To zerker (και assassin για mesmers/engineers) είναι μονόδρομος μόνο στο pve λόγο των φυσικών μηχανισμών του παιχνιδιού και ευτηχώς/δυστηχώς δεν θα αλλάξει anytime soon, εκτός αν το heart of thorns αλλάξει όλα τα core mechanics του game.
PvP υπάρχει πολύ μεγαλύτερο diversity με condi και bunker builds να είναι πολύ δημοφιλή. Πχ το meta για elementalist είναι celestial.
WvW από ότι ξέρω πρέπει να παίζουν και πιο defensive builds.
Το WvW χρειάζεται σχεδόν σε κάθε build 1 ή 2 mobility skills, cc skills, condition removal, κάποιο finisher, και buffs (τα 2 τελευταία λιγότερο από τα άλλα). Για μένα οι mesmers, οι elementalists και οι guardians είναι τα καλύτερα classes για εκεί. Ο elementalist απλά με το staff ή τα daggers τα έχει όλα, ακόμη και heal στα weapon skills οπότε έχεις ευελιξία στα utility skills.
Ναι ρε συ. Ξεχασα να διευκρυνησω οτι μιλαω για PvE. Σε PvP και WvW οντως υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλια και μπορεις να διαμορφωσεις το build σου οπως εσυ θες! Παντως εγω περιμενω HoT expansion για να το ξαναποιασω.
Υ.Γ. Αυτο που με ποναει σε αυτο το game ειναι το "φτηνο" κατα την αποψη μου end game content.
Απλά το παιχνίδι δε σου δίνει την όρεξη να παίξεις μόνος σου. Εμένα ας πούμε που σταμάτησαν όλοι οι φίλοι μου, όταν παίζω ασχολούμαι με το WvW και αυτό έχει περιορισμούς με τις ώρες που είναι μέσα οι commanders κλπ. Και το leveling το βλέπω ως μεγάλο εμπόδιο στο να δοκιμάσω και εν τέλει να παίξω αποτελεσματικά τον χαρακτήρα στο WvW. Καλό ήταν το exploring την 1η φορά, υποφερτό την 2η, στην 3η όμως είναι αγγαρεία.
Οπότε περιμένω το expansion να έρθει για να το ξαναπιάσω, αν και ψιλιάζομαι ότι δε θα δώσουν extra slot και θα με αναγκάσουν να διαγράψω κάποιο χαρακτήρα. Που είναι κρίμα γιατί πατάω /age και όταν βλέπω 860 μέρες με πιάνει η ψυχή μου (άσχετα που είναι 30-40 level κάποιοι).
Edited by Zentsugi, 24 April 2015 - 01:20.