Community Status Updates
Strange Loop → Kenny
Toν ειχε, νομιζω δηλαδη, ο νονος μου καθηγητη στο Michigan και μου εδωσε ενα καλοκαιρι πριν μερικα χρονια να το διαβασω. Παιζει να ηταν μια απο τις πρωτες εκδοσεις του βιβλιου..
May 21 2010 12:42
Kenny → Strange Loop
BTW, if I may ask... εσύ πως το ανακάλυψες το GEB; Εμένα μου το πρότεινε ένας καθηγητής μου στη σχολή.
Ρωτάω, γιατί δυστυχώς δεν είναι γνωστό βιβλίο στην Ελλάδα. Όχι απλά επειδή δεν υπάρχει μετάφραση... ακόμα και σε βιβλιοπωλεία με ξένες εκδόσεις να πας, ούτε εκεί παίζει να το βρεις. Εγώ το παράγγειλα από Αγγλία (και το I Am A Strange Loop μου το φέρανε από Αμερική ^^).
May 21 2010 12:34
Kenny → Strange Loop
Είναι ένα βιβλίο γραμμένο με διαφορετικό ύφος απ' ότι το GEB. Πιο φιλοσοφικό, πιο εσωστρεφές. Δεν καταπιάνεται με τόσα πολλά θέματα όσο το GEB, αλλά εστιάζει κι αυτό στην ίδια βασική ιδέα. Τι σημαίνει το "εγώ", τι σημαίνει το "είναι", πως προκύπτει η συνείδηση, τι ρόλο παίζιε η αυτοαναφορά σε όλα αυτά κτλ. Κάποια πράγματα τα έχει ξαναπει, κάποια άλλα είναι καινούργια. Αν πάντως σε ενθουσιάζει το θέμα, όπως εμένα, δεν έχεις λόγο να το χάσεις.
Από Hofstadter διάβασε επίσης το Metamagical Themas.
May 21 2010 10:12
Strange Loop → Kenny
Nα σου πω.. Ειδα εχεις διαβασει και εσυ το GEB.. Δε ρωταω πως το βρηκες γιατι ειδα σε επηρεασε παρα πολυ..
Το I am a strange loop δε το εχω κοιταξει καν..Ενα μικρο σχολιο αν μπορεις σε συγκριση με GEB γιατι βαριεμαι να googlarw για opinions
May 21 2010 01:02
Kenny → Serestrum
Προτείνω Heavy-Medic pair... let's show him the powers of right click.
May 20 2010 16:44
Serestrum → Kenny
διαλεξε. θες να πας απο pyro brotherhood? soldier? heavy? εχουμε πολλους τροπους να σε ξεκανουμε XD
May 20 2010 16:25
Kenny → Serestrum
Hey... don't keep ssj4goku13 all for yourself... I wanna kill him good too. :kakaka:
May 20 2010 15:54
Kenny → papp0us
Volume 11 chapter 66. Αν και γνώμη μου είναι ότι αξίζει να το διαβάσεις από την αρχή.
May 20 2010 13:22
papp0us → Kenny
Καλά τώρα είμαι 5 eps πριν το τέλος δε το dropάρω, αλλα έχει καταντήσει αηδία η κατάσταση με τα τέλειώματα.. Απο μια ματιά που έριξα στο manga είναι οντως καλύτερο το σχέδιο, και αρκετά μάλιστα. Ξέρεις σε ποιο σημείο του manga τελειώνει το anime, για να μη ψάχνω chapter-chapter;
May 20 2010 13:02
Kenny → papp0us
Look at it this way: Τουλάχιστον το manga φτάνει πολύ παρακάτω... και συνεχίζεται. Το anime όχι.
Ένας ακόμα λόγος να γλυτώσεις το anime είναι το character design. Είναι απλά άθλιο IMHO, και καμία σχέση με το όμορφο και καλοσχεδιασμένο manga.
May 20 2010 11:21
papp0us → Kenny
AXA! δηλαδή έπιασα ένα anime χωρίς τέλος, που προέρχεται απο ένα manga χωρίς τέλος... θα τρελάθω απο τη χαρά μου στο τελευταίο επεισόδιο δηλαδή!:sadist:Να'σαι καλά για τα [S]ευχάριστα[/S] νέα :unlucky:
May 20 2010 11:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed