Jump to content

Community Status Updates

Photo

KennyNighteyes

[QUOTE=Nighteyes;526018][spoiler]Μετα απο ένα μαραθωνιο δραματος, κακοποιησης και σαπίλας κι αφού φυσικά είχε γίνει η καρδια μου περιβολι και το στομαχι πλυντηριο ρούχων, τελειωσα το sakura gari. Και βρεθηκα και στο τελος να με αφηνουν στα κρυα του λουτρου... "Τι έγινε ρε παιδιά; Ετσι τελειώνει; Μηπως βγει κι αλλο;", κι αρχισα να ψαχνω στο νετ μηπως καταλαθος κατεβασα ongoing...:wet2: Πιο απότομο και ανουσιο τέλος δεν ξερω αν εχω δει. [SPOILER]Καταλαβαινω το "τον αγαπουσε γι αυτο τον αφησε ελευθερο..." Αλλά, τρίχες. Τον ρώτησε αυτον; Κι αν σκεφτοταν ότι θα βρισκοταν σε δυσκολη θεση ο μικρος εξαιτιας της θεσης του και του ότι θα παντρευόταν, ας σηκωνόταν να φυγει. Τόσα λεφτα είχε, όλοι χεσμενο τον είχαν. Ποιος ο λογος να παραμείνει "ο μαγεμενος πρίγκηπας" στο κάστρο; Για ποιον; Και τι θα πει μου είπες να ζησω και θα ζησω και απο κατω να τρεχει ποταμι το αίμα; Πεθανε ή δεν πέθανε; Ή ποτιζοντας με το αίμα του την κερασιά θα ζησει για πάντα;:puke:[/SPOILER]WTF;:roar: Δεν λεω σε κρατουσε, είχε ενδιαφερουσα πλοκη με απροβλεπτα, αλλα δεν μπορω ούτε την τόση βία ούτε τους τοσο fucked up χαρακτηρες και καταστασεις. Και αυτο πρέπει να ήταν το πιο fucked up σπιτι που έχω δει, συμπεριλαμβανομένου και του υπηρετικού προσωπικού. Και το γραψε αυτο η ίδια που έκανε το ayashi no ceres; Εκεινο τουλάχιστον είχε καποια λογική και αξιοπρεπες τελος. Παραδεχομαι πάντως ότι και εδω εχει κρατησει το επιπεδο, ειδικα στις λεπτομερειες της εποχης φαινεται να εχει διαβασει πριν το γραψει.[/spoiler][/QUOTE]Να σου πω... γιατί δε δοκιμάζεις μερικά hentai manga καλύτερα; :P They're not so fucked up.
Sep 06 2011 09:03
Photo

Kenny → zennith666

Ναι, bakabt.me για ολοκληρωμένες σειρές anime/manga, nyaa και Tokyo Toshokan για ongoing σειρές.
Sep 06 2011 08:48
Photo

zennith666 → Kenny

Λοιπόν έκανα το πρώτο βήμα και κατέβασα κάποια anime episodes στο PC. Εχώ ακούσει μέσα στο forum ότι nyaa.eu & bakabt.me είναι καλές σελίδες γι αυτήν την δουλεία... εσυ τι λες??
Sep 06 2011 08:03
Photo

Namida → Kenny

Κελεπούρι δεν λες τίποτα [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=348591&postcount=178[/url] Και τα δικά μου ιαπωνικά δεν είναι και τόσο καλά, τα έχω αφήσει και 1-2 χρόνια, αλλά το azumanga, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Το έχω διαβάσει και σε scan, οπότε ξέρω πάνω κάτω τι λέει και έτσι γίνεται πιο εύκολο
Sep 05 2011 14:14
Photo

Kenny → Namida

8 ευρώ; Κελεπούρι! Ποιος σου τα πούλησε αν επιτρέπεται; Όσο για το επίτομο, έχω ακούσει ότι η ράχη του σπάει εύκολα, και διστάζω. Επίσης θα προτιμούσα να είχε βγει η επετειακή έκδοση σε επίτομο στα αγγλικά (εκτός από το βελτιωμένο σχέδιο έχει και επιπλέον chapters), αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σ' αυτή τη ζωή. :P Τουλάχιστον βελτιώνονται τα ιαπωνικά μου, οπότε θα μπορώ να το διαβάζω στο πρωτότυπο.
Sep 05 2011 11:52
Photo

