Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaKenny

Δικηγόρος του διαβολου...εεε της Asuka ήθελα να πω: Κατά τους ελληνικούς νόμους η "Ανεξιθρησκεία" αποτελεί συνταγματικό δικαίωμα από το [URL="http://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%A3%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CF%85&action=edit&redlink=1"]Σύνταγμα της Επιδαύρου[/URL] το [URL="http://el.wikipedia.org/wiki/1822"]1822[/URL] και ακολουθεί μέχρι σήμερα. Ωστόσο, ειδικά από το 1975 το Σύνταγμα δεν κατοχυρώνει μόνο την ανεξιθρησκεία αλλά και την ελευθερία λατρείας για τις γνωστές θρησκείες στο ελληνικό κράτος. [συνήγορος mode/off] ps I accept chocolates as a fee
Feb 07 2009 04:03
Photo

monoKenny

πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ [B]Διευκρινιστικο edit [/B]Αξιοτιμε Κυριε Προεδρε της Εδρας, Κυριοι ενορκοι και αγαπητο ακροατηριο,γκουχ γκουχ,η φωτογραφια σαυτο το profile δεν ειναι τιποτα αλλο πρα μια καταφανης προσπαθεια αποπροσανατολισμου της κοινης γνωμης και του σεβαστου δικαστηριου...Η απεικονιζομενη στην εν λογω φωτογραφια παρολο που ξεγελα με το,αχεμ, ας το πω ελκυστικο παρουσιαστικο της ουδεποτε επεδειξε οποιαδηποτε γλυκητητα αντιθετως παρεμεινε ως το τελος ανυποφορα κακομαθημενη και εγωπαθης χωρις κανενα σημαδι μετανοιας... Ο κατοχος του profile προσπαθει να μυησει και αλλους ανυποψιαστους στην λατρεια της-ουτε το ονομα της δεν μπορω να πω- και ως εκ τουτου σας ζητω να τον καταδικασετε για διαδοση ψευδων ειδησεων και προσπαθεια προσυλητισμου σε μη επισημη θρησκεια με την εσχατη των ποινων! *κριμα που καταργησανε την θανατικη ποινη ρε γμτ...:hiding_something:
Feb 07 2009 01:19
Photo

iristellaKenny

Thanks και πάλι kenny για τις ευχές και για τα ταχύρυθμα μαθήματα!:gotit::awww:
Feb 05 2009 17:53
Photo

Kennyiristella

Έγινε και την βάψατε όλοι σας, now she has joined the Dark Force! :hiding_something: Congrats, iristella, see you at work. :hahaha:
Feb 05 2009 15:22
Photo

Sunabouzu → Kenny

thnx, ρε kenny εγω απλα ενδιαφερομαι να πληροφορησω το παιδι... ξερεις καθοδηγηση της νεολαιας etc
Feb 04 2009 23:32
Photo

Kenny → Sunabouzu

[i]οσο για το Ergo Proxy, πολυ καλο hentai anime απο τα κλασσικα του ειδους[/i] Τα ρισπέκτια μου. :hahaha:
Feb 04 2009 16:05
Photo

Kenny → Ptomahawk

Δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με τον rizon. :-/
Feb 04 2009 03:35
Photo

The Tragic Prince → Kenny

Έκλεισαν τα polls? :S Νομιζα οτι ηταν μέχρι 31 βράδυ.. Και ήμουν ανάμεσα σε 2 στα πιο πολλα και τα είχα αφήσει για το τέλος :deadga6:
Jan 31 2009 02:45
Photo

Yoriyoshi → Kenny

βασικά εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να γράφω το ονομά μου με κάντζι.... Όταν έκανα ακκάουντ εδώ δεν ήξερα ότι μπορείς να κάνεις με ελληνικούς πόσο μάλλον με ιαπωνικούς χαρακτήρες, και έτσι υποσυνείδητα χρησιμοποίησα το Γιωριγιόσι Yoriyoshi παντού... ημέιλια παιχνίδια λογαριασμούς και άλλλα...
Jan 27 2009 05:23
Photo

Tea-chanKenny

"Teachan, η Miyoshi είναι έτσι κι αλλιώς ΠΟΛΥ τρισδιάστατη... if you know what I mean." Άντε βρε παππού...! :P
Jan 24 2009 16:33
Photo

Kenny → ayame

Δεν υπάρχουν σημειώσεις για τα 2 τελευταία επεισόδια.
Jan 21 2009 01:16
Photo

ayame → Kenny

συγγνώμη να ρωτήσω κάτι; για μονονοκε τα επεισόδια 11 & 12 έχουν σημειώσεις; πού μπορώ να τις βρω;
Jan 20 2009 22:36
Photo

KennyLoke

Ρε άει πνίξου ρε Κούγια...
Jan 19 2009 02:00
Photo

LokeKenny

δε μας χεζεις ρε Νταλαρα....
Jan 19 2009 01:55
Photo

KennyLoke

**** τα υπουργεία σου ρε. Ξέρεις εσύ, _AF.
Jan 19 2009 01:49