Community Status Updates
Nighteyes → Kenny
Η αλήθεια είναι πως δεν σας έχω συνηθίσει σε τόσο μεγάλες αλλαγές.:P Ε φτάνει τόσο πια. Αν και Gintama θα ξαναβάλω σίγουρα.
May 29 2010 23:45
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny
Ahahaha Καλως σας βρηκα (*points at the top poster kenny*)
Mη νομιζεις, κι εγω προχθες το ειδα XD
Aπλα δεν μπαινω πια στο ellie_kwstis.
Κανε με add σ'αυτο που θα σου στειλω σε pm.
May 29 2010 19:00
Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™
Άσχετο, και δεν έχω ιδέα γιατί, αλλά μόνο τώρα πρόσεξα ότι έφτασες στο Complete! Συγχαρητήρια, λοιπόν, you have ascended to spammerhood. XD
Επίσης, σε έχω προσθέσει στο MSN αλλά μάλλον δεν αναγνώρισες το email και το blockαρες. Add me plz.
May 29 2010 18:26
kelborn3 → Kenny
Ειμαι περηφανος που σε κανω να διασκεδαζεις.Ειναι μεγαλο ταλεντο να κανεις τον αλλο αν8ρωπο χαρουμενο.
May 29 2010 17:04
sunday → Kenny
I found Putin!
[url]http://www.youtube.com/watch?v=Chg275uZ1WA[/url]
May 27 2010 11:45
Kenny → Loke
BTW, έχει βγει ένα bluray rip του Eva 2.22, όμως έχει μερικά προβλήματα στα subs. Αν ενδιαφέρεσαι nonetheless, πέρνα από το Eva 2.22 thread για torrent links.
May 27 2010 01:19
Loke → Kenny
you want war? you wanna die punk?
ουστ απο δω, πηγαινε φτιαξε κανα set :D
May 27 2010 01:09
Loke → Kenny
it's not like it's for me XD
ελεγα να υπαρχει κατι πριν τα BD rips.
ps. καποτε πρεπει να δω την 1.0 , 1.1 , 2.0 κτλπ
May 25 2010 22:24
Loke → Kenny
ugg nge 2.22 εχεις καμια ιδεα πιο torrent αξιζει να το βαλω?
do what we said on irc. DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT, DO IT!
May 25 2010 21:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed