Jump to content

Community Status Updates

Photo

demonicMC → metalmusicmaniac

Σπέρα maniac, να σε ρωτήσω; Παίζεις Call Of Duty? Έχουν διαγωνισμό τα Inspot και ψάχνω ένα ακόμα άτομο για το team, και αφού είσαι από τούμπα είπα να πω εσένα. Ο διαγωνισμός είναι στις 24-25 Μαρτίου, 31 Μαρτίου-1 τα προκριματικά Απριλίου και τα τελικά 17-18 Απριλίου. Αν ενδιαφέρεσαι πες μου.
Mar 20 2012 16:22
Photo

demonicMC → Kenny

Αχααα... οκ, ευχαριστώ
Mar 01 2012 23:49
Photo

demonicMC → Kenny

Καλησπέρα. Μια ερώτηση μπορώ να κάνω; Πως προστατεύουμε τις φωτογραφίες από το απαίσιο google image search?
Mar 01 2012 23:30
Photo

demonicMC → Warchief

Τώρα απλά γίνεσαι κακός. Δεν είπα ποτέ ότι οι θέσεις μου ήταν απαραίτητα και οι σωστές, απλά προσπαθούσα να κάνω ένα εποικοδομητικό διάλογο.
Feb 19 2012 16:53
Photo

demonicMC → Warchief

Φταίει το σύστημα, το οποίο δημιουργήθηκε μεν από τους ανθρώπους (άρα έχουν όλοι μερίδιο ευθύνης), αλλά καθυποτάσσει δε τους ανθρώπους στο κυνήγι της οικονομικής ευμάρειας. Φυσικά και θα υπάρχουν εξαιρέσεις στον κανόνα ότι οι πλούσιοι δεν έχουν δουλέψει, αλλά μόνο επειδή υπάρχει αυτός ο κανόνας, δηλαδή ότι οι πλούσιοι μεταχειρίζονται τους εργάτες για το κέρδος τους και μόνο. Και τουλάχιστον στον ηθικό τομέα αυτό είναι που μετράει , για μένα τουλάχιστον, ότι δηλαδή αυτός που δεν έχει κάνει τίποτα στη ζωή του είναι ίσος σε αυτό το σύστημα με αυτόν που δούλεψε για να το αποκτήσει. Δεν είμαι υποκριτής, παραδέχτηκα ανοιχτά ότι ξέρω τι συνθήκες επικρατούν στις βιομηχανίες του εξωτερικού, αλλά τουλάχιστον έχω την παρηγοριά ότι κάνω κάτι για να το αλλάξω. Εσύ πως νιώθεις που δεν κάνεις τίποτα και περιμένεις απλά πότε θα σου χτυπήσει τη πόρτα η συνείδηση σου ότι κάθισες με σταυρωμένα χέρια;
Feb 19 2012 16:04
Photo

demonicMC → animestarling

Ααα... χαχαχα, οκ, Φίλη τότε
Feb 16 2012 18:50
Photo

demonicMC → animestarling

Oκ, relax. Απλά είναι μια διαδεδομένη φράση στη παρέα και τυχαίνει μερικές φορές να τη χρησιμοποιώ. Σορρυ αν σε ενόχλησε
Feb 16 2012 17:43
Photo

demonicMC → Serestrum

Ευχαριστώ πολύ
Feb 12 2012 16:50
Photo

demonicMC → Serestrum

Καλησπέρα φίλε μου. Αν δεν σε πειράζει θα ήθελα να σου κάνω μια ερώτηση. Η sig που έχεις είναι από κάποιο game? Αν ναι, ποιο;
Feb 12 2012 16:03
Photo

demonicMC → Leon

Θα είμαι πάντα, ευχαριστώ. Ναι, έχει μερικά ωραία κομμάτια εκεί μέσα. Αν επιτρέπεται, γιατί να θες να τα διαβάσεις τώρα;
Feb 01 2012 18:20
Photo

demonicMC → Leon

Μπορείς να κατεβάσεις τα βιβλία όλων των τάξεων από [URL="http://digitalschool.minedu.gov.gr/modules/auth/listfaculte.php"]εδω[/URL]. Είναι αρκετά εύκολο, διαλέγεις μάθημα και κάτω κάτω στη σελίδα του μαθήματος έχει τα κεφάλαια και άλλα τέτοια ωραία. Διαλέγεις και παίρνεις. Είναι σε pdf
Feb 01 2012 00:37
Photo

demonicMC → Theodore :D

Απλά ταινιάρα
Jan 26 2012 22:18
Photo

demonicMC → Theodore :D

Ένα like για τη sig σου!
Jan 26 2012 18:50
Photo

demonicMC → God Clande

Α, οκ τότε, και ναι αυτό εννοούσα, απλά δεν είμαι ιδιαίτερα λειτουργικός στις 8:30 το πρωί
Dec 18 2011 02:48
Photo

demonicMC → iristella

τίποτα μωρέ, αλλά ο GodClande συνεχίζει τη συζήτηση και πλέον δεν ξέρω πως να την ξαναγυρίσω στα πλαίσια του θέματος
Dec 15 2011 15:04