Community Status Updates
Guest-13157 → meidei
Ψήσου να μπεις μσν καποια στιγμή, θέλω να μιλήσουμε περί ιστορικής ορθογραφίας και πολυτονικό.
Jun 10 2011 12:24
meidei → Guest-13157
Ναι, αρκετά keystrokes, γιατί έχουν και μεγάλα ονόματα τα πακέτα. Αλλά κράτησα το αποτέλεσμα του rpm -qa για μελλοντική χρήση.
Το γύρισες σε Debian;
Jun 07 2011 01:03
Guest-13157 → meidei
Με πολλά κλικ(ς) να φανταστώ; Εγώ με μία σειρά εντολή βάζω μόνο τα βασικά... βέβαια εγώ χρησιμοποιώ μία σοβαρή διανομή. Ερχεται ο ξαδερφος με το αμόρε στις 11 Ιουλίου...
Jun 07 2011 00:11
Kenobi-sensei → Guest-13157
φίλε μου εγώ σοβάρα το είπα αυτό για σένα.Σε θεωρώ ένα άτομο που θα παραθέσει τεκμηριωμένη άποψη και ας διαφωνώ μαζί της αρκετές φορές αλλά θα σε προτρέψει στο διάλογο
Jun 07 2011 00:03
meidei → Guest-13157
Αχά, το σημειώνω.
Ξεθεώθηκα σήμερα. Πακέτο-πακέτο τον εγκατέστησα τον xorg για να μην μπει τίποτα περιττό...
Jun 05 2011 23:45
Guest-13157 → meidei
Έλα δεν είχα μπει για αρκετό καιρό. Χρησιμοποιώ διαφορετικές υπηρεσίες, όχι μόνο μία δηλαδή - το msn, αυτό σημαίνει ότι οτι o gtmess. Μ'αρέσει και χρησιμοποιούσα όσο είχα υπολογιστή bittlebee.
Jun 05 2011 17:07
meidei → Guest-13157
Προτείνεις τον gtmess για text based client ή κάποιον άλλο; Είναι reliable;
Jun 04 2011 22:55
Guest-13157 → iristella
Κοιταξε εγώ που μένω Χαλάνδρι, είναι 20 λεπτά περίπου με αυτοκίνητο. Μην συγκρίνεις το 'εναλλακτικό' με το ' σωστός τρόπος απόλαυσης του καφέ', το ότι δεν έχουμε άλλα τέτοια δεν σημαίνει ότι είναι εναλλακτικό... (τότε στην ιταλία τι θα γινόταν που χρησιμοποιούν ακόμα μηχανές με λεβιέ;) Σίγουρα δεν έχει σχέση με τα βιολογικά. Απλά μην περιμένεις 'πικρό' καφέ, δεν, θα πάρεις ένα πολυπλοκο γευστικά γλυκό αποσταγμα και γιατί όχι (αν δεν θες καφέ) μία ποιοτική σοκολάτα απο πραγματικό κακάο και όχι στιγμιαίες σκόνες.
Εγώ μετά τις Πανελλαδικές θα είμαι συνέχεια (σχεδόν)εκει. Οπότε αν θες κανονίζουμε να συναντηθούμε κιόλας, να κάνουμε καμιά συζήτηση της πρωκοπης.
Apr 20 2011 17:45
iristella → Guest-13157
Εννοούσα ότι πρόσφατα μου σύστησαν ένα μαγαζί σε φάση ωραίος χωρος χαλάρωσης για κάτι έξω από τα συνηθισμένα με "εναλλακτικές βιολογικές γεύσεις" και παραλίγο να μου βγει ξινό. xD Oπότε πλέον όπου βλέπω τον "πραγματικά καλό" καφέ/σοκολάτα/τσάι etc, είμαι λίγο επιφυλακτική".
Btw πές μου ότι το μαγαζί δεν είναι Αγιο Στέφανο όπως βλέπω στο site. >.<
Apr 20 2011 17:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed