Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → spartankid

Μωρέ ποιός τα χέζει τα credits, τα λεφτά θέλω...Δέχομαι μόνο μετρητά. Έχεις 24 ώρες :hiding_something:
Apr 30 2010 21:57
Photo

spartankid → mono

που να έβλεπες και το υφάκι αλλά Νίκος ξανθόπουλος όταν μετά την ιδέα σου το έφτιαξα και είπα στον πατέρα μου ότι ήταν ιός και τον γλίτωσα από το να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και το έβαλε λίγο πιο ρυχά για μένα σορρυ που δεν σου έδωσα τα credits αλλά μόλις είδα το 20ευρω θόλωσα...
Apr 30 2010 21:29
Photo

mono → spartankid

Αχ σταμάτα, το βλέπω μπροστά μου και λιώνω :hahaha::hahaha::hahaha: Εντάξει μου φτιαξες τη μέρα, πέθανα στα γέλια...Όχι ότι δεν καταλαβαίνω το δράμα σου βεβαίως βεβαίως αλλά δεν παύει να είναι τραγικά αστείο :hihi2:
Apr 30 2010 18:25
Photo

spartankid → mono

και εγώ είχα φρικάρει είχα την μικρή και προσπαθούσε να κρατάει την οθόνη ανάποδα ευτυχώς είναι λεπτή και κάναμε κάπως δουλειά πάνω στον πανικό μου σκέφτηκα ένα πολυσύχναστο φόρα και τσουπ η λύση ευτυχώς δηλαδή γιατί ο πατέρας μου είχε πάρει σφυρί πρόκες πιαστράκια και ετοιμαζόταν να κάνει την οθόνη κάδρο :/ (αχ αυτή η παλιά γενιά σε όλα μάστορες θέλουν να το παίζουν)
Apr 30 2010 18:17
Photo

mono → spartankid

Για να είμαι ειλικρινής όταν διάβασα το post σου στην αρχή λύθηκα στα γέλια...Δεν ξέρω γιατί αλλά μου φάνηκε εξωφρενικά αστείο :hihi2: Μετά βέβαια σκέφτηκα πόσο θα φρίκαρα εγώ αν μου συνέβαινε και λέω δεν κάνω ένα γρήγορο search στον φίλο μας τον γούγλη? :P Χαίρομαι που σε βοήθησα άλλωστε και εμένα μονίμως με βοηθάνε άλλοι οπότε... Have a nice day ;)
Apr 30 2010 11:18
Photo

spartankid → mono

συνέχεια μου λύνεις τις απορίες σήμερα υποκλίνομαι :P
Apr 30 2010 00:44
Photo

Serperoth → spartankid

Αν εννοείς τον Johnny που ανέφερα στο cosplay, είναι από Guilty Gear. Αν παίζεις fighting games, στο προτείνω με χίλια είναι πολύ καλό. Έχει και Bridget:)
Apr 29 2010 14:34
Photo

spartankid → Serperoth

από που είναι ο ιωάννης
Apr 28 2010 21:10
Photo

Saf520 → spartankid

OLA !! Ειπα να στειλω μερικα friend request σε ατομα απο anime-greek που συμπαθω κ σιγουρα εισαι μεσα στις επιλογες μου !!! Accept it ?
Apr 12 2010 12:52
Photo

avaton → spartankid

poio ongoing?
Apr 12 2010 12:08
Photo

spartankid → avaton

:o έλα ρε μεγάλε έχω πιάσει το ongoing
Apr 12 2010 04:23
Photo

avaton → spartankid

Geia soy spartan,ti kaneis?
Apr 11 2010 17:02
Photo

spartankid → Hanzo

sto deytero ep erxontai i katsarides :P kai exei bgei :P
Apr 09 2010 20:51
Photo

iristella → spartankid

Διάβασε σε manga το Saint Young Men της ίδιας mangaka. Εϊναι 10 chapterakia περίπου αλλά κάθε φορά που το διαβάζω δεν μου μένει άντερο.
Apr 09 2010 18:55
Photo

spartankid → iristella

πάντως εγώ το under the bridge το βρήκα επικό.Tρομερό humor να σέρνεσαι και καθόλου χυδαίο :P να σε καλά xD
Apr 09 2010 18:49