Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Guild Wars 2 Official Thread! "Join the Hype train"

• Please log in to reply
244 replies to this topic

#211 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 April 2015 - 16:56

^What he said.

Δυστηχως καποτε ειχες την επιλογη να πας ειτε condition dmger ειτε zerker. Τωρα τρεχουν μονο zerk builds. Βεβαια εχω να μπω κανα 3μηνο οποτε ισως λεω και μπαρουφες. Anyway οι server μικρη σημασια εχουν πλεον αφου ισχυουν οι megaservers. Μονο για το WvWvW εχει σημασια. Εγω παντως ειμαι στον piken square σε μια πολυ καλη και οργανομενη ελληνικη guild :)

2bbd14fc.jpg

#212 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 April 2015 - 18:45

To zerker (και assassin για mesmers/engineers) είναι μονόδρομος μόνο στο pve λόγο των φυσικών μηχανισμών του παιχνιδιού και ευτηχώς/δυστηχώς δεν θα αλλάξει anytime soon, εκτός αν το heart of thorns αλλάξει όλα τα core mechanics του game.

PvP  υπάρχει πολύ μεγαλύτερο diversity με condi και bunker builds να είναι πολύ δημοφιλή. Πχ το meta για elementalist είναι celestial.

WvW από ότι ξέρω πρέπει να παίζουν και πιο defensive builds.

qzMHWHd.png

#213 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 23 April 2015 - 22:51

Ναι ρε συ. Ξεχασα να διευκρυνησω οτι μιλαω για PvE. Σε PvP και WvW οντως υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια και μπορεις να διαμορφωσεις το build σου οπως εσυ θες! Παντως εγω περιμενω HoT expansion για να το ξαναποιασω. 

Υ.Γ. Αυτο που με ποναει σε αυτο το game ειναι το "φτηνο" κατα την αποψη μου end game content. 

2bbd14fc.jpg

#214 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 24 April 2015 - 01:17

To zerker (και assassin για mesmers/engineers) είναι μονόδρομος μόνο στο pve λόγο των φυσικών μηχανισμών του παιχνιδιού και ευτηχώς/δυστηχώς δεν θα αλλάξει anytime soon, εκτός αν το heart of thorns αλλάξει όλα τα core mechanics του game.

PvP  υπάρχει πολύ μεγαλύτερο diversity με condi και bunker builds να είναι πολύ δημοφιλή. Πχ το meta για elementalist είναι celestial.

WvW από ότι ξέρω πρέπει να παίζουν και πιο defensive builds.

Το WvW χρειάζεται σχεδόν σε κάθε build 1 ή 2 mobility skills, cc skills, condition removal, κάποιο finisher, και buffs (τα 2 τελευταία λιγότερο από τα άλλα). Για μένα οι mesmers, οι elementalists και οι guardians είναι τα καλύτερα classes για εκεί. Ο elementalist απλά με το staff ή τα daggers τα έχει όλα, ακόμη και heal στα weapon skills οπότε έχεις ευελιξία στα utility skills.

Ναι ρε συ. Ξεχασα να διευκρυνησω οτι μιλαω για PvE. Σε PvP και WvW οντως υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια και μπορεις να διαμορφωσεις το build σου οπως εσυ θες! Παντως εγω περιμενω HoT expansion για να το ξαναποιασω. 

Υ.Γ. Αυτο που με ποναει σε αυτο το game ειναι το "φτηνο" κατα την αποψη μου end game content. 

Απλά το παιχνίδι δε σου δίνει την όρεξη να παίξεις μόνος σου. Εμένα ας πούμε που σταμάτησαν όλοι οι φίλοι μου, όταν παίζω ασχολούμαι με το WvW και αυτό έχει περιορισμούς με τις ώρες που είναι μέσα οι commanders κλπ. Και το leveling το βλέπω ως μεγάλο εμπόδιο στο να δοκιμάσω και εν τέλει να παίξω αποτελεσματικά τον χαρακτήρα στο WvW. Καλό ήταν το exploring την 1η φορά, υποφερτό την 2η, στην 3η όμως είναι αγγαρεία.

Οπότε περιμένω το expansion να έρθει για να το ξαναπιάσω, αν και ψιλιάζομαι ότι δε θα δώσουν extra slot και θα με αναγκάσουν να διαγράψω κάποιο χαρακτήρα. Που είναι κρίμα γιατί πατάω /age και όταν βλέπω 860 μέρες με πιάνει η ψυχή μου (άσχετα που είναι 30-40 level κάποιοι).

Edited by Zentsugi, 24 April 2015 - 01:20.