Namida → Kenny

Το original είναι (έκδοση 2000), δεν ήξερα ότι υπάρχει και άλλη έκδοση, θα το κοιτάξω. Αυτά τα έδινε ένα παιδί από το φόρουμ 8 ευρώ μόνο (2 ευρώ το volume) και ήταν και άψογη κατάσταση! Εγώ θέλω να πάρω και το επίτομο μεταφρασμένο κάποια στιγμή, που είναι σε αρκετά καλή ποίοτητα (κάπου στα 19 ευρώ).
Sep 05 2011 11:46
Photo

Kenny → Namida

[QUOTE=Namida;525839][url]http://img855.imageshack.us/img855/4606/img1695l.jpg[/url][/QUOTE] Βλέπω τους 4 τόμους του Azumanga Daioh κάτω δεξιά. Είναι η επετειακή έκδοση των 10 χρόνων με το βελτιωμένο σχέδιο, ή η original; Γιατί αν είναι η επετειακή έκδοση... σε ζηλεύω θανάσιμα και θα τα προμηθευτώ κι εγώ το συντομότερο δυνατό.
Sep 05 2011 11:29
Photo

ma_foteini → Kenny

hoho ξέχασα να γράψω ότι το διάβασα [U]και[/U] από tranquil τελικά! Είχα τα 3πρώτα αλλά δεν είχα προσέξει το release του τελευταίου και σε μια κακιά στιγμή, κατέβασα το raw. Αναφέρθηκε όμως ότι το ολοκλήρωσαν οι TS και το ξαναδιάβασα [SIZE="1"](ευκαιρία έψαχνα)[/SIZE]. Ναι, κάπου το πήρε το μάτι μου το Otome, full στο fanservice λέμε! Σχεδόν ξεπερνάει το Maka-Maka.
Sep 04 2011 12:19
Photo

Kenny → zennith666

Now we're talking. :P Το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=1802"]Aiki[/URL] στο είχα προτείνει; Αν όχι, στο προτείνω τώρα.
Sep 04 2011 10:08
Photo

zennith666 → Kenny

1:Το ξέρω ότι είναι ongoing. 2: Και αυτό τα έσπασε. 3:Τι θεά που είναι ι [COLOR=Red]Yumin[/COLOR].<3 <3 <3
Sep 04 2011 09:42
Photo

Kenny → zennith666

Απλά τέλος; Εντυπώσεις δεν σου άφησε; (BTW ongoing είναι, keep an eye για νέα κεφάλαια :P).
Sep 04 2011 09:40
Photo

zennith666 → Kenny

Sun-ken rock τέλος και αυτό πάμε για άλλα!!!
Sep 04 2011 09:30
Photo

Kenny → ma_foteini

[QUOTE=ma_foteini;525422][B]Kissing Mars[/B]: δεν ξέρω αν το έχω ξαναπεί-αν επαναλαμβάνομαι συγχωρήστε με. Αγαπώ Kishi Torajirou! Τελικά μέγα λάθος να μετροφυλλίσω το raw. Οι διάλογοι του συγκεκριμένου μάνγκακα /πάντα/ κάνουν τη διαφορά. Πάντως, τρελή γείωση έφαγε η Yukari. oh, well, τι να κάνεις. Τουλάχιστον συνειδητοποίησε τι της συνέβαινε.[/QUOTE]Γιατί διάβασες το raw; [URL="http://www.bakabt.com/159934-kissing-mars-mars-no-kiss.html"]Είναι πλέον πλήρως μεταφρασμένο από τις Tranquil Spring.[/URL] Εκτός κι αν εννοείς ότι παλιά κοίταξες το raw και τώρα μόλις το διάβασες properly, in which case... το ίδιο κάναμε. XD Αν κι εγώ διάβαζα τα chapters ongoing, με το που βγαίνανε. Reading 1 chapter every 100 days is suffering. Από Kishi Torajirou έχουν ξεκινήσει να μεταφράζουν το [URL="http://www.mangaupdates.com/series.html?id=56090"]Otome no Teikoku[/URL] τώρα. Recommended φυσικά.
Sep 04 2011 09:01
Photo

Kenny → Lord Leon

Resistance is useless, που λένε. XD
Sep 03 2011 09:17
Photo

Lord Leon → Kenny

:hehe:Μoe ο ένας moe ο άλλος δεν άντεξες, λύγισες κοπέλι ε;:hehe:
Sep 03 2011 09:14