Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Guild Wars 2 Official Thread! "Join the Hype train"

• Please log in to reply
244 replies to this topic

#91 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2012 - 17:21

Το έχεις προαγοράσει;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#92 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2012 - 18:41

Για σου ζηταω κλειδι προφανως οχι >.<

2bbd14fc.jpg

#93 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2012 - 13:05

Yioupiiiiiiiiiiiiiii έχω κλειδί beta!! :joyful: Thanks Dragon Season! :wooi2:

#94 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2012 - 13:25

Μολις μου ηρθε και μενα. Σας λατρευω!

2bbd14fc.jpg

#95 Serestrum

Serestrum

have to kill fast and bullets too slow

• Members
  • 1.763 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2012 - 14:00

Να γραψετε εντυπωσεις ε?!

Spoiler: rainbows, bunnies and fluffy things

#96 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2012 - 14:10

Σχεδόν όσοι Έλληνες ζητήσανε κλειδί το πήρανε. ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#97 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2012 - 15:16

Πωωωω :blingeye2: τώρα θα το ανοίγω και θα κάθομαι στo login screen να ακούω την μουσική μέχρι την παρασκευή :awww: :awww:

Spoiler:

#98 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2012 - 16:43

Διαγωνισμός Guild Wars 2 Beta - Ανακοινώνουμε τους νικητές

http://dragonseason.com/TheTyrianTimesFront1s/tabid/153/EntryId/148/-Guild-Wars-2-Beta.aspx

Σχεδόν όλοι οι Έλληνες που συμμετείχαν, κέρδισαν και από ένα κλειδάκι. ;)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#99 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2012 - 05:14

Εξαιρετικο το παιχνιδι στη beta :). Το συνηθισα σχετικα γρηγορα. Στα συν του παιχνιδιου οτι εχει να κανει με underwater, οι πολεις καθε φυλης και τα επικα bosses. Βρηκαμε σ' ενα βαλτο ενα τεραστιο shadow behemoth ;)

#100 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 14:27

Δε θα τη ξεχάσω ποτέ εκεινη τη μάχη στο βάλτο wild monkey.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#101 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 16:17

Πάντως τον thief τον έκαναν πιο άχρηστο στο 2ο beta. Τς...ακόμα και τα stats του τα κατέβασαν.
Υ.Γ. Πόσο γαμάτο και χρήσιμο είναι το Scorpion Wire. To λατρεύω αυτό το skill και μαζί με stealth γίνετε πολύ γαμάτο combo!

Δοκίμασα όλα τα professions (εκτός απο Warriors) και μου άρεσαν (με την σειρά).
Thief
Ranger
Mesmer - Elementist
Guardian

Οι άλλοι όχι και τόσο. Επίσης οι norn είναι γαμάτοι! :D

#102 Vidocq

Vidocq

Doctor Who?

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 16:33

εγώ έπαιξα μονο warrior ,elem και engin το event που με πώρωσε ήταν στην περιοχή τον norn στην μεγάλη παγωμένη λίμνη με τον shaman μιλάμε πανικός πρέπει να ήμασταν πάνω από 20 άτομα ανεμοστρόβιλοι και κακό :lovulovu: ,αν και μου άρεσαν και τα τρία class η μοναδικότητα του enginn με τράβηξε λίγο παραπάνω :drink: ,το crafting θα μπορούσα να πω πως ήταν ιδιαιτερα ενδιαφέρον,και το ότι παίρνεις exp.ενώ κανεις crafting είναι ωραία πινελιά,βασικά το μονο που με ξενέρωσε ήταν πως όλα όσα έκανα θα διαγραφτούν με το που τελειώσει η beta :damn: :nanteee:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Vidocq: 11 Ιούνιος 2012 - 17:01

Δημοσιευμένη  εικόνα http://myanimelist.net/profile/ceribro
''never regret for the choices you made''

#103 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Ιούνιος 2012 - 21:54

Να πω κι εγώ τις εντυπώσεις μου μιας που έπαιξα για πρώτη φορά.

Είμαι από αυτούς που απολαμβάνουν το questing και το γενικό adventuring, συνεπώς είμαι μέχρι στιγμής κατενθουσιασμένος με το παιχνίδι. Με το level scaling και τα dynamic events δεν ένιωσα ούτε στιγμή την αίσθηση ότι κάνω απλό "farming" (σε αυτό βέβαια ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι υπήρχαν παντού 10δες παίκτες λόγω της κοσμοπλημμύρας στο beta, κάτι που αύξανε την συχνότητα, την εξέλιξη και την δυσκολία των event). Και ενώ τα event δεν είναι κάτι εντελώς καινούργιο (π.χ. warhammer online), είναι στη σωστή κατεύθυνση και νομίζω είναι αρκετά προσεγμένα και διασκεδαστικά στην πλειοψηφία τους, με κάποια να είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Π.χ. το swamp boss που ανέφεραν τα παιδιά πριν σου έδινε την αίσθηση ότι συμμετείχες σε κάποιο μεγάλο raid, και αυτό σε περιοχή με level 14-15 mobs.

Είναι τρομερή η αίσθηση που έχεις όταν τελιώνεις ένα απλό και κλασσικού στυλ event που πρέπει να αμυνθείς στην επίθεση κένταυρων με 2-3 άτομα, μετά το ξαναπαίζεις με καμιά 20ριά άτομα (ναι γίνονταν κάτι τέτοια μπούγια κατά καιρούς), χάνεις πανυγυρικά, με τους κένταυρους να εγκαθίστανται στο νεοαποκτηθέν στρατόπαιδο και μετά προσπαθεί κανά μισάωρο όλο το team να το ξαναπάρει! Μετατρέπει ένα απλό quest που θα μπορούσε να είναι quest ρουτίνας, σε κάτι εν δυνάμη epic.

Κατά τα άλλα, δοκίμασα μερικά από τα classes, συγκεκριμένα thief, elementalist, mesmer και necromancer και μπορώ να πω ότι θα έχω τεράστιο πρόβλημα να επιλέξω ένα από αυτά, καθώς μου άρεσαν όλα πολύ, εκτός ίσως από τον mesmer τον οποίο δεν πρόλαβα να δω πολύ και μου ήταν κάπω χλιαρός.

PvP έπαιξα μόνο battlegrounds με τον thief και μου φάνηκαν ενδιαφέροντα, αν και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα ίσως και κάτι λίγο πιο μεγάλο και ανοικτό, στυλ Alterac Valley στο wow. Υπάρχει βέβαια και το WvW.

Αυτά.. τώρα ποιος περιμένει το επόμενο.. :cry5: και ποιος κάθεται να κάνει εργασίες.. :bahhh:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 11 Ιούνιος 2012 - 22:03

#104 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 10:43

Δυστηχως εγω δεν ειχα αρκετο χρονο για να το ευχαριστηθω. Επαιξα μονο καποιες ωρες την Παρασκευη. Το παιχνιδι σιγουρα θα αποτελεσει οροσημο στην πορεια των mmo και χαιρομαι γι αυτο. Για κακια μου τυχη δεν επαιξα καθολου pvp ενω δοκιμασα τους engineer guardian elementalist με περισσοτερη εμφαση στα my story quests. Οσο για τα γραφικα και την φωτογραφια εχω μεινει αναυδος. Πολλα μπραβο στην arena net λοιπον.

Checkαρετε αυτο το μοναδικο για τα δεδομενα των mmo, dungeon

http://www.youtube.com/watch?v=DGuH0miLtns&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=Z-atwA8rpLU&feature=relmfu

http://www.youtube.com/watch?v=KLeFiStpmWQ&feature=relmfu

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 12 Ιούνιος 2012 - 10:44

2bbd14fc.jpg

#105 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2012 - 15:03