#215 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 25 April 2015 - 17:25

Μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευτυχης που βρηκα αυτο το θρεατ μιας και απο χτες το ειχα ψιοπαρατησει για δευτερη φορα

Ερωτηση για thief με τη να ντυσω?Επισης αξιζει το craftion expantion?

Φυσικα αναμενω το HoT περισσοτερο για τα νεο profession

Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#216 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 25 April 2015 - 22:26

Μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευτυχης που βρηκα αυτο το θρεατ μιας και απο χτες το ειχα ψιοπαρατησει για δευτερη φορα

Ερωτηση για thief με τη να ντυσω?Επισης αξιζει το craftion expantion?

Φυσικα αναμενω το HoT περισσοτερο για τα νεο profession

Απόσο ξέρω τα stats που κυνηγας για όλα τα classes σχεδόν είναι Power Precision Ferocity, οπότε το berserker's insignia θες. Αν μιλάς για όνομα του armor, πέρα από αυτά που κάνεις craft μπορείς να πάρεις το exotic set, νομίζω λέγεται Nika's Armor. Μπορείς να φαρμάρεις αρκετά Gold για να το αγοράσεις σε 1-2 μέρες (τουλάχιστον τόσο είχα κάνει εγώ όταν είχα πάει τον thief 80)

#217 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 27 April 2015 - 14:16

pve

pvp

qzMHWHd.png

#218 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 30 April 2015 - 15:58

πάνω κάτω τα ίδια εδώ και μήνες... Μου αρέσει πάρα πολύ η σφραγίδα που λέει ότι είναι κομμάτι του meta. Σου εκοικονομεί πολύ χρόνο από το να ψάχνεις για το αν εξακολουθεί να είναι καλό το build

Edited by Zentsugi, 30 April 2015 - 15:59.

#219 Napster

Napster

\ [T] /

• Members
  • 1,105 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 April 2015 - 17:42

Zerker set έχω με Scholar runes, ακόμα και στους πρώτους μήνες όταν βγήκε το παιχνίδι ήταν υπερβολικά καλό set για αρκετά build που μπορούσες να κάνεις με thief. D/D (και λίγες φορές με D/P) με bow για secondary (<με το οποίο άρχιζα τις μάχες αλλά το άλλαζα σε D/D).

Όταν είχα τελειώσει το main story και 100% map completion, έμπαινα μόνο instances για να πάρω κάτι items για set. Όταν ολοκλήρωσα το set, μόνο WvW έμπαινα αλλά μετά απο λίγες μέρες το βαρέθηκα και σταμάτησα το παιχνίδι.

Μπήκα σήμερα ξανά WvW, Mesmer's illusions are good as ever.

Έκανα add τους Mad & Ape. Όποιος θέλει ας με κάνει add για να γίνουμε φιλαράκια.

Shuntensatsu.9056

Edited by Napster, 30 April 2015 - 17:46.

#220 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 01 May 2015 - 16:33

Mesmer New Specialization

Youtube Video

Illusions, Reflects και τώρα Time magic.

Πόσο πιο stylish να γίνει.

Δηλαδή εμφανίζει ένα μάτι με δείκτες ρολογιού και θραύσματα του χωροχρόνου γύρο του που σκάει σε μωβ πεταλούδες.

Θα κάνω pvp με τον mesmer μου και θα φωνάζω ZE WARUDO πλέον.

Μπορεί να υπάρχουν πολλά προβλήματα balance, αλλά έχοντας δει την φιλοσοφία της Arenanet για τον mesmer και το playstyle του, είμαστε σε 100% συμφωνία.

Ακόμα και οι λέξεις που χρησιμοποιούνε δείχνουν ότι έχουν πιάσει το νόημα! "Elegant", "Fabulous", "Purple butterflies".

ΠΑΙΞΤΕ MESMERS

qzMHWHd.png

#221 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 11 May 2015 - 13:50

http://www.theguardian.com/technology/2015/may/08/video-game-execution-guild-wars-2-arena-net

Το μονο σιγουρο ειναι οτι η ArenaNet εχει χιουμορ :D

2bbd14fc.jpg

#222 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 May 2015 - 14:03

Hacker και μόνο έτσι μπόρεσε να φιάξει τον χαρακτήρα του?

Σκατά είναι!

qzMHWHd.png

#223 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 11 May 2015 - 15:32

α ωραια πιασανε εναν....

#224 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 11 May 2015 - 16:02

Και αν, το γεγονός ότι έχει <1000 AP δείχνει πως μάλλον ήταν alt account αυτό.

qzMHWHd.png

#225 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 11 May 2015 - 16:07

Και αν, το γεγονός ότι έχει <1000 AP δείχνει πως μάλλον ήταν alt account αυτό.

Spoiler:

Edited by FrenzyApe, 11 May 2015 - 16:08.