] τρόπους επιχειρηματολογίας, κι αυτό γιατί σκοπός του χρήστη δεν είναι να αποδείξει ότι έχει δίκιο, αλλά να κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού (ελλείψει επιχειρημάτων), κι έτσι να καταφέρει να αποσπάσει το δίκιο από αυτόν που αποδεικνύει ότι το έχει. Μια άλλη λέξη γι' αυτήν την τακτική είναι [B]δημαγωγία[/B], και έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία από όλους τους υποκινητές πολέμων. Καταλαβαίνεις γιατί δυσανασχετώ όταν κάποιος καταφεύγει σε τέτοιες τακτικές.
Η διαφορά στη δική μας περίπτωση είναι ότι εδώ δεν υπάρχει κανένα πλήθος τριγύρω που να διαβάζει αυτά που γράφουμε. Απέναντί σου έχεις μόνο εμένα, κι εγώ δεν συγκινούμαι από επικλίσεις στο συναίσθημα. Άρα σε λανθασμένη στρατηγική έχεις ποντάρει.
Επίσης, με το δικό σου ήθος δεν ασχολήθηκα, εκτός αν θεωρείς επίθεση στο ήθος σου και μόνο το να σου επισημαίνουν ότι έκανες λάθος(!). :deadga6:
Η δική μου επίθεση, αν μπορεί να την αποκαλέσει κανείς έτσι, είναι επίθεση καθαρής, ψυχρής λογικής. Α συνεπάγεται Β, Β συνεπάγεται Γ, άρα Α συνεπάγεται Γ. Λέγεται [B]παραγωγικός συλλογισμός[/B], και προτρέπω [B]εσένα[/B] να διαβάσεις Νεοελληνική Γλώσσα Γ Λυκείου καλύτερα. Αν λοιπόν αυτό το αποκαλείς επίθεση, τότε, OK, σου επιτίθεμαι. Αν μπορείς να απαντήσεις στις "γροθιές" λογικής μου με λογική και όχι με επίκλιση στο συναίσθημα, απάντησε, αλλιώς παραδέξου ότι έσφαλες, για να κλείσει αυτή η ιστορία. Τίποτα παραπάνω δεν ζητάω.
Λες και ξαναλές ότι βαριέμαι τη δουλειά μου... ΔΕΝ βαριέμαι τη δουλειά μου. Απόδειξη: Αν [B]όντως[/B] βαριόμουν, θα άφηνα το post σου στη θέση του, και θα έλεγα "who gives a shit". Αντιθέτως, [B]α.[/B] το έσβησα, [B]β.[/B] έκατσα να σου εξηγήσω γιατί το έσβησα (άλλοι mods δεν νιώθουν την ανάγκη να δικαιολογηθούν για τις πράξεις τους και καλά κάνουν), και το κυριότερο, [B]γ.[/B] ξοδεύω ακόμα και τώρα χρόνο από τη ζωή μου, απαντώντας στις θλιβερές σου προσπάθειες να αποδείξεις ότι σε αδίκησα. Τόσο πολύ ΔΕΝ βαριέμαι. Αν και δεν ξέρω μέχρι πότε θα αντέχω να διαβάζω απαντήσεις σου με δύο λογικά σφάλματα ανά παράγραφο.
Λες ότι είχες ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή σου... ε και; Όσο χρόνο σου πήρε να γράψεις εκείνο το post, τόσο χρόνο θα σου έπαιρνε να έγραφες ακριβώς τα ίδια υπό τη μορφή PM. Το ένα δεν είναι σωστή forumική νοοτροπία, το άλλο είναι. Και τα δύο όμως απαιτούν τον ίδιο χρόνο. Άρα μπορούσες και να είσαι σωστή ως προς το forum, και να μην αργήσεις στη δουλειά σου. Απλά δεν το θέλησες. Όπερ έδει δείξαι.
Και ποιος σου είπε ότι έπρεπε να ψάξεις ποιος mod/admin έχει ιδέα από One Piece; Μα τα χίλια πληκτρολόγια, διάβασες την απάντησή μου; Σου αντιπρότεινα να έστελνες ένα PM με τις ερωτήσεις σου στον sanji... ο οποίος είναι απλός χρήστης... και ήταν αυτός στον οποίον απευθυνόσουν. Δηλαδή, τί πιο λογικό; Έχεις τελικά εμπειρία από forums ή δεν έχεις; :fromabove:
Which reminds me... [B]Δεν μας απασχολεί καθόλου το τι κάνεις σε άλλα forums.[/B] Δεν πα' να είσαι εκεί ο καλύτερος admin του κόσμου. Αυτό δεν σου εξασφαλίζει καμία ασυλία, ευνοϊκή μεταχείρηση, συγχωροχάρτι ή όπως-θες-πες-το. Δεν έχουμε κανένα λόγο να σε κρίνουμε από οτιδήποτε άλλο πέραν της παρουσίας σου εδώ.
Τέλος, επιμένεις ότι σε προσέβαλα, λες και έχω κάτι προσωπικό μαζί σου. Όχι, τίποτα το προσωπικό δεν έχω μαζί σου, απλά μόλις γνώρισες το αυστηρό μου ύφος, με το οποίο κάνω πετυχημένα τη δουλειά μου εδώ και καιρό. Στο δικό σας forum μπορεί να τους κουμαντάρετε όλους με γλυκόλογα και χαμόγελα και μπράβο σας, εδώ όμως έχει αποδειχτεί ότι πρέπει να είσαι αυστηρός για να επιβληθείς. Αν δεν σου αρέσουν οι αυστηρές μου παρατηρήσεις, το μόνο που έχεις να κάνεις για να μην τις ξαναδεις μπροστά σου είναι να φροντίζεις να ακολουθείς τους λίγους, απλούς, κατανοητούς και [B]λογικούς[/B] κανόνες λειτουργίας του forum... αυτό αρκεί. Το δε προσβλητικό μου ύφος δεν το έχεις γνωρίσει ακόμα, θέλει πολύ προσπάθεια για να το γνωρίσεις, και [B]δεν θες[/B] να το γνωρίσεις.
Αυτά, φιλικά. Ελπίζω να βάλεις νερό στο κρασί σου, γιατί δεν έχεις λόγο να θίγεσαι.

cheery girl! → Kenny
Επικλειση στο συναισθημα.......χμ ναι οφειλω να το ομολογησω.....ξερεις.....ειναι ενας απο τους βασικοτερους τροπους επιχειρηματολογιας......Νεοελληνικη Γλωσσα Γ' Λυκειου....ριξε μια ματια,δεν θα σου κανει κακο......!!!!
Αντιθετως εσυ χρησημοποιειες ιδιαιτερη την ''επιθεση στο ηθος του αντιπαλου'' εναν απο τους περισσοτερο κατακριτεους τροπους επιχειραματολογιας......Διοτι αποτελει τον μοναδικο τροπο αμυνας ανθρωπων που δεν μπορουν να χειρηστουν σωστα τους υπολοιπους τροπους.........
Διοτι για σενα η επιθεση ειναι ο πιο ευκολος τροπος να σριμωξεις καποιον.....απλα πολυ ριχο κατα τη γνωμη μου......τιποτα πιο εξυπνο???????
Οσο για την ειρωνια,εχεις ακουσει ποτε την λαικη και σοφη παροιμια, ''Ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα?'' Και μαντεψε ποιος ειναι ο πετεινος.......Κανε κρητικη πρωτα στην δικη σου ειρωνια (την οποια βαριεσαι κι ολας!!!!Εδω ειναι που ο Ομηρος θα χαρακτηριζε την ειρωνια σου ως ''τραγικη!") και μετα στων αλλων.........
Προσθετω [B]για ακομα μια φορα πως [/B]βαριεσαι,ξεβαριεσαι να διαβαζεις,μοντ εισαι,αυτη ειναι η δουλεια σου.....γι αυτο ριξε μια καλυτερη ματα στην απαντηση σου αμεροληπτα (αραγε μπορεις?) και με καθαρο πλεον μυαλο ισως εντοπισεις την πραγματικη ουσια....(την οποια σαφεστατα και εχασες...)
Θες να σου δινω μασιμενη τροφη????????3 γραμμες με ενα ξεκαθαρο νοημα?????Ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι???????
Αχ kenny kenny....η απροσεξια σου,χρυσε μου βγαζει ματι....το youtube....(οπως ειπα και στο post μου) εχει 17 επεισοδια μονο.......ισως ξερεις πως το ενα κρατα γυρω στο μισαωρο....που καταλιγουμε......α ναι,εχω διαβασμα και περιπου ενα 2 ωρο ελευθερου χρονου (τωρα το καλοκαιρακι!) εκ του οποιο 2ωρου,τη μια ωρα σπαταλω για να βλεπω 2 επεισοδιακια και την αλλη ωρα ειτε γραφω σε αυτο το φορουμ,ειτε στο αλλο που ειμαι admin....
Ακομα απο την απαντηση σου συμπεραινω πως δεν διαβασες ολη την απαντηση μου....shame on you!!!!!!! (ε ας κανω κι εγω επιθεση μια φορα!)
Θα εβλεπες αγαπητε πως,την ημερα εκεινη ημουν σε internet cafe διακοπουλες....μπηκα μονο για ενα 10 λεπτο για να ελενξω τα e-mail μου και να βρω κατι πληροφοριες που ηθελα....10 μονο λεπτα λογω της μανας μου.....[B]ριξε μια ματια[/B].....και κατα τ'αλλα εγω ειμαι αυτη που παρουσιαζω ελλειψη θελησης.....
Αρα ΟΛΑ ΚΟΛΛΑΝΕ.....and guess what!It get worse.....
Eχεις μηπως ριξει καμια ματια στο φορουμ μου???Αν ειχες θα εβλεπες πως εχει πολλες διαφορες με τουτο δω.....Ειναι για τον harry potter βλεπεις.....ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΜΟΝΤ εχουν δει μονο τις ταινιες....δεν εχουν ιδεα απο βιβλια......
Οποτε αν ενα χαμενο μελος ηθελε να μαθει κατι ας πουμε που δεν καταλαβε στο 7ο βιβλιο,επρεπε να στειλει pm στους μοντ???????(Περιττο να πως πως και ο ιδρυτης του φορουμ που ειναι κι αυτος admin,δεν εχει ιδεα απο βιβλια.....!)
Πολυ απλα ο μοντ,δεν θα ηξερε να απαντησει......Γι αυτο και ΟΛΕΣ οι αποριες,τα παντα ποσταρονται φανερα στο φορουμ.....γιατι να εχουν το δικαιομα και τα αλλα απλα μελη να δοσουν μια απαντηση την οποια ισως οι μοντ να μην ξερουν!!!!!
ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ONE PIECE?????H KAI NA XEI ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ??????
Αν [B]οντως προσεχεις τοσο πολυ τα post μου,[/B]θα ηξερες πως εγω εχω επαφη μονο με τα shoujo και πως το one piece ειναι το πρωτο μου shouen.....Στα threads περι shoujo,λιγοι απο σας ποσταρουν,και μονο αυτους τους ''λιγους'' γνωριζω.....
Αν ειχα απορια σχετικα με καποιο shoujo anime,φυσικα και θα ηξερα που να στειλω πμ....η μαλλον που να κανω post......
Kι εσυ μου ζητας μεσα σε ανα πενταλεπτο,να κατσω να ψαξω ποιος απ ολους τους μοντ και αντμιν (αναθεμα και να ξερα ποιοι ειναι...) ειναι σχετικος με το θεμα και μπορει να μου δοσει απαντηση????
Θα μου πεις παλι ''Μα το one piece ειναι θρυλος..ποιος στο καλο δεν θα ξερε να σου απαντησει?'' (Τσα ειδες που σε προλαβα....!Και μετα μου λες πως γραφω πολλα....το κανω για οικονομια χρονου!)
Κι εγω θα σου πω πως σου εχω θεσει ηδη ενα παραδειγμα σχετικα με τον harry potter.....θα μπορουσε να συμβαινει καλιστα κατα παρομοιο κι εδω.....
