Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → aboumonkey

Χεχε, μου την έχουν ξανακάνει αυτή την ερώτηση. Μέχρι και όταν ξεκίνησα να διαβάζω το Legend Of Koizumi, δεν είχα ακόμα μάθει πως παίζεται το παιχνίδι. Και πάλι είχα λιώσει στα γέλια πάντως. Μετά από αυτό βέβαια αποφάσισα να μάθω το παιχνίδι. Αφού το έμαθα, έκατσα να ξαναδιαβάσω το manga, και έλιωσα ακόμα περισσότερο. Συμπέρασμα: Βουρ στον πατσά! Κι άμα τυχόν θες να μάθεις και το παιχνίδι, εδώ είμαστε εμείς. XD
Nov 05 2010 12:40
Photo

aboumonkey → Kenny

Mιας και ανάμεσα στα άλλα είσαι και mahjong expert, ας ζητήσω τα φώτα σου. Το manga με τον Koizume θέλει να ξέρεις mahjong για να το καταλάβεις/γελάσεις 100%; Κάποια βασικά ξέρω (προφανώς όχι τα winning hands XD) για το στήσιμο, τους γύρους κλπ.
Nov 05 2010 12:24
Photo

sotirissotiris → Kenny

α και για το ορθογραφικο θεμα επιτιδες εγραφα ετσι οποσ και ο γιοργος<προστιχι νοσοκομα> αν και αθτος λιγοτερο ετσι για το σπασιμο
Nov 04 2010 17:47
Photo

sotirissotiris → Kenny

ti λεσ τορα εφιαξα διπλο acount για να σινομιλο με τον εαυτο μου μιπος εχο διπλι προσοπικοτιτα κι τα δυο ειναι διακαμου εγο του εφιαξα το acount αν το δεις το δικομου ειναι 6350290096 και το δικοτου 9009663502 και το θεμα ειναι οτι εχει γραψει εντελοσ αντιθετα πραγματα .ομος ξερεις αστο σβισε και το δικομου . ορεα ανα σχολισι βρικα.ξερεις τι ειναι το αστειο οτι οτι κανο μαζι του πανατα καταλιγι στου να μασ διοχνουν ουα μασ διοξαν και απο τι internet gamai i fasei:riiight::riiight::hahaha::nanana::hahaha::hahaha::hahaha:
Nov 04 2010 17:43
Photo

Kennyprostixi_nosokoma

[quote]πιοσ ο λογο για double acount. φιλοσ που του σιστισα το site . καλα ποσ σου ειρθε αυτο[/quote]Ο οποίος φίλος, να υποθέσω, έχει ακριβώς την ίδια κατεστραμμένη ορθογραφία με σένα, ε; Γιατί άραγε μου βρωμάει κάτι στην όλη ιστορία;... Oh, wait, το βρήκα.[QUOTE]Registration email για το sotirissotiris: [email]sotos2011@hotmail.com[/email] Registration email για το prostixi_nosokoma: [email]sotos2012@hotmail.com[/email][/QUOTE]Τίποτα δεν φωνάζει πιο δυνατά ΔΙΠΛΟ ACCOUNT από δύο σχεδόν πανομοιότυπα emails. Γι' αυτό που έκανες θα μπορούσα κάλλιστα να ρίξω ban και στα 2 accounts. Θα αρκεστώ στο να ρίξω ban μόνο στο prostixi_nosokoma, και να αφήσω το άλλο. Λάβε το σαν πρώτη και τελευταία προειδοποίηση.
Nov 04 2010 14:08
Photo

Kenny → sotirissotiris

[quote]πιοσ ο λογο για double acount. φιλοσ που του σιστισα το site . καλα ποσ σου ειρθε αυτο[/quote]Ο οποίος φίλος, να υποθέσω, έχει ακριβώς την ίδια κατεστραμμένη ορθογραφία με σένα, ε; Γιατί άραγε μου βρωμάει κάτι στην όλη ιστορία;... Oh, wait, το βρήκα.[QUOTE]Registration email για το sotirissotiris: [email]sotos2011@hotmail.com[/email] Registration email για το prostixi_nosokoma: [email]sotos2012@hotmail.com[/email][/QUOTE]Τίποτα δεν φωνάζει πιο δυνατά ΔΙΠΛΟ ACCOUNT από δύο σχεδόν πανομοιότυπα emails. Γι' αυτό που έκανες θα μπορούσα κάλλιστα να ρίξω ban και στα 2 accounts. Θα αρκεστώ στο να ρίξω ban μόνο στο prostixi_nosokoma, και να αφήσω το άλλο. Λάβε το σαν πρώτη και τελευταία προειδοποίηση.
Nov 04 2010 14:07
Photo

Mad_HatterKenny

Ενταξει Θεικο:hahaha: Να πως σταματας μια απο τις πιο γαματες επιθεσεις ever.
Nov 04 2010 14:00
Photo

KennyMaya-chan

[QUOTE]Σχόλιο του αδερφού μου όταν είδε το Furikabutte: -Πως λέγεται ο Mihashi κι ο αδερφός του Mihashi? -Μη χάσουν! Τον πλακώνεις στις φάπες τώρα ή δεν τον πλακώνεις?[/QUOTE]ΘΕΟΣ ο αδελφός σου. :hahaha:
Nov 04 2010 04:13
Photo

KennyMad_Hatter

Βλέποντας την εικόνα που postαρες στο Star Driver thread θυμήθηκα το παρακάτω επικό thread από το /a/. [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/g1244743936879.jpg[/IMG]
Nov 04 2010 03:50
Photo

RevanKenny

>Πες ότι θες, αλλά για μένα (και για την υπόλοιπη .aNiMe//GR Team, μιας και προφανώς έχουμε συζητήσει την περίπτωσή σου), δεν χωράει αμφιβολία ότι όλα αυτά είναι δικά σου. Oh so you guys do think about me. srsly now, δεν τρεφω κανενα μισος για κανεναν σας, (πιστεψε με εχω καλυτερα πραγματα να κανω οσο περιεργο και αν ακουγεται) απλα μερικες φορες με ενοχλει ο τροπος που χειριζεστε διαφορες καταστασεις και ******* μου βασικα, γιατι δικο σας ειναι το forum αν θελετε του βαζετε και φωτια και το καιτε. (just for the record δεν trollαρα στο thread για την εκτρωση καποια πραγματα οντως με ενοχλησαν πολυ για δικους μου λογους.) Τελος παντων, επειδη δεν θελω να κουρασω, I'll behave from now on. see ya dude
Nov 02 2010 18:28
Photo

KennyRevan

Late reply is late, αλλά έχουμε και σχολή. Τα objectionable content και sockpuppetting δεν βαραίνουν εσένα τον ίδιο. Γενικά τα ανέφερα, γιατί τα έχουμε δει κι αυτά εδώ μέσα. Από κει και πέρα, για banned accounts (πληθυντικός γιατί έκανες και μπόλικα)... ξέρω ότι δεν υπάρχει κάποιο νόημα να σου τα απαριθμήσω διότι θα αρνηθείς τα πάντα, αλλά έτσι για το γαμώτο... [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=7146[/url] [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=10640[/url] [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=10654[/url] [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=10656[/url] [url]http://www.anime.gr/forums/member.php?u=10657[/url] Πες ότι θες, αλλά για μένα (και για την υπόλοιπη .aNiMe//GR Team, μιας και προφανώς έχουμε συζητήσει την περίπτωσή σου), δεν χωράει αμφιβολία ότι όλα αυτά είναι δικά σου. Αλλά ας τα ξεχάσουμε όλα αυτά για λίγο... στο κάτω-κάτω τα παραπάνω accounts τα έκανες με όρεξη για troling και όχι για σοβαρή συμμετοχή. Ας έρθουμε στο σήμερα και στο παρόν "σοβαρό" account σου. Όταν από τη μέρα που γράφεσαι στο forum ψάχνεις ευκαιρία για να "την πεις" σε μένα (κυρίως) και την iristella λες και σου χρωστάμε, μην περιμένεις αυτή η συμπεριφορά να είναι ανεκτή για πάντα, ούτε από τους διαχειριστές, ούτε από τα άλλα μέλη... πόσο μάλλον όταν έχεις το παραπάνω παρελθόν. Από τη στιγμή που ισχύουν όλα αυτά, έχουμε κάθε δικαίωμα να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη με το να σε αγνοήσουμε και να πατήσουμε το ban button για άλλη μια φορά. Το ότι αντ' αυτού κάθομαι και σου απαντάω μπας και καλμάρεις δες το σαν μια τελευταία χάρη. Δεν ξέρω γιατί μου τρέφεις τέτοια "συμπάθεια", αλλά φρόντισε από δω και πέρα να φερθείς έξυπνα.
Nov 02 2010 16:36
Photo

RevanKenny

μα objectionable content? when? ας μην μιλησω για το sockpuppetting, ποιος banned user νομιζεις πως ειμαι anyway?
Nov 01 2010 22:12
Photo

KennyRevan

Όχι. Έχω πάθει ανοσία στις 4chan canned responses.
Nov 01 2010 22:01
Photo

RevanKenny

Αν πω "COME AT ME BRO" θα χειροτερεψω τη θεση μου?
Nov 01 2010 21:57
Photo

Kenny → Tenshi

Δεν ξεκινήσαμε ακόμα τους αγώνες στο BakaBT, αλλά όπως βλέπεις, κάνω προθέρμανση για το rape που θα τους ρίξω... expect screenshots of yakuman hands in the next few days. XD Όσο για το Washizu set, ελπίζω από Δευτέρα πρωί να μου έρθει το ειδοποιητήριο των ΕΛΤΑ... με τρώει η αγωνία να το πάρω επιτέλους στα χέρια μου. ^^
Nov 01 2010 00:29