Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Guild Wars 2 Official Thread! "Join the Hype train"

• Please log in to reply
244 replies to this topic

#61 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 22:44

Μιας και σε λίγο κλείνει η beta, ας γράψω τις εντυπώσεις μου.
1ον, γιατί δεν βάλατε κανένα DVD ρε ArenaNet? Lolz δηλαδή. xD 13,3 giga μόνο το beta και απ' ότι φαίνεται όταν τελειώσει το beta θα πάει 25.
Ξεκινόντας το παιχνίδι, διαλέγεις server. Μόνο 2 servers (απο τους 15-20 περιπού) είχαν πολλά άτομα. Μετά πας να φτιάξεις τον χαρακτήρα σου. Στο beta μόνο Charr, Norn και Human μπορείς να φτιάξεις. Γενικά έχει αρκετές επιλογές στον χαρακτήρα να αλλάξετε. Έχει τα βασικά (μαλλιά, ύψος, σώμα, φάτσα) και μετά μπαίνει σε λεπτομέρειες (μάτια, στόμα κτλ). Επίσης μπορείς να αλλάξεις το χρώμα στα ρούχα. Δυστηχώς φωνή δεν μπορείς να αλλάξεις έτσι είτε πάρεις έναν γέρο είτε ένα νεαρό παιδάκι, την ίδια φωνή θα έχουν. xD Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το selection of background.
Στα θετικά να βάλω και το stealth mode! Επιτέλους ένα MMO όπου μπορείς να κάνεις stealth. Άμα πας πίσω απο τον εχθρό και δεν σε δει, δεν θα γυρίσει. Το παιχνίδι βασίζεται περισσότερο σε skill παρά σε lvl+equipment. Μου αρέσει και όταν πεθαίνεις, μπορείς να συνεχίσεις να πολεμάς (να είσαι ξαπλωμένος xD) και άμα τον σκοτώσεις τον εχθρό τότε μπορείς να σηκωθείς (εκτός και άμα έρθει κάποιος και σε βοηθήσει). Το story quest μπορείς να το κάνεις με party επίσης.
Ο χάρτης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και η πρώτη πόλη (δεν ξέρω άμα έχει και άλλες) είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Να μερικές pics.
Έξω απο την πρώτη πόλη.
Posted Image
Posted Image

Ένα mini-boss απο ένα optional-quest. Εδώ έβαλα τόξο γιατί φοβόμουν να τον πολεμήσω απο κοντά. ;p
Posted Image

#62 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 22:50

Σε μισώ. :) Kαι φαίνονται όλα πανέμορφα.

#63 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2012 - 23:17

Πως είναι οι απαιτήσεις του παιχνιδιού σε hardware; Τρέχει καλά ή θέλει σύστημα-τούμπανο;

#64 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2012 - 00:12

To παιχνίδι είναι πόρωση. Έχει καλύτερη ιστορία απο το Oblivion. xD

Σε μισώ. :)

Πάλι?! ;p
Μου αρέσει το Naruto, εκτός και άμα δεν είναι αυτός ο λόγος που με μισείς.

Πως είναι οι απαιτήσεις του παιχνιδιού σε hardware; Τρέχει καλά ή θέλει σύστημα-τούμπανο;

Στο παλιό pc μου το έπαιξα (διπύρηνο, 2 giga ram & 6800gt nvidia) στα low (με medium textures).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Napster: 30 Απρίλιος 2012 - 00:14

#65 Vidocq

Vidocq

Doctor Who?

• Members
  • 39 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens

Καταχωρήθηκε 04 Μάιος 2012 - 18:02

σε ποιον server παίζεται παίδες?και go πήρα μια γεύση αυτό το beta weekend ,δυστυχώς πρέπει να περιμένουμε "μερχι" το τέλος του μηνα....... :cry5: :nanteee: :uhh: :madtodeath: :sadist: :damn:

Δημοσιευμένη  εικόνα http://myanimelist.net/profile/ceribro
''never regret for the choices you made''

#66 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2012 - 23:52

Ένα εισαγωγικό άρθρο για τα Dynamic Events από τον SephBlades, στο οποίο μας περιγράφει το όλο σύστημα μέσω ενός παραδείγματος:

http://dragonseason.com/Front2/tabid/128/EntryId/113/Dynamic-Events.aspx

Δημοσιευμένη  εικόνα

#67 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2012 - 13:20

Στο can you run it το εχει :)

Ανυπομωνωωωωωωωωωωωωωωωωωω

2bbd14fc.jpg

#68 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 17:30

Στο παλιό pc μου το έπαιξα (διπύρηνο, 2 giga ram & 6800gt nvidia) στα low (με medium textures).

Tα pics που πόσταρες είναι από αυτόν τον υπολογιστή? Γιατί κι εγώ κάτι αντίστοιχο έχω, ελάχιστα καλύτερο από το παλιό σου pc. H αλήθεια είνα ότι το είχα ξεγράψει γι αυτόν τον λόγο, αλλά αν είναι να παίζει σε τέτοιο υπολογιστή, μου δίνεις ελπίδες. :congrats:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 07 Μάιος 2012 - 17:31

#69 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1.105 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 17:34

Άνεβασα λίγο την ανάλυση πριν βγάλω τις pics, στα medium όλα εκτός απο effects & shadows.

To παιχνίδι μου φαίνεται ή δεν υποστηρίζει Directx11? o.O

#70 Scarecrow

Scarecrow

Starting...

• Members
  • 21 Δημοσιεύσεις:
  • LocationItaly

Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2012 - 18:17

Χαιρομαι που βρηκα κι αλλους Ελληνες που ενδιαφερονται για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Δεν εχω παιξει το GW1 αλλα το 2 με τραβηξε αμεσως με τα dynamic events και το personal story. Το εχω προπαραγγειλει ηδη και περιμενω ανακοινωση κυκλοφοριας. Επαιξα το Beta weekend στα τελη απριλη και πρεπει να πω οτι ειναι εξαιρετικο ενδιαφερον. Φυσικα ακομα εχει πολλα Bugs αλλα πιστευω αυτο ειναι λογικο. Καποια πραγματα που δε μου αρεσαν θα ηθελα να παραθεσω για αρχη.

Γραφω για τα μειονεκτηματα γιατι τα πλεονεκτηματα ειναι παρα παρα πολλα.
Το πιο σημαντικο για μενα ηταν το key binding και δυστυχως για τα πρωτα 5 κουμπια Weapon skills δε μπορεις να τα αλλαξεις θεση, ειναι προκαθορισμενα.
2ον το lvl balancing θελει δουλεια... δεν γινεται να εισαι 22 lvl και να σε δερνουν τα lvl 5. Ειναι πολυ καλη ιδεα αυτο που εκαναν αλλα αν ειναι να σου ριχνουν το lvl αναλογα με τις περιοχες ας το εκαναν λιγο πιο "ηπια" π.χ. σε περιοχη lvl 5 ας ησουν lvl 7 δλδ lvl περιοχης +2.
3ον, δοκιμασα στη beta ολα τα professions (classes) και πρεπει να πω οτι melee χαρακτηρας δε μπορει να πλησιασει σε "boss" η γενικα να να κανει "xp" ειναι πολυ πιο δυσκολο σαν melee. Ας δωσω ενα παραδειγμα, το class που επαιξα πιο πολυ ηταν human thief τον οποιο πηγα στα 23 lvl.Μεχρι τα 15 δεν αλλαξα τα daggers για κανεναν λογο.Οταν πετυχαινα 2-3 "τερατα" ηταν κατα 80-90% οτι θα πεθαινα πριν πεθανουν και τα 3.Αν επιζουσα θα ηταν χαρη στο "Death system" τους οπου θα σκοτωνα το τελευταιο μισοπεθαμενος. Στα 16 lvl αποφασισα να δοκιμασω τα pistols, το παιχνιδι αμεσως εγινε πολυ πιο ευκολο και βατο... πλεον καθαριζα 2 τερατα 2-3 lvl παραπανω σχεδων χωρις να με αγγιξουν απλα με λιγο kite.
Επαιξα μετα και necromancer και ranger και πρεπει να πω οτι τa ranged classes εχουν ενα πλεονεκτημα και στα "boss fights" και στα lvling.
Οπως ομως δηλωσε η arenanet θα γινουν πολλα balancing ακομα, οποτε αναμενουμε.
Αυτα τα 3 ειναι για μενα τα μεγαλυτερα μειονεκτηματα του παιχνιδιου μεχρι σημερα.

To crafting. Ο συνδιασμος των classes με τα διαφορα οπλα, το περιβαλλον, το ΡνΡ (εκει κι αν διασκεδασα σαν Thief), τα διαφορα events που συμβαινουν καθε λιγο και λιγακι (αν και αυτο ειναι αντιγραφη απο το warhammer online).Οι πολεις...απιστευτες τεραστιες με φωνες απο παντου με σε κανουν να αισθανεσαι σαν να εισια πραγματικα σε μια πολη. Το character lvl up, πως θα στησεις τα talents και τα skills sou, υπαρχει μεγαλη διαφορετικοτητα απο χαρακτηρα σε χαρακτηρα, κι αλλα πολλα τα οποια σιγουρα ξεχναω.

Οσων αφορα τα system requirements.Ετρεξα το game σε ultra settings με intel Core 2duo sta 3.16, 4gb ram, και geforce gtx460 768ΜΒ με μηδαμικα κοληματα στις περιοχεσ οπου μαζευονταν πολλοι αλλοι χαρακτηρες. εβαλα αυτα τα settings για να δοκιμασω πως τρεχει, η αληθεια ειναι οτι δεν χρειαζοντε τα ultra.

σιγουρα ξεχναω πολλα απ' αυτα που ειδα, αλλα αν εχετε ερωτησεις, ευχαριστως να απαντησω.

I read a book about the dangers of alcohol, i was so terrified i immediately stopped reading!

#71 Tilion

Tilion

Starting...

• Members
  • 0 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2012 - 09:57

Εμείς χαιρόμαστε scarecrow που όλο και περισσότεροι Έλληνες έρχονται σε επαφή με το παιχνίδι. :)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#72 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2012 - 20:20

Scarecrow, πάντως είναι λογικό κάθε profession σε κάτι να έχει πλεονέκτημα και κάπου να μειονεκτεί. Ο thief/rogue/assasin ή όπως αλλιώς λέγεται σε διάφορα παιχνίδια, ποτέ δεν είχε στα δυνατά του σημεία το farming.

p.s. Το θέλω τωρααααααα!!! :cry5:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 12 Μάιος 2012 - 20:27

#73 xArisx

xArisx

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2012 - 20:41

Αγορασα το παιχνιδι αλλα πως του κανω εγκατασταση ; Επισης ειδα οτι εχει γινει καποιο guild που μπορω να γραφτω ; :drink:
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#74 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2012 - 20:55

Εννοείς το έκανες pre-order. Δεν έχει βγει ακόμη..

#75 xArisx

xArisx

Starting...

• Members
  • 2 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2012 - 21:15

Εννοω οτι εχω την standard edition pre-purchase
Δημοσιευμένη  εικόνα
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews