Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

ZeLiGa → avaton

a.k.a τα βγάζει όποτε να 'ναι...
Φεβ 19 2010 21:39
Φωτογραφία

ZeLiGa → avaton

E.... Η αλήθεια είναι πως αργεί λιγάκι. Πάντως δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
Φεβ 19 2010 21:33
Φωτογραφία

avaton → ZeLiGa

Το μόνο και το κυριότερο xD κάθε πότε κάνει releases η anubis,αλήθεια;
Φεβ 19 2010 21:15
Φωτογραφία

ZeLiGa → avaton

Nice nice! ^^ Τώρα το μόνο που μένει είναι να τα βγάλει η anubis. xD
Φεβ 18 2010 12:42
Φωτογραφία

avaton → ZeLiGa

Έτσι έτσι και πίστεψέ με δεν έχεις δεί τπτ ακόμα απο Berserk.....Σε λίγο καιρό θα έχεις φάει μεγαλύτερο κόλλημα όταν θα έχεις διαβάσει 6-7 τόμους είμαι σύγουρος!
Φεβ 17 2010 20:01
Φωτογραφία

avaton → iristella

Και όχι απλώς fan αλλά fan to the bone.Τρελό κόλλημα σου λέω...Τέτοιο κόλλημα έχω μόνο με το Black Lagoon και το Naruto. ;P
Φεβ 17 2010 20:00
Φωτογραφία

iristella → avaton

a new naruto fan is born. join the dattebayo side of the force :P
Φεβ 17 2010 19:51
Φωτογραφία

ZeLiGa → avaton

Πάντα! xD Guts rulz!! Η συγκεκριμένη σκηνη με την κοπέλα ήταν φοβερή, πιστεύω έδειξε πως ο guts, έχει κάποια αισθήματα, παρότι προσπαθεί να τα κρύψει. Γενικά ο πρώτος τόμος μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις! Εσύ τι λέει btw, όλα καλά;
Φεβ 17 2010 14:28
Φωτογραφία

avaton → ZeLiGa

Τί είναι αυτά που βλέπω αγορίνα στο signature; Γίναμε fan του Berserk; :D
Φεβ 16 2010 22:26
Φωτογραφία

iristella → avaton

Απίστευτο animation το οποίο έρχεται επίτηδες με την παιδικότητά του σε αντιπαράθεση με το κυνικό της υπόθεσης , το καλύτερο OST που έχω συναντήσει σε anime up to this point, τρομερή υπόθεση , σκηνοθεσία και μεταδοτικότητα συναισθημάτων και μηνυμάτων (έχει κλάψει πολύς κόσμος με το συγκεκριμένο anime), ανατροπές και βάζει τον θεατή να σκεφτεί. In a way υπάρχουν και πολλές αναφορές στο βιβλίο μικρός πρίγκηπας. Είναι από τα anime που πραγματικά θεωρούνται τέχνη. [youtube]u-IW29cgjsM[/youtube]
Φεβ 15 2010 23:22
Φωτογραφία

avaton → iristella

Δώσε μου μερικούς λόγους να το συνεχίσω ;p
Φεβ 15 2010 23:09
Φωτογραφία

iristella → avaton

Koίτα υπήρχε μία περίοδος που με ενδιέφερε το πώς θα τελειώσει. Αλλά δυστυχώς έχει περάσει και μάλλον ανεπιστρεπτί. Κάποια στιγμή βαρέθηκα να με τρολλάρει ο Kubo. Και μιας και υπάρχουν τόσα και τόσα ενδιαφέροντα anime Και manga εκεί έξω είπα να γλιτώσω χρόνο. xD Εσένα όμως θα σε μαλώσω. Είδα Drop το Kaiba στο τρίτο επεισόδιο. Son I am disappoint.... :P
Φεβ 15 2010 23:08
Φωτογραφία

avaton → iristella

Νόμιζα το μισείς το Bleach αλλά απ'οτι βλέπω σε ενδιαφέρει το πώς θα τελειώσει. :p
Φεβ 15 2010 23:01
Φωτογραφία

avaton → Maya-chan

Τα έχω κατεβάσει απο διάφορες σελίδες στο παρελθόν. Όλα τα english publication volumes που έχω όμως είναι απ'τους Case-DCP
Φεβ 15 2010 20:30
Φωτογραφία

Maya-chan → avaton

Έτσι μπράβο! Θα περιμένω μιας και το Eden είναι το αγαπημένο μου manga. Αλήθεια που τα βρίσκεις όλα αυτά?
Φεβ 15 2010 20:28