βρε καλο μου βρε χρυσό μου αυτό [youtube]NRhBqUiDOfk&feature=g-vrec&context=G213cabdRVAAAAAAAAAg[/youtube] τι είναι?? νταξή δεν θες να παραδεχτείς το λάθος σου και τα ρίχνεις αλλου ok κάπου εδώ κουράστηκα να εξηγώ και μην καταλαβαίνεις(η να προσπαθείς ότι δεν καταλαβαίνεις whatever) κάτι χειροπιαστό δεν είδα στο post σου(όλο κανεις λάθος και κανεις λάθος κάποιο επιχείρημα έχεις? οτιδήποτε? αν το πεις άλλη μια φορα θα το πιστέψεις και εσύ η ίδια lol) μονο αερολογίες οποτε ούτε τον χρόνο μου δεν αξίζεις
ελπίζω κάποτε να μπορείς να ξεχωρίζεις ποτε κανεις λάθος και ποτε όχι, για χαρα!
Δεν ξέρω αν αντιμετωπίζεις κάποιο ειδικό πρόβλημα με τον υπολογιστή/browser σου, αλλά εγώ μια χαρά κατατοπίστικα απο τη mono και την iristella.
Απλώς δεν ήξερα που βρίσκονταν τα bb codes, και το video ου ήθελα να βάλω αρχικά είχε ένα περίεργο link, και δεν έπρεπε να πάρω τα πάντα μετα το "=", γιατί είχε και μια προέκταση. Πχ αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα τέτοιο link (v=-yinpU2877g&feature=relmfu) θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο το "-yinpU2877g" και όχι όλο το υπόλοιπο.
Ίσως κάτι τέτοιο να ευθύνεται που ο xxx μπορούσε να βάλει το ένα video να δουλέψει και όχι το άλλο.
The reason for which am I even trying to help when I don't know the first thing about computers, I am still trying to find.
Μάλιστα το ίδιο ακριβώς είπε και η iristella πριν, χρειάστηκε να πισμώσει ο άλλος για να το πιάσω κι εγώ...