Community Status Updates
DarkElf → veg3ta
Δεν έχω δει κανένα,απλά μου το'χαν προτείνει στο παρελθόν.Ο Samu πρέπει να ξέρει τι παίζει.Θέλεις να το δω να σου πω αν κατάλαβα τίποτα?:hehehe:
Oct 10 2010 16:42
veg3ta → DarkElf
Λοιπον συμφωνα με AniDB και wikipedia το [B]Vampire Hunter D: Bloodlust[/B] του 2001 ειναι sequel της αρχικης ταινιας του 1985 :sigh2:
Εσυ το εχεις δει? Βλεπεται ανεξαρτητα απο το πρωτο?
Oct 10 2010 16:35
DarkElf → veg3ta
Αυτός που σου λέω είναι δίπλα το γραφείο φοιτητών.Καλά,δεν πειράζει,και έξω κάνει τη δουλειά της.:hehehe:
Θα στείλω μνμα στην Ελένη και στη Στέφη, γιατί δεν πρέπει να μπαίνουν και πολύ στο forum,μήπως μπορούν να έρθουν.
Sep 30 2010 13:14
veg3ta → DarkElf
Πηγα στη σχολη σου και βρηκα μονο κομματικους πινακες ανακοινωσεων :redcard2:
Για να μη γινει κανα θεμα, κολλησα την αφισα σε μια κολωνα εξω.
Sep 30 2010 11:55
DarkElf → veg3ta
Δεν το κάνω επίτηδες.....:unlucky::unlucky::unlucky: Εκείνη τη μέρα δίνω το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής.Αν είμαι πτώμα τι νόημα έχει να έρθω?Να με πάρει ο ύπνος,ν'αρχίσω να ροχαλίζω-δεν το συνιθίζω αλλά ποτέ δεν ξέρεις-και να σας χαλάσω και την προβολή?:hihi2:Σοβαρά,αν δεν είμαι πολύ κουρασμένη θα έρθω.
Δίπλα στις σκάλες (όπως μπαίνεις δεξιά) υπάρχει ένας μεγάλος πίνακας (έχει κάτι αφίσες,φωτογραφίες..).Λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα να μπει αφίσα για την προβολή.
Sep 28 2010 21:58
veg3ta → DarkElf
Παλι δε θα ερθεις στην προβολη? Επιτηδες το κανεις μου φαινεται!! Anyway, καποτε μου ειχες πει για ενα σημειο στη σχολη σου που αξιζει να κολλησω αφισα. Που ειναι αυτο ειπαμε??
Sep 28 2010 21:40
DarkElf → veg3ta
Χρόνια πολλά!Να τα εκατοστήσεις!Οι επιθυμίες σου ευχές μου!:yahoo:
Sep 18 2010 16:15
Black Kaiser → veg3ta
Χρόνια Πολλά Νίκο ! Να χαίρεσαι τα γενέθλια σου ! Υγεία και κάθε επιτυχία σου εύχομαι ! :)
Sep 18 2010 13:05
Hyuuga_Nikorasu → veg3ta
Εχεις δικο αλλα δεν κρατηθηκα.... εχεις δικιο, βασικα ηθελα να αντι τρολαρω με βαση την απαντηση του αλλα τωρα βαρεθηκα
Jul 17 2010 17:03
veg3ta → Hyuuga_Nikorasu
Δεν εχεις ακουσει ποτε το γνωμικο που λεει: "Don't feed the troll" ??
Jul 17 2010 10:11
veg3ta → Kenny
Thanx για το thread! Μια χαρη θελω ακομη: να το κανεις sticky. Ελπιζω να μη ζηταω πολλα :ureshii:
Jul 08 2010 00:45
Black Kaiser → veg3ta
Sorry που απαντώ λίγο αργά αλλά άντρας είναι ο Ζeref (δηλαδή απο όσα ξέρουμε). Θα δεις αργότερα γιατί η φωνή είναι γυναικεία, υπάρχει εξήγηση.
Jul 07 2010 10:32
veg3ta → Kenny
Το αναφερω σε σενα γιατι δεν ξερω που πρεπει: Την Κυριακη αργα το βραδυ εκανα submit ενα thread στο Meetings-προβολες subforum, και δεν εχει εμφανιστει ακομη. Αφορα μια προβολη anime ταινιας στην Πατρα. Επειδη η προβολη ειναι αυτη την Παρασκευη παρακαλω να ανεβει το συντομοτερο δυνατον! :blingeye2:
Jul 06 2010 21:50

This status update has reached the maximum number of replies allowed