Community Status Updates

Kenny → red pyramid
Διάθεση έχω, stock images έχω (ναι, κι ας μην έχω δει τη σειρά :P), χρόνο δεν έχω καθόλου. Αν θες να περιμένεις μέχρι τον Οκτώβρη... :/

red pyramid → Kenny
Να σε ρωτήσω κάτι? θα είχες την υπομονή και πάνω απ' όλα τη διάθεση να φτιάξεις ένα σετάκι πάνω στην utena? Ε, φανταστικέ μοδεράτορα :blingeye2:

Anyparktos → Kenny
Dude,μιας και έριξες και vote,μπορείς να μου πεις αν μπορώ να κάνω revoke αργότερα?Από την άλλη είπες δεν υπάρχουν καλά subs για terra e οπότε καλύτερα να μην το ψηφίσω ακόμα κι αν μου αρέσει ε?Anyways,μάλλον για planetes το κόβω αν και θα περιμένω μέχρι last minute μήπως αλλάξω γνώμη!

Kenny → anime-dono
Είναι ακριβώς όσα βρήκες. Οι ταινίες Laughing Man και Individual Eleven είναι compilations από τις σειρές, οπότε δεν χρειάζεται να τις δεις αφού θα δεις τις σειρές. Τέλος, το Tachikoma Days είναι μικρές χιουμοριστικές ιστορίες που βρίσκονται μετά το τέλος κάθε επεισοδίου της σειράς. Αν κατεβάσεις τις σειρές από [KAA], θα τα βρεις εκεί. ^^

anime-dono → Kenny
sory για το bother αλλα μπορεις να μου διευκρινησεις κατι?
απο Ghost in the Shell βρηκα τα εξης μπορεις να μου πεις αν λειπει κατι γιατι το Link που εβαλες στο Anime Recommendations confused me :blurah5:.
ταινιες
movie Ghost in the Shell
movie Ghost in the Shell 2: Innocence
movie Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Individual Eleven
movie Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - The Laughing Man
movie Ghost in the Shell: Stand Alone Complex: Solid State Society
σειρες
σειρα 26 ep. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
σειρα 26 ep. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG
σειρα 26 ep. Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - Tachikoma na Hibi

Zauk-Lain-
→
Kenny
the only strong "female" is lain...i hate haruhi thats why i keep hurt her...besides i hurt her from the begining of the game...so you cant tell i team up....

red pyramid → Kenny
Incredibly sweet :P
Do me a favour....please watch Utena.....I mean, I just finished it a few minutes ago and....oh man, what an anime!!! I am gonna watch the movie too right now so I'll start watching Mononoke tomorrow.

Kenny → red pyramid
Αυτή είναι η δουλειά τους, να μαζεύονται... κι εμείς να τα ταπεινώνουμε και να τα διώχνουμε.
Isn't life sweet? :P

red pyramid → Kenny
θα το 'χείς πάρει χαμπάρι αλλά νομίζω ότι έχουμε ένα τρόλ-σπάμ πλάσμα στη γειτονιά -btw, σα πολλά δε μαζεύονται τελευταία?-

SirJim → Kenny
Θα κάτσω να λύσω τα 4αρια σίγουρα!!!(αρχαίο post σου στο thread αινίγματα και φυσικά χωρίς τον οδηγό...)
For a start:
81= (4 - 4/4)^4
:P

moonheart → Kenny
oh... I see...:P thnx for solving my probs young man... τι σου κανουν οι σημερινοι mod eh???:P -this is not irony-:hahaha: