Jump to content

Community Status Updates

Photo

KaiKenny

[spoiler] :hahaha: Τον Switch θα τον πάρει η Reiko, μη μου καταστρέφεις το shipping :nanteee:, η Saaya ας ψάξει αλλού, ας πάρει τον Tsubaki για υποκατάστατο του Bossun, να μάθει να μην είναι τόσο tsun. Ναι! Δε λέει! :hero: Himeko, βγες στην επίθεση. Δεν πιστεύω να το γυρίσει σε πολύ romance drama. Δεν μπορώ να φανταστώ τον Bossun, main hero σε romance drama και μάλιστα σε triangle με τίποτα. :hihi2: Ούτε τη Himeko. Αν καταλήξει σε κάτι τέτοιο θα ξέρουμε ότι ο Shinohara δεν πρέπει να ένιωθε καλά εκείνο το διάστημα. :hahaha: Αλλά πλάκα θα είχε να γινόταν και να σε έβλεπα από μια μεριά να το διαβάζεις σε φάση --> :nanteee: :hehehe: Είμαι κακός άνθρωπος. [/spoiler]
Mar 14 2011 20:22
Photo

KennyKai

[spoiler][QUOTE]:if: Η Hime είναι τίμια κοπέλα, δεν είναι του χαρακτήρα της. Είναι ικανή να τους βοηθήσει κιόλας αν ο Bossun πει ότι τη βρίσκει ενδιαφέρουσα.[/QUOTE]Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, όχι self-friend-zoning από τη Himeko, δεν θα το αντέξω. :nanteee: Ναι, βασικά έπρεπε να το διευκρινήσω. Οι δραματικές σκηνές στο Sket Dance δεν με χαλάνε, και όντως, το εν λόγω σημείο ήταν αρκετά συγκινητικό. Απλά αυτό που δεν θέλω να δω είναι romance dorama. Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν ζήσει τόσα και τόσα μαζί, θα είναι αμαρτία, κρίμα κι άδικο από το Θεό να μην καταλήξουν μαζί. :if: Η Saaya ας πάρει τον Switch ξέρω γω. :P[/spoiler]
Mar 14 2011 20:11
Photo

KaiKenny

[spoiler] :if: Η Hime είναι τίμια κοπέλα, δεν είναι του χαρακτήρα της. Είναι ικανή να τους βοηθήσει κιόλας αν ο Bossun πει ότι τη βρίσκει ενδιαφέρουσα. Μεξικάνικο δε θα το κάνει οπότε δεν πειράζει. :hahaha: Πρέπει να έχεις πετύχει καλά shoujo μέχρι τώρα για να μην έχεις πάθει ανοσία σε κάτι τέτοια. Το Sket Dance δεν το φοβάμαι πάντως. Δλδ, άν το δεις από άλλη πλευρά και περιγράψεις απλά την ιστορία του Bossun και του Tsubaki πχ., χωρίς λεπτομέριες, σαν γενική ιδέα, ήταν λίγο μεξικάνικο, αλλά την έδωσε τόσο ωραία που δεν περνάει από το μυαλό του αναγνώστη κάτι τέτοιο όταν το διαβάζει. :nanteee: Ειδικά εκεί που διάβαζε το γράμμα από τον πατέρα του.... Καλά, οκ και η Saaya, αλλά να πάρει σειρά :hahaha: καλύτερα να τον πάρει η Roman δλδ αν δεν τον πάρει η Himeko. [/spoiler]
Mar 14 2011 19:51
Photo

KennyKai

[SPOILER]Nαι, αλλά ρε γμτ, δεν τόλμησε να κόψει τις ελπίδες της Saaya, και θα 'χουμε dorama... and I don't want dorama in my Sket Dance. :nanana: Όχι ότι η Saaya δεν είναι καλή κοπέλα, σ' αυτό το arc την έχω συμπαθήσει κι αυτήν, αλλά καλύτερα να μην μπλεχτούν τα πράγματα.[/SPOILER]
Mar 14 2011 19:42
Photo

KaiKenny

Ναι-ναι! :hahaha: To Chupii φταίει για όλα. Πάντως η Himeko αντέδραση πάρα πολύ normal. That's Himeko-chan for you!!! Γι' αυτό τα σπάει και είναι super ηρωίδα!! :riiight: Εμείς είμαστε μαζί της!!! Επίσης είχε και λίγο Switch/Reiko που μ' αρέσει εξίσου και ο Tsubaki το άκυρο μέσα σ' όλα :hihi2: :hahaha: Πάντως ό,τι ξεκινάει από τον Chuuma-sensei έχει πάντα πολλή φάση!
Mar 14 2011 18:44
Photo

KennyKai

... και μόλις τα διάβασα και τα 2. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :roar: cliffhanger του κερατά. :cry5:
Mar 14 2011 16:40
Photo

KennyKai

Όντως! Την επόμενη φορά θα τους ενημερώνουμε από πιο πριν, για να το ξέρουν και να είναι στην ώρα τους. :hihi2:
Mar 14 2011 14:54
Photo

Kenny → Lord Leon

Comics - Cartoons (Subforum του TV - Κινηματογράφος).
Mar 14 2011 14:47
Photo

KaiKenny

:hahaha: Να μωρε, ήταν που έγινε offline η συνάντηση και τους ξέφυγε από το radar. Είδες; Για να επανορθώσουν βγάλαν 2 μαζί.
Mar 14 2011 10:56
Photo

Lord Leon → Kenny

Αλο! Ερωτησούλα. Αν κανω παρουσιαση (νοσταλγιας) για liquid television, σε ποιo section το βαζω;
Mar 14 2011 01:57
Photo

Adventurer → Kenny

LOOOOL! Πηρατε μπρος για τα καλα ρε ρεμπεσκεδες; Ουτε 9 μηνες δεν μπορουσατε να με περιμενετε; T_T Αντε καλα καψιματα μεχρι να σας βρω ρε. Που βρηκατε και παιζετε;
Mar 13 2011 23:09
Photo

Kenny → Adventurer

Αλήτη, χάνεις επικούς αγώνες mahjong... μόνο αυτό θα πω. Ή μάλλον όχι, άκου και το καινούργιο μας τραγούδι. [I]Είμαι μάγκας, και το κέφι μου θα κάνω, και θα πετάξω κι ένα dora παραπάνω![/I]
Mar 13 2011 15:41
Photo

Jorg → Kenny

Χαχα, το ξέρω ρε συ, πιο πολύ για πλάκα το έλεγα. Πάντως όντως είναι σαν να το έχουμε κάνει block. :hahaha: Τις προηγούμενες εβδομάδες έβλεπες το thread να γεμίζει με comment της μίας πρότασης και τώρα βλέπεις ολόκληρες εκθέσεις από 3-4 άτομα. XD
Mar 13 2011 13:02
Photo

KaiKenny

:nooooo: Τελικά μόνο από msn πιάνει.
Mar 13 2011 10:43
Photo

Kamui → Kenny

ok. Οχι τιποτα, απλως για να τρωμε και εμεις τα ποπ κορν μας. (τωρα που τα λεμε, και εγω nachos προτιμαω)
Mar 13 2011 02:07