Community Status Updates

Loke → Kenny
Γεια σου Κεννυ, ηθελα να σε ρωτησω κατi εδο και κερο...
Εισαι και εσυ κωλλημενοσ με τα ανιμε ετσι?
Εχης κανενα να μου προτεινεισ?

Seraphimon-T.K. → Kenny
Γεια σου Κεννυ, ηθελα να σε ρωτησω κατi εδο και κερο...
Εισαι και εσυ κωλλημενοσ με τα ανιμε ετσι?
Εχης κανενα να μου προτεινεισ?

manuel → Kenny
γεια σοθ κεννθ...ειμαι ο μανωλης...ειμαι καινοθργιοσ στο site..θελω να μου λυσεις μια απορεια...ξερεις τι εχει γινει με το ναρυτο?

Kenny → Sponis
Σε πειράζει να χρησιμοποιήσω [URL="http://danbooru.donmai.us/post/show/87627/"]αυτήν την εικόνα[/URL] αντί γι' αυτήν που έχεις τώρα; Η γενικά μια εικόνα της Haruhi που είναι ήδη χριστουγεννιάτικη.

Seraphimon-T.K. → Kenny
Πφφ, περσι ομως δεν ειχες παραπονο :Ρ Μια χαρα βγηκε και ηταν και πιασαρικο...Μονο το αστερι δεν εβαλα γιατι βαριωμουν...

Sponis → Kenny
γιατί θα το ζητήσω φέτος και θα το φτιάξει του χρόνου και άμα... κάνε μια προσπάθεια. Σπόνης τραστς γιου...

Seraphimon-T.K. → Kenny
Γιατι ξερει οτι θα το φτιαξεις πιο γρηγορα απο μενα :Ρ Εχω ενα θεμα με τα deadlines:uhh:
Θα μπορουσες ανετα να χρησημοποιησεις το περσινο...με τοσο κοπο το εφταξα...τσκ...

Kenny → Sponis
Μπορώ να προσπαθήσω να το φτιάξω, αλλά γιατί δεν το ζητάς (και) από τον Seraphimon, που σου έφτιαξε τα λαμπάκια στην περούκα πέρυσι; :P

Sponis → Kenny
απατεώνα, ρεμάλι, λαμόγιο και όλα τα συναφή... θα μπορέσεις να περάσεις "λαμπάκια" στο άβαταρ μου, να γίνει πιο Χριστουγεννιάτικο; ευχαριστώ...

dennisuke → Kenny
Πονηρέ Kenny... κοιτάς το background μου. :P
Αναφορικά με τα greeklish + τη black hole, δεν ήθελα να θίξω κανέναν, μια απορία είχα και μου λύθηκε. ^^ Gomen για την αναστάτωση εκεί, kk; :)