Αχ kenny πραγματικα με εχει κουρασει η ελειψη προσοχης σου...[B]ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.....[/B]γραφω ξεκαθαρα πως οι κανονες ειναι σημαντικοι,και ποια πρεπει να ειναι η αντιμετωπιση οταν καποιος τους παραβιασει.......
Ξερω οτι η δουλεια ειναι σκληρη,αλλα σκοπος ειναι και να σ'αρεσει αυτο που κανεις.....εγω εγινα admin με ολη μου την καρδια....ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?Γιατι [B]δεν βαριεμαι[/B] να κανω παρατηρηση σε καποιον διπλη φορα.......ετσι παει...σου πα οι καλοι τροποι συμπεριφορας κερδιζουν τους ανθρωπους......οταν το μελος ξεπερασει τα ορια τοτε ναι πατον απ τα αφτια και κατασαδιασε τον...
Εσυ με το καλημερα σας (αληθεια ειχαμε ξαναμιλησει ποτε?) να μου τα χωσεις χωρις να ξερεις τα πραγματικα αιτια η ακομα την θεληση να επανορθωσω.......
Τι να πω....εχω κουραστει να γραφω,δεν πιστευω να παραδεχτεις ποτε πως εγω ισως και να εχω εν μερη δικιο,οποτε αν ''σε φτιαχνει'' να μου την μπαινεις και να στην μπαινω,συνεχισε....
Εγω βαρεθηκα..αμα ο ανθρωπος δεν θελει να καταλαβει......
Υ.Γ Μ'αρεσει που σε κανω να γελας....ειμαι ευθυμος ανθρωπος βλεπεις....μεχρι και στους τσακωμους κραταω ευθυμη ατμοσφαιρα....

Ptomahawk → Kenny
να πάρει και ήθελα να κράζω ελεύθερα τα σπαμέρια :P, όταν ανεβώ Θεσσαλονίκη ίσως κανονίσουμε ένα meeting σε θέλω έτοιμο, επίσης θα συζητήσουμε ποιά μέλη θα γίνουν invite για να μπουν, αυτούς που μάζεψα τους έχω ως τον βασικό πυρίνα, αν δεκτούν όλοι, θα έχουμε μέλη της κυβέρνησης αλλά και τους ΕΚΜΕΚ :PPPP

Kenny → Ptomahawk
Ναι. Δεν μπορούν όμως να γραφτούν χωρίς την έγκρισή σου (εκτός κι αν είναι mods :P).

Ptomahawk → Kenny
να σε ρωτήσω, στο ΚΑΤΑ group που είναι moderated, χρήστες που δεν είναι μέλη θα μπορούν να το διαβάσουν;

Kenny → cheery girl!
Τεράστια απάντηση, ελάχιστη ουσία. Αντιθέτως, αρκετή επίκλιση στο συναίθημα και ολίγη ειρωνία. Μάλιστα. :yawn2:
Όπως θα παρατηρήσεις, εμένα μ' αρέσει να επικεντρώνομαι στην ουσία. Βαριέμαι το Ξανθόπουλος mode. Έχουμε λοιπόν.
1. Είμαι moderator στο anime/manga section. Θυμάμαι τόσο καλά όσο κι εσύ πόσες φορές έχεις μπει, που έχεις postάρει, και τι έχεις postάρει, εκεί όπου είμαι υπεύθυνος. Κρίνω ότι έχεις συμμετάσχει αρκετά για να μην θεωρείσαι πλέον νέα. Πάμε παρακάτω τώρα, στις λογικές τρύπες.
2. Δεν έχεις χρόνο λόγω πανελληνίων για να ρίξεις περισσότερες ματιές στο forum, όμως έχεις και παραέχεις χρόνο για να βλέπεις ένα endless shounen (One Piece), σε σημείο που να έχεις δει ό,τι έχει το YouTube, και να αναζητάς διακαώς τα επόμενα επεισόδια [λέω διακαώς γιατί αν [B]δεν[/B] τα αναζητούσες διακαώς [B]δεν[/B] θα ένοιωθες την ανάγκη να κάνεις ένα τόσο εξόφθαλμα επιπόλαιο post, θα άφηνες την ερώτηση (και συνεπώς τα επεισόδια) για μια άλλη φορά]. Δεν κολλάει και πολύ, but it gets worse...
3. Είσαι admin σε άλλο forum (άρα έχεις και παραέχεις εμπειρία από forums) και δεν σου πέρασε από το μυαλό να στείλεις στον sanji ένα private message ή ένα visitor message ή ένα email με την ερώτησή σου (μιας και απευθύνεσαι κυρίως σ' αυτόν, δεν είναι άλλωστε απαραίτητα και οι υπόλοιποι αναγνώστες του Air thread σχετικοί με το One Piece). Αυτό κι αν δεν κολλάει. :|
4. Γέλασα όταν διάβασα το "ενα ματσο παλιοκανονες πρεπει να δεσμεσουν καθε μου κινηση και να χειραγωγισουν καθε μου σκεψη,να την κατευθυνουν οπως εκεινοι θελουν και να μην αφηνουν τον ενθουσιασμο να λαβει χωρα". Για όνομα της Haruhi, δεν απαγορεύουμε κανένα θέμα. Εδώ μπορείς να συζητήσεις ό,τι θες. Το μόνο που απαιτούμε είναι να συζητάς γι' αυτό που θες εκεί που πρέπει. Στο κατάλληλο, ειδικό, αφιερωμένο γι' αυτόν τον σκοπό thread. Δεν είναι παράλογο αίτημα, έλεος. :frozen:
5. Γενικότερα, μεγαλοποιείς τα πράγματα δίχως λόγο. Ούτε αυταρχικοί είμαστε, ούτε καταδικάζουμε, ούτε στην πυρά στέλνουμε, ούτε εξοστρακίζουμε. Απλά έχουμε διαπιστώσει ότι οι παραινέσεις μέσα στην ευγένεια και με 500 γλυκούλια emoticons έχουν την τάση να μην λειτουργούν. Οπότε συνήθως τα πετάμε έξω από τα δόντια, για να είμαστε σίγουροι ότι ο άλλος θα "νιώσει". Αν το καλοσκεφτείς, οι moderators έχουμε στα forums το ρόλο των μανάδων στο σπίτι. Πλένουμε, σκουπίζουμε, καθαρίζουμε, και βάζουμε και καμιά φωνή στα παιδιά μας που κάνουν αταξίες και λερώνουν το σπίτι. Γι' αυτό μην εκνευρίζεσαι. :hahaha:

cheery girl! → Kenny
Ας υποθεσουμε οτι εγω εκανα μια μερα εγγραφη στο φορουμ και ξαναεμπενα μετα απο ενα χρονο......Τοτε θα επρεπε να χαρακτηρηστω ως εμπειρο μελος πλεον μελος ε??????Σαν να μην μας τα λες καλα......Αν ειχες κατσει να ασχοληθεις λιγο μαζι μου θα εβλεπες πως συνολικα πρεπει να εχω επισκεφτει το φορουμ καμια 12ρια φορες εκ των οποιων εχω αφιερωσει σε καθε μου επισκεψη κανα μισαωρο και εχω κανει comments μονο στην υποενοτητα σειρες anime (μιας και το φορουμ ειναι ταιραστιο και εχω χαθει κυριολεκτικα!!!!)
Τι συμπερασματα βγαζουμε απο εδω????Εισαι εξυπνος θα τα βρεις....πολυ σωστα μαντεψες!
Λογω περιορισμενου χρονου (καποιοι δινουν πανελληνιες φετος!) δεν εχω προλαβει να ριξω και την παραμικρη ματια στα αλλα θεματα.........
Θα μου πεις εσυ τωρα με την αυταρχικη φωνουλα σου....''Σιγα εγω στη θεση σου θα ειχα προλαβει να γυρισω ολο το φορουμ!!!!!!''
Και σου υπενθιμιζω πως ορισμενα ατομα εδω μεσα δεν ειναι και πολυ καλοι χειρηστες του internet....τους παιρνει λιγο παραπανω χρονο.......!Θες να με καταδικασεις γι αυτο????Εμπρος λοιπον!Η δικαιοσυνη ας λαμψει για ακομα μια φορα.....!
Χα,εσυ θα πεις σε εμενα που πασχιζω να διαβασω και τρεχω στα νοσοκομεια απο το πρωι εως το απογευμα διοτι η μανα μου αντιμετωπιζει σοβαρα προβληματα με την σπονδυλικη της στιλη,πως τα κανω ολα αυτα επειδη βαρεθηκα να κοιταξω?????Βαρεθηκα???????
Δεν με ξερεις,σε καταλαβαινω εχουν δει πολλα τα ματια σου,ομως δεν γινεται τον οποιοδηποτε που κανει ενα κοινοτυπο σφαλμα να τον κατατασεις στην ομαδα με τα ''σπαστικα παιδακια που χαζοφερνουν στο φορουμ και εσκεμανα μου σπαν τα νευρα''
Ξερεις γιατι εγινα μελος σε αυτο το φορουμ?Διοτι ηλπιζα πως ακομα και σε αυτη την πλεον παρακμιακη χωρα-μπορουσα να βρω ατομα που μοιραζονται το ιδιο παθος με εμενα.....τα anime shows!Ατομα με τα οποια μπορω να μοιραστω τις ιδεες και τις αποψεις μου σχετικα με αυτο το θεμα.....
Και πιστευω πως αυτος ειναι ο κυριος σκοπος ενος φορουμ.....Το φορουμ ειναι ενα μερος που ατομα απο καθε μερος της γης μπορουν να καταπιαστουν με την τρελα τους,οποια κι αν ειναι αυτη,και να σταματησουν να νιωθουν μονοι...μπορουν να βρουν κι αλλους ομοιους τους και να σκεφτουν ''Για κοιτα να δεις επιτελους καποιος που με νιωθει!!!!!!''
Ομως αν ενα ματσο παλιοκανονες πρεπει να δεσμεσουν καθε μου κινηση και να χειραγωγισουν καθε μου σκεψη,να την κατευθυνουν οπως εκεινοι θελουν και να μην αφηνουν τον [B]ενθουσιασμο [/B]να λαβει χωρα,τοτε τι να το κανω το φορουμ μου λες?????
Διοτι εκεινη τη στιγμη ημουν ενθουσιασμενη!Μολις ειχα αρχισει να βλεπω αυτη την υπεροχη σειρα εν ονοματι one piece!Ξαφνικα,τι απογοητευση!Το youtube δεν εχει αλλα επεισοδια.....Αμεσως λοιπον που πηγε το μυαλο μου?Ας ρωτησω τα παιδια αυτου του υπεροχου φορουμ!Φυσικα και θα ξερουν!
Μπαινω λοιπον μεσα ξερωντας πως εχω 5 λεπτα καιρο διοτι ο πατερας μου περιμενε εξω απο το intenet cafe και προσπαθω να βρω στην [B]μοναδικη υποενοτητα που λογω ελλειψης χρονου εχω μπει ποτε,[/B]ενα thread με τον τιτλο one piece...Oμως διστυχως τιποτα....φτου ρε γαμωτο!Χρονος δεν υπαρχει να ανοιξω thread,η χειρουργημενη μανα μου περιμενει στο αμαξι και δεν θελω να καθυστερησω.........τι να κανω τι να κανω....Δεν πειραζει σκεφτομαι.....θα καταλαβουν.....ας γραψω την ερωτησουλα μου σε ασχετο thread....δεν θα επαναληφθει ποτε ξανα.....
Κι ετσι απο μια στιγμη ενθουσιασμου εκανα ενα λαθος....Το οποιο!!!Ω Ωιμε!!!!!!!!!Ενοχλησε τοοοσο πολυ!!!!!!!
Ο moderator εχει βαρεθει να διορθωνει τα μελη (κατι το οποιο ειναι ουσιαστικα η δουλεια του.....αμα δεν ηθελες να διορθωνεις τα λαθακια των μελων σου,με τα οποια [B]μοιραζεστε το ιδιο παθος[/B] τοτε να μην γινοσουν μοντ!)Και μαλιστα φωναζει και καταδικαζει!!!!''Στην πυρα!'' ''ο κατηγορουμενος δεν τιρισε τον κανονα νουμερο 325'' Ελα ομως που δεν γινονται ετσι οι δκες!!!!!!!Συνηθως ο δικαστης ρωτα ''Γιατι επραξες αυτο το κακουργημα?'' και αμα κρινει πως το [B]γιατι ειναι δικαιολογημενο [/B]αφηνει τον κατηγορουμενο ελευθερο!
