Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Mirai Nikki (Future Diary)
Started By
Maffy
, Oct 10 2011 13:57
286 replies to this topic
Posted 20 November 2011 - 17:59
Tι δουλειά έχει το τραγούδι του opening σε spoiler tag
??

Posted 20 November 2011 - 18:31
Ναι και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω που χρειάζεται το spoiler αφου δεν οδηγεί το post μου στο youtube...Άμα κάποιος το ψάξει στο youtube δεν είναι δικό μου λάθοςSpoiler: !!!BIGGEST MANGA SPOILER!!!

Posted 20 November 2011 - 23:41
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό μέγεθος υπογραφής: 500 KB
The .aNiMe//GR Team.
The .aNiMe//GR Team.
Posted 21 November 2011 - 23:32
7:
Spoiler:
フカフカ
Posted 22 November 2011 - 14:04
Spoiler: 7
7:
Spoiler:
Spoiler:
Posted 22 November 2011 - 17:13
Spoiler:
Spoiler:
Posted 22 November 2011 - 20:34
Spoiler:
Spoiler:
Όντως κι εγώ είμαι περίεργος να δω τι θα πούν

Posted 22 November 2011 - 21:11
Αυτό το έφτιαξα!!Δεν εννοούσα τo quote με την αναφορά στο opening ρε
Τσέκαρε πιο πριν.
Posted 23 November 2011 - 19:38
Well , η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν λίγο την μεταφορά σε anime γιατί μπορεί να το κατέστρεφαν σαν το deadman wonderland . Μέχρι τώρα το πάει τέλεια κατ'εμέ , ελπίζω να συνεχίσει έτσι .
Οι φάτσα της Yuno όταν τρελαίνεται έχει μεταφερθεί τέλεια πάντως ! Ελπίζω να αρχίσουν να δείχνουν λίγο σφαγές γιατί έρχονται ακόμα εντυπωσιακότερες μάχες . Αλλιώς περιμένουμε για το dvd version .
Όπως και στο manga ο Yukki είναι κλαψιάρης όσο δεν πάει . Αναρωτιέσαι σε όλη την σειρά , γιατί δεν κάνει κάτι αφού δεν μπορεί να παλέψει ?
Το καλό με αυτή τη σειρά είναι πως
Tiny Manga Spoiler
Super Manga Spoiler
PS. Το opening είναι όντως τέλειο , οπτικά και ακουστικά .
Spoiler:
Οι φάτσα της Yuno όταν τρελαίνεται έχει μεταφερθεί τέλεια πάντως ! Ελπίζω να αρχίσουν να δείχνουν λίγο σφαγές γιατί έρχονται ακόμα εντυπωσιακότερες μάχες . Αλλιώς περιμένουμε για το dvd version .
Όπως και στο manga ο Yukki είναι κλαψιάρης όσο δεν πάει . Αναρωτιέσαι σε όλη την σειρά , γιατί δεν κάνει κάτι αφού δεν μπορεί να παλέψει ?
Το καλό με αυτή τη σειρά είναι πως
Tiny Manga Spoiler
Spoiler:
Super Manga Spoiler
Spoiler:
PS. Το opening είναι όντως τέλειο , οπτικά και ακουστικά .
Set by Mangawolf
My Animelist | My Mangalist
Posted 30 November 2011 - 14:40
Συγνωμη γιατί δεν εχω διαβάσει τα προηγούμενα ποστ και εχω καιρό να φανω στο φορουμ , υπαρχει καποιο λινκ για να κατεβασω τα επεισοδια ?