Community Status Updates
demonicMC → God Clande
Καλημέρα φίλε μου (η καλησπέρα ανάλογα με το πότε θα δεις το ποστ). Ευχαριστώ για το Friend Request, αλλά , και το ρωτάω
από απλή περιέργεια) με έκανες add?
Dec 15 2011 08:28
demonicMC → Putin
Οχοοο, μόνο; Ολόκληρες συζητήσεις με επιχειρήματα για το γιατί είναι πρόβλημα του που
δεν μπορεί να με πιάσει ενώ έλεγε ότι ήταν κατά πολύ καλύτερος μου.
Συγνώμη πάντως που δεν κατάφερα να περάσουμε καλά, απλά δεν έχω εμπιστοσύνη
σε defense επειδή δεν ξέρω τα combo των υπόλοιπων χαρακτήρων και επειδή τα αντακλαστικά
μου suckαρουν άσχημα.
Dec 13 2011 14:42
demonicMC → Putin
Ααααα τι ήθελα να σε ρωτήσω; Όταν πάω για create a room μου δίνει μια επιλογή που λέει
για game type και έχει προεπιλογή Type-D, καμιά ιδέα τι είναι αυτό;
Dec 13 2011 01:35
demonicMC → Ryuji
[URL="http://www.cracked.com/article/127_5-ways-to-hack-your-brain-into-awesomeness/"]Αυτό[/URL] είναι το ποστ που έψαχνες πρίν από κάτι μέρε στην Τρύπα, το είχε ξετρυπώσει κάπου ο Kain,
και επειδή θυμήθηκα ότι το πόσταρε αυτόν τον ρώτησα. Αν το δοκιμάσεις δώσε αποτελέσματα
Dec 13 2011 01:33
demonicMC → Kain
Καλημέρα (ή καλησπέρα, δεν ξέρω τι ώρα θα διαβάσεις το ποστ) έχω μια ερώτηση. Νομίζω εσύ το είχες
ποστάρει, θυμάσαι πως λεγόταν ή την ιστοσελίδα από εκείνη τη διαδικασία που αν την έκανες
θα μπορούσες να κοιμηθείς για 3ωρα και 4ωρα χωρίς να νιώθεις σαν ζόμπι μετά;
Dec 11 2011 08:20
demonicMC → Putin
Οκ, θα τα πούμε τότε.
Ααα για εξήγησε, πως ξέρουμε ότι μία σύνδεση δεν θα έχει ιδιαίτερο lag?
Dec 10 2011 19:49
demonicMC → Putin
Συγνώμη τότε. Αύριο αν είσαι ελεύθερος, έχω χρόνο. Πιστεύω ότι θα μάθω αρκετά αν
παίξουμε, και πάλι συγνώμη που δεν απάντησα.
Dec 10 2011 19:31
demonicMC → Putin
Δεν σε έγραψα, είχα αφήσει το φορουμ ανοιχτό και είχα φύγει, εκτός και αν μου είχες κάνει inv σε private game οπότε συγνώμη αν μπερδεύω καταστάσεις
Dec 10 2011 19:22
demonicMC → Putin
αν δεις τα complete matches πιστεύω θα καταλάβεις, πολλά ήταν loses αν θυμάμαι καλά,
αλλά έριξα μερικούς υψηλόβαθμους και τσουπ. Το PSR μου είναι 95 αν θυμάμαι καλά
Dec 10 2011 09:37
demonicMC → MainGoldDragon
Έχω ένα PS 1 τσιπαρισμένο, στο δίνω και τσάμπα, αλλά πρώτα πρέπει να το πάω να το κοιτάξουν,
γιατί δεν διαβάζει τα CD. Αν μπορεί να διορθωθεί και θέλεις να το φτιάξεις, στο στέλνω άμα ενδιαφέρεσαι.
Μένεις Θεσσαλονίκη;
Nov 01 2011 00:39
demonicMC → Warchief
Καλησπέρα. Αν μπορείς, θύμισε μου λίγο από ποιο anime είναι το avatar σου
Oct 20 2011 18:27

This status update has reached the maximum number of replies allowed