Τωρα αμα ο κατηγορουμενος επαναλαβει το λαθος του πολλες φορες (στη δικη σου περιπτωση,σου κανω εκπτωση,εστω οτι επαναλαβω [B]1 φορα [/B]ακομα το λαθος) τοτε ναι ας τον φυλακισει.........
Θα μου πεις τωρα ετοιμος να εκραγεις ''Καλα ρε κοπελα μου τοσο πολυ θιχτηκες και μου γραφεις ολο αυτο το κατεβατο?????Οκ δεν σε βρισαμε κι ολας!''
Εδω εγω θα γελασω και θα πω....για μια φορα εχεις δικιο....[B]ΟΜΩΣ![/B] Το κανω αυτο γιατι εχω βαρεθει πλεον την αυταρχικη συμπεριφορα των αντμιν και των μοντ ......Η γλυκια αντιμετωπιση και η καλοσυνη αποτελουν υποδειγματα καλης συμπεριφορας,εξευγενισμενης ψυχης και ανωτερου ανθρωπου.......
[B]Δεν με ενδιαφερει τι κανουν τα αλλα φορουμ![/B]Τι δηλαδη δημαγωγουμενα προβατα ειμαστε??????Οτι κανει το πληθος πρεπει να το κανουμε κι εμεις????Ετσι επειδη το λενε οι αλλοι??????
Εγω ξερω οτι το χαμογελο και η αγαπη κερδιζουν τους ανθρωπους και τους γεμιζουν εκτιμηση για το ατομο σου........
Στο φορουμ στο οποιο ειμαι αντμιν ([URL="http://www.harryworld.net"]www.harryworld.net[/URL]) οταν πρωτοεγινα μελος,μονο ξυλοδαρμους δεν ειδαν τα ματια μου!!!!!Κι ομως καταφερα και τους εστρωσα ολους!!!!Πλεον τα πραγματα εχουν αλλαξει........αν θες μπες και ριξε μια ματια......θα δεις οτι εχω να μπω επεισημα παρα πολυ καιρο (κατι το οποιο πιστοποιει τον φορτο εργασιας μου) και μαλιστα ολοι μου λενε περαστικα για την οικογενεια μου (δεν περιμενω να με πιστεψεις γι αυτο στο λεω......) Εχω να μπω κανα 3μηνο κι οταν ειπα στον δημιουργο του φορουμ να με βγαλει απο αντμιν λογω αποθσιας μου μου απαντησε...
''Εισαι καλα?Που θα ξαναβρω εγω τετοια αντμιν??????Ολοι σε αγαπανε σε αυτο το φορουμ!Θα μεινεις αντμιν κι ας μπαινεις μια φορα τον χρονο!''
Εγω περιττο να πω οτι συγκινηθηκα......
Τεσπα,φλυαρισα,βαρεθηκες να με ακους,αλλα εκει που θελω να καταληξω ειναι πως
Οι κανονες ειναι σημαντικοι......οπως ειπες κι εσυ βοηθαν στην καλυτερη οργανωση του φορουμ......ομως μια παραβιαση δεν αντιστοιχει στον εξωστρακισμο του ατομου που εκανε την παραβιαση.........μαθε πρωτα τον λογο....(αυτη ειναι η δουλεια σου!Αν βαριεσαι αλλαξε επαγγελμα!)....εξυπνο παιδι εισαι,θα κρινεις σωστα,θα προειδοποιησεις γλυκα.........Και μαθε να αντιμετωπιζεις τα μελη σου [B]ισοτημα...[/B]
[B]Μπορει να μην εχουμε ξαναμιλησει,τα γουστα μας ισως δεν συμβαδιζουν ομως αυτο δεν σημαινει πως δεν αξιζω....πρεπει να με γνωρισεις....και μετα κρινε....![/B]