Community Status Updates
Black Kaiser → veg3ta
Την έχω δει, very good choice. Don't worry για εμένα, κλείσε όποτε μπορείτε και απλά θα δω να μπορώ να έρθω :)
Jun 20 2010 19:49
Black Kaiser → veg3ta
Μπα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν πτοούμαστε, η διαιτησία έφταιγε έτσι και αλλιώς. Θα τα πληρώσει η Γκάνα τα σπασμένα. :hahaha:
Για τις προβολές εγώ αργώ να τελειώσω (9 Ιουλίου) γι'αυτό μην πηγαίνεις με το δικό μου πρόγραμμα. Βάλτε εσείς τις προβολές όποτε θέλετε και αμα μπορώ θα έρχομαι. Αλήθεια τι σκέψεις υπάρχουν για την επόμενη ταινία ?
Jun 19 2010 10:28
veg3ta → HelenGreece4ever
Γεια σου! Thanx για το invite! Πολυ ωραιο το profil σου :wooi2:
Jun 17 2010 20:38
Black Kaiser → veg3ta
Ναι, τέλος τα αυτόνομα επεισοδιάκια. Αυτό το Arc που ξεκινά είναι πολύ καλό, για εμένα το καλύτερο. Θα έχει τρελή δράση, έναν γαμάτο "κακό" χαρακτήρα και αρκετά flashback. :)
Jun 01 2010 22:28
veg3ta → croco~boy
Τελειωνει οντως οπως ειπες! Κριμα γιατι ηταν πολυ promising. Και ετσι οπως τελειωσε ηταν ψιλο-ξενερωτο :thumbdown:
Jun 01 2010 10:59
veg3ta → Stefi-chan
Βοηθησε και ο Nikorasu στην αφισοκολληση, μην παιρνω ολα τα ευσημα εγω :)
Για το θεμα των προβολων θα συζητησουμε στο meeting, ας μην spamaroume αλλο το θεμα.
Apr 20 2010 22:59
Hyuuga_Nikorasu → veg3ta
[QUOTE]
Το ειδος που ανηκει ονομαζεται DSBM = Depressive Suicidal Black Metal!
Καλυτερο ονομα για ειδος μουσικης δεν εχω ξαναδει :hihi2:
[/QUOTE]
emo, fake, fail and gay
Apr 15 2010 16:32
Geutella → veg3ta
veg3ta-sama, να υποβάλλω τα σέβη μου, έκανες καταπληκτική δουλειά στη μετάφραση, πραγματικά από τα καλύτερα script που έχω παραλάβει για το Fairy Tail! Δοξάζω τη στιγμή που μας είπες πως ενδιαφέρεσαι να μπεις στο project! Να 'σαι καλά mate! (^.^)
Apr 14 2010 07:39
Kenny → veg3ta
Δεν είναι manga spoiler, αλλά είναι latest episode spoiler. Μπορεί να μπει στο thread κανένας κακομοίρης που δεν έχει προλάβει ακόμα να δει το τελευταίο επεισόδιο, και να φάει το spoiler κατακέφαλα.
Γενικά, σημαντικές εξελίξεις όπως θανάτους κτλ, καλό είναι να τα κρύβουμε, όσα επεισόδια κι αν περάσουν.
Apr 07 2010 20:39
veg3ta → Kenny
Στο thread "[B]Fairy Tail - (mark your manga spoilers)[/B]" εκανες edit το post μου για να βαλεις spoiler tag. Ομως αυτα που εγραφα εχουν γινει στο anime, δεν ειναι manga spoiler. Υποτιθεται οτι το thread αυτο ειναι up-to-date με το τελευταιο επεισοδιο του anime, σωστα? Ρωταω για να ξερω πως να ποσταρω την επομενη φορα :ureshii:
Apr 07 2010 15:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed