Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

Kenny → Mike The Great

[noparse][spoiler] Το video εδώ [/spoiler][/noparse]
Σεπ 10 2011 12:13
Φωτογραφία

Mike The Great → Kenny

Ωραια,αλλα επειδη δεν θυμαμαι πως μπαινουν τα spoiler tags,μου λες σε παρακαλω?
Σεπ 10 2011 12:11
Φωτογραφία

Kenny → Mike The Great

Τα videos μέσα σε spoiler tag, αν περιέχουν spoilers.
Σεπ 10 2011 12:09
Φωτογραφία

Mike The Great → Kenny

Με videakia σκεφτομουν
Σεπ 10 2011 12:03
Φωτογραφία

Kenny → Mike The Great

Best Videogames Moments? Ενδιαφέρον ακούγεται, αλλά χρησιμοποίησε spoiler tags.
Σεπ 10 2011 12:01
Φωτογραφία

Mike The Great → Kenny

????
Σεπ 10 2011 11:53
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kenny

Ικανό θα τον είχα πάντως να το κάνει αυτό :hahaha: Και τέσσερα και πέντε ζευγάρια γυαλιά, γιατί όχι; Υπάρχει πιο sexy από αυτό; Πες μου τώρα. Μόνο την Anelis είχα δει που σε έλεγε έτσι στο msn μια φορά (και κάπου στο φόρουμ νομίζω). Ώστε τελικά ο τίτλος σου δόθηκε και από άλλα άτομα. Δεν έχουν και άδικο βέβαια :himitsu: Οχοχο. Υπέκυψα, λέει. Όταν ο άνθρωπος αποδέχεται τον εαυτό του :tensai: Αυτά είναι.
Σεπ 10 2011 09:46
Φωτογραφία

KaiKenny

:hahaha: Ε, κάτι ξέρεις εσύ για να το λες. Όντως, αν και θ' ανησυχούσα γι' αυτούς που θα ήταν γύρω τους μετά, deadly combo. :tensai: No problem, έκλεισε.
Σεπ 10 2011 09:31
Φωτογραφία

Kenny → Kamen Tantei Zura

Για χάρη σου ο Switch πρέπει να φορέσει γυαλιά πάνω από γυαλιά. That will be the ultimate sexy. :hahaha: Εμ, με έλεγε moe ο ένας, με έλεγε moe ο άλλος, τι να κάνω... υπέκυψα. :hahaha:
Σεπ 10 2011 09:30
Φωτογραφία

KennyKai

Μα τα 'βγαλε μόνο και μόνο για να ρίξει ένα λάγνο βλέμμα, για να ξέρουν όλοι ποιος είναι το απόλυτο αρσενικό. Μετά τα ξανάβαλε. :hahaha: Επίσης, θα ταίριαζε απόλυτα με τη Mai από το Nichijou. Just think about it. :hahaha: [IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/Mai_Nichijou_295_6315.png[/IMG] I'll be free all Sunday. Θες να πούμε 5 το απόγευμα στην Καμάρα, και από κει πάμε Δάδα;
Σεπ 10 2011 09:22
Φωτογραφία

Kamen Tantei Zura → Kenny

Για να είναι sexy ο Switch πρέπει να φοράει και τα γυαλιά :hahaha: MOEderator <- Ψόφησα. Απλά.
Σεπ 10 2011 09:16
Φωτογραφία

KaiKenny

Switch > χωρίς γυαλιά > Δεν είναι Switch :tensai: No problem. Πες μας ώρα και πού σε βολεύει και έκλεισε. Εdit: Καλέ μας, MOEderator :hahaha:
Σεπ 10 2011 09:14
Φωτογραφία

KennyKai

Κανείς δεν σχολίασε τον sexy Switch. T__T Anyway, μιας και οι καταλήψεις στη σχολή μου καλά κρατούν, και η εξεταστική πήγε για βρούβες, τι θα λέγατε να συναντηθούμε για καφέ την Κυριακή, να σου κρατάω και το Yotsubato (και όποιο άλλο manga θες); Θα είναι και μία μέρα πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα για τη Zura, οπότε βολεύει να σας δω και τις δυο.
Σεπ 10 2011 09:06
Φωτογραφία

Mike The Great → Kenny

Καλησπερα.Εψαξα τις 10 πρωτες σελιδες στο thread Video games και δεν βρηκα πουθενα κανενα Best MOMENT OF THE GAME.ΤΙ λες?να ανοιξω ενα τετοιο Thread?
Σεπ 10 2011 02:47
Φωτογραφία

SkullKaizer → Kenny

hi! μπορεις να αλαξεις το τιτλο του thread [url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=10472[/url] σε "Second Art Meeting Athens 25/09/2011" ευχαριστω :)
Σεπ 08 2011 21:57