Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Όχι, ο κολλητός μου γύρισε Ξάνθη - αλοίμονο αν ακόμα καθόταν εδώ. :hahaha: (Πήρε και το shougi set μαζί του. :nanteee:) Αν γίνεται, στείλε μου σε PM το κινητό σου, για να συννενοηθούμε στις 25 του μήνα σε ποιο μαγαζί θα πάμε. Σκεφτόμαστε να βρεθούμε νωρίς μετά το μεσημέρι, για να έχουμε άφθονο χρόνο για εκμάθηση και practice (και να μη μας πουν "κλείνουμε σε 5 λεπτά", όπως μας είπανε ένα βράδυ στο Battlegrounds :borednn9:).
Mar 22 2011 00:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

:orly: O ho! Nice, 25 Μαρτίου it is! Πότε λέτε κοπέλια? Α, θα είναι κι ο Άγγελος -ο φίλος σου-... με το shougi...?
Mar 22 2011 00:32
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Σήμερα το συζητούσα με τον Tenshi. 25 Μαρτίου πώς σου ακούγεται; :kill4u:
Mar 21 2011 19:59
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Τι κάνει ο καλός μας Mod? Πώς πάει? Λοιπόν...αναρωτιόμουν πότε μπορείς να συναντηθούμε να με μάθετε -επιτέλους- mah jong? Έχω καλές προθέσεις το ορκίζομαι!:hiding_something:
Mar 21 2011 17:43
Photo

KaiKenny

[spoiler] :hahaha: Αρκεί να μη το χρησιμοποιεί πολύ το τρίγωνο γιατί μόνο κουραστικό μπορεί να καταντήσει. Who cares about Saaya; Η Himeko μας καίει εμάς! Δε πα να μη της μιλήσει και ποτέ; :hehehe: Γενικά ο Tsubaki υπάρχουν περιπτώσεις που βγάζει γέλιο και άλλες που κατντά κουραστικός. Αλλά ήταν τρομερό να τους βλέπεις να τον έχουν ΟΛΗ την ώρα από δίπλα και να τον έχουν τελείως γραμμένο :hahaha: [/spoiler]
Mar 19 2011 14:38
Photo

KennyKai

[spoiler]Ωραία το έκλεισε αλλά η υπόθεση Saaya έχει μείνει μετέωρη, και πάμε ολοταχώς για ένα awkward ερωτικό τρίγωνο από δω και πέρα. :smokingg: Himeko, βγες στην επίθεση plz. :blingeye2: Who cares about Tsubaki. :hahaha: Όσο για τη συνέχεια, δεν έχω κατεβάσει raws πέραν του arc που μόλις τελείωσε, οπότε δεν ξέρω. :hot: Θα ψάξω και θα σε ενημερώσω.[/spoiler]
Mar 19 2011 14:16
Photo

KaiKenny

:hahaha: Epic το πώς το έκλεισε [spoiler] Και δε τα δραματοποίησε τα πράγματα -μπράβο του- και είχαμε και λίιιγη εξέλιξη στο θέμα. Αφού δεν το είχε σκεφτεί ως τώρα πιθανόν ν' αρχίσει να το σκέφτεται. Το θεϊκό είναι που στο τέλος είχανε συνηθίσει όλη τη διαδικασία με το άλλαγμα κλπ :hihi2: :hahaha: Έλεος ο Tsubaki μέσα σ' όλα, η σκηνή στο τέλος ήταν όλα τα λεφτά. Και το θεϊκό ήταν ότι παρόλο που ήταν έτσι μέχρι το τέλος δε του έδιναν σημασία. Γνωρίζεις αν θα έχουμε κάποιο Arc στο επόμενο ή θα είναι 1ch-story; [/spoiler]
Mar 19 2011 12:02
Photo

papp0us → Kenny

Ελα ασ'τα ψόφια, παραδέξου το, τα μπούτια σ'αρέσανε:P Την έβλεπα μπροστά μου κανα 2 βδομάδες μέχρι να συνειδητοποιήσω οτι κάτι έγραφε στο πλάι!
Mar 15 2011 22:40
Photo

Kenny → papp0us

Man, η υπογραφή σου γ*μησε. :hahaha:
Mar 15 2011 15:20
Photo

KaiKenny

:hahaha: Μα, αφού ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!! ΄ Θα μπορούσα να γράψω και μεγαλύτερο σενάριο, αλλά φοβάμαι ότι θ' αρχίσω να δέχομαι απειλητικά μηνύματα από fans του manga και δεν με παίρνει. :hehehe: Το έχω στα plan to read το συγκεκριμένο, αλλά πρέπει να ομολογήσω, δεν ξέρω γιατί, το σχέδιο με φόβιζε λίγο. Γενικά gnder-swap, body-swap και gender-bender είναι από τα αγαπήμενα μου μαζί με το tomboy female lead οπότε ότι καλό έχει, φέρ' το κι από εδώ, αν δεν είναι στα plan to read να μπει. :tensai:
Mar 14 2011 23:13
Photo

KennyKai

Δεν τη λυπάσαι βρε τη Himeko, που θες να την κάνεις άνδρα για να βρει την πραγματική αγάπη; Ντροπή σου! Fan σου λέει μετά. :hahaha: Πάντως αν θες να διαβάσεις κι άλλο comedy manga με body swap μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών, δοκίμασε το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=2127"]My Barbaric Girlfriend[/URL]. Εκεί η κοπέλα το εκμεταλλεύεται στο full, ενώ απαγορεύει στο αγόρι να κάνει το ίδιο. Poor him. XD
Mar 14 2011 21:52
Photo

KaiKenny

:hahaha: Καλά, αν ο Shinohara το σκεφτόταν έστω και λίγο να τα γράψει αυτά, θα τον πλήρωνα να τα κάνει self-publish και μάλιστα στο Internet για πιο εύκολη πρόσβαση, μόνο και μόνο για τα lol. Άκου εκεί κακιά. Μόνο κακιά; :hehehe:
Mar 14 2011 21:36
Photo

KennyKai

:hihi2: Ντάξει, αυτό πια δεν θα είναι Sket Dance, θα είναι Trainwreck: The Manga... άσε που ο Shinohara θα έχει φύγει με κλωτσιές από το Jump πριν προλάβει να τα κάνει όλα αυτά. Κακιά, ε κακιά! :hahaha:
Mar 14 2011 21:16
Photo

KaiKenny

:hehehe::hahaha::kakaka::mafia: Αν γίνει αυτό που φοβάσαι, θυμήσου να τραβήξεις τον εαυτό σου σε βίντεο καθώς το διαβάζεις, θέλω να το δω. :hahaha: Και αφού γίνει χαμός μεταξύ τους, [spoiler]να μπει και ένας 4ος στο παιχνίδι που να θέλει τη Saaya, να γίνει χειρότερο, και μετά να έρθει και ο Agata να ζητάει τα ρέστα για την αδερφή του... το Sket Dance ξαφνικά μετονομάζεται σε 'Himeko η αδικημένη' ή κάτι παρόμοιο. Και ξαφνικά μαζικές αυτοκτονίες fan... Η Saaya δίνει ένα από τα χάπια του Chuuma-sensei στην Himeko και την κάνει άνδρα για να τη βγάλει από τη μέση. Ο Bossun παρόλα αυτά παραδέχεται τον έρωτά του γι' αυτήν και το Sket Dance aka 'Himeko η αδικημένη' γίνεται shonen-ai!! :tensai: [I]Ναι, κάπου εδώ μερικοί σταματάνε να μου μιλάνε.[/I] :joyful: Και ζησαν αυτοί καλά κι εμείς -όσοι δεν αυτοκτονήσαμε- καλύτερα! [/spoiler]
Mar 14 2011 20:54
Photo

KennyKai

You sadist woman! :terror2: Εδώ το τελευταίο chapter διάβαζα και ήμουν σε φάση :nanteee:, αν γίνει αυτό που φοβάμαι θα είμαι σε φάση :damn::sadist::unlucky:.
Mar 14 2011 20:39