Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας
Mike The Great → Kenny
Ωραια,αλλα επειδη δεν θυμαμαι πως μπαινουν τα spoiler tags,μου λες σε παρακαλω?
Σεπ 10 2011 12:11
Kenny → Mike The Great
Best Videogames Moments? Ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά χρησιμοποίησε spoiler tags.
Σεπ 10 2011 12:01
Kamen Tantei Zura → Kenny
Ικανό θα τον είχα πάντως να το κάνει αυτό :hahaha:
Και τέσσερα και πέντε ζευγάρια γυαλιά, γιατί όχι; Υπάρχει πιο sexy από αυτό; Πες μου τώρα.
Μόνο την Anelis είχα δει που σε έλεγε έτσι στο msn μια φορά (και κάπου στο φόρουμ νομίζω). Ώστε τελικά ο τίτλος σου δόθηκε και από άλλα άτομα. Δεν έχουν και άδικο βέβαια :himitsu: Οχοχο.
Υπέκυψα, λέει. Όταν ο άνθρωπος αποδέχεται τον εαυτό του :tensai: Αυτά είναι.
Σεπ 10 2011 09:46
Kai → Kenny
:hahaha: Ε, κάτι ξέρεις εσύ για να το λες.
Όντως, αν και θ' ανησυχούσα γι' αυτούς που θα ήταν γύρω τους μετά, deadly combo.
:tensai: No problem, έκλεισε.
Σεπ 10 2011 09:31
Kenny → Kamen Tantei Zura
Για χάρη σου ο Switch πρέπει να φορέσει γυαλιά πάνω από γυαλιά. That will be the ultimate sexy. :hahaha:
Εμ, με έλεγε moe ο ένας, με έλεγε moe ο άλλος, τι να κάνω... υπέκυψα. :hahaha:
Σεπ 10 2011 09:30
Kenny → Kai
Μα τα 'βγαλε μόνο και μόνο για να ρίξει ένα λάγνο βλέμμα, για να ξέρουν όλοι ποιος είναι το απόλυτο αρσενικό.
Μετά τα ξανάβαλε. :hahaha:
Επίσης, θα ταίριαζε απόλυτα με τη Mai από το Nichijou. Just think about it. :hahaha:
[IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/Mai_Nichijou_295_6315.png[/IMG]
I'll be free all Sunday. Θες να πούμε 5 το απόγευμα στην Καμάρα, και από κει πάμε Δάδα;
Σεπ 10 2011 09:22
Kamen Tantei Zura → Kenny
Για να είναι sexy ο Switch πρέπει να φοράει και τα γυαλιά :hahaha:
MOEderator <- Ψόφησα. Απλά.
Σεπ 10 2011 09:16
Kai → Kenny
Switch > χωρίς γυαλιά > Δεν είναι Switch :tensai:
No problem. Πες μας ώρα και πού σε βολεύει και έκλεισε.
Εdit: Καλέ μας, MOEderator :hahaha:
Σεπ 10 2011 09:14
Kenny → Kai
Κανείς δεν σχολίασε τον sexy Switch. T__T
Anyway, μιας και οι καταλήψεις στη σχολή μου καλά κρατούν, και η εξεταστική πήγε για βρούβες, τι θα λέγατε να συναντηθούμε για καφέ την Κυριακή, να σου κρατάω και το Yotsubato (και όποιο άλλο manga θες); Θα είναι και μία μέρα πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα για τη Zura, οπότε βολεύει να σας δω και τις δυο.
Σεπ 10 2011 09:06
Mike The Great → Kenny
Καλησπερα.Εψαξα τις 10 πρωτες σελιδες στο thread Video games και δεν βρηκα πουθενα κανενα Best MOMENT OF THE GAME.ΤΙ λες?να ανοιξω ενα τετοιο Thread?
Σεπ 10 2011 02:47
SkullKaizer → Kenny
hi! μπορεις να αλαξεις το τιτλο του thread [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10472[/url] σε "Second Art Meeting Athens 25/09/2011"
ευχαριστω :)
Σεπ 08 2011 21:57

Αυτή η ενημερωμένη κατάσταση έχει φτάσει στο μέγιστο αριθμό των απαντήσεων που επιτρέπονται