1ον, γιατί δεν βάλατε κανένα DVD ρε ArenaNet? Lolz δηλαδή. xD 13,3 giga μόνο το beta και απ' ότι φαίνεται όταν τελειώσει το beta θα πάει 25.
Ξεκινόντας το παιχνίδι, διαλέγεις server. Μόνο 2 servers (απο τους 15-20 περιπού) είχαν πολλά άτομα. Μετά πας να φτιάξεις τον χαρακτήρα σου. Στο beta μόνο Charr, Norn και Human μπορείς να φτιάξεις. Γενικά έχει αρκετές επιλογές στον χαρακτήρα να αλλάξετε. Έχει τα βασικά (μαλλιά, ύψος, σώμα, φάτσα) και μετά μπαίνει σε λεπτομέρειες (μάτια, στόμα κτλ). Επίσης μπορείς να αλλάξεις το χρώμα στα ρούχα. Δυστηχώς φωνή δεν μπορείς να αλλάξεις έτσι είτε πάρεις έναν γέρο είτε ένα νεαρό παιδάκι, την ίδια φωνή θα έχουν. xD Αυτό που μου άρεσε πολύ ήταν το selection of background.
Στα θετικά να βάλω και το stealth mode! Επιτέλους ένα MMO όπου μπορείς να κάνεις stealth. Άμα πας πίσω απο τον εχθρό και δεν σε δει, δεν θα γυρίσει. Το παιχνίδι βασίζεται περισσότερο σε skill παρά σε lvl+equipment. Μου αρέσει και όταν πεθαίνεις, μπορείς να συνεχίσεις να πολεμάς (να είσαι ξαπλωμένος xD) και άμα τον σκοτώσεις τον εχθρό τότε μπορείς να σηκωθείς (εκτός και άμα έρθει κάποιος και σε βοηθήσει). Το story quest μπορείς να το κάνεις με party επίσης.
Ο χάρτης είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ και η πρώτη πόλη (δεν ξέρω άμα έχει και άλλες) είναι πάρα πολύ μεγάλη.
Να μερικές pics.
Έξω απο την πρώτη πόλη.

Ένα mini-boss απο ένα optional-quest. Εδώ έβαλα τόξο γιατί φοβόμουν να τον πολεμήσω απο κοντά. ;p