Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Guild Wars 2 Official Thread! "Join the Hype train"

• Please log in to reply
244 replies to this topic

#181 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 29 October 2014 - 23:44

^Γιατι δεν μπορεσες να βρεις group? Εγω πριν μια εβδομαδα 80αρισα εναν engi και βρηκα μεσα σε 2 λεπτα group για Ζhaitan :P

Έλα μου ντε!

#182 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 31 October 2014 - 16:43

Vanity Wars 2!

My gameplay the last months.

Zentsugi άμα θες εναλλακτικές στο leveling μπορείς να κάνεις pvp και να χρησιμοποιήσεις τα tomes of knowledge, η edge of the mists.

Για να βελτιώσεις το WvW experiance σου δοκίμασε να μπείς στο teamspeak του server σου, η σε μια σοβαρή WvW guild. 2 εντελώς διαφορετικοί κόσμοι από το κανονικό follow-a-zerg.

Και άμααααα είσαι τύχερος ίσως πετύχεις κάτι σαν αυτό:

Youtube Video

Όσο αφορά το lag, εμένα το "best performance" does the trick.

Έχει και γέλιο να βλέπεις τους πάντες με το base armor model.

qzMHWHd.png

#183 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 01 November 2014 - 00:39

Zentsugi άμα θες εναλλακτικές στο leveling μπορείς να κάνεις pvp και να χρησιμοποιήσεις τα tomes of knowledge, η edge of the mists.

Για να βελτιώσεις το WvW experiance σου δοκίμασε να μπείς στο teamspeak του server σου, η σε μια σοβαρή WvW guild. 2 εντελώς διαφορετικοί κόσμοι από το κανονικό follow-a-zerg.

Και άμααααα είσαι τύχερος ίσως πετύχεις κάτι σαν αυτό:

Youtube Video

Όσο αφορά το lag, εμένα το "best performance" does the trick.

Έχει και γέλιο να βλέπεις τους πάντες με το base armor model.

Δε τους βλέπεις μόνο με base model, τους βλέπεις και με base color scheme δηλαδή εγώ όλους τους δικούς μου τους βλέπω κυριολεκτικά πράσινους και τους αντίπαλους κόκκινους.

Είχα παίξει κάμποσο WvW σε σημείο να ανεβάσω τον rogue από 10 περίπου στα 50 και έναν elementalist στα 30κάτι. Νομίζω μάλιστα ότι έχω πετύχει έναν από αυτούς που είναι στο βίντεο, τον Prydz ως commander στον server (aurora glade). Απλά βαριέσαι μετά από ένα σημείο. Δε ξέρω ίσως το ξαναπιάσω σύντομα το παιχνίδι!

Είχα μπει κάποιες φορές στο teamspeak του server αλλά γινόταν της πόππης και έβγαινα, όλοι φώναζαν.

Edited by Zentsugi, 01 November 2014 - 00:40.

#184 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 01 November 2014 - 22:14

Και εγώ στον Aurora Glade έχω τους χαρακτήρες μου :D Βέβαια κάπως κατάφερα να χαθώ γιατί πήγε να με βοηθήσει ένας φίλος και τώρα δε ξέρω που βρίσκομαι ακριβώς. Anw beginner tips? Έχω έναν lvl 18 Norn Rogue και έναν lvl 14 Warrior αλλά δε ξέρω και πολλά σχετικά πως δουλεύουν τα dungeons στο παιχνίδι και οπότε δε ξέρω τι να κάνω.

#185 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 01 November 2014 - 22:29

κανεις απο desolation?

#186 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 02 November 2014 - 04:36

Και εγώ στον Aurora Glade έχω τους χαρακτήρες μου :D Βέβαια κάπως κατάφερα να χαθώ γιατί πήγε να με βοηθήσει ένας φίλος και τώρα δε ξέρω που βρίσκομαι ακριβώς. Anw beginner tips? Έχω έναν lvl 18 Norn Rogue και έναν lvl 14 Warrior αλλά δε ξέρω και πολλά σχετικά πως δουλεύουν τα dungeons στο παιχνίδι και οπότε δε ξέρω τι να κάνω.

Μην ασχολείσε με dungeons μέχρι να πας 80.

Τώρα για το πως χάθηκες, όλο και κάποιο waypoint θα είχες πάρει στις αρχικές περιοχές, so just go back to it. Στα lvl που είσαι για Norn είναι wayfarer's foothills μέχρι τα 15 και μετά  snowden drifts.

Δεν υπάρχουν ιδιαίτερα beginner tips, you can faceroll everything με οποιαδήποτε class εκτός από mesmers.

Αν θες facerolling με διπλάσια ταχύτητα βάλε greatsword-sword/warhorn σε warrior και sword/pistol-shortbow σε thief. Τα πρώτα είναι για damage ενώ τα δεύτερα για mobility. Stats ανέβαζε power + precision.

qzMHWHd.png

#187 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 02 November 2014 - 16:19

Επίσης αν πας στο χάρτη και κάνεις zoom-out μπορείς να δεις για ποια level είναι η κάθε περιοχή.

Επίσης μιας και κάμποσοι χαρακτήρες μου είχαν γενέθλια πρόσφατα είπα να ξαναρχίσω σιγά-σιγά μιας και οι καινούργιοι πάνε κατευθείαν στο επίπεδο 20 με το αντικείμενο που δίνουν για κάθε επέτειο του χαρακτήρα σου. Για τη 2η επέτειο δίνουν δώρο και ένα ακόμη scroll που δίνει +5 skill points και φυσικά το birthday gun!

Edited by Zentsugi, 02 November 2014 - 20:46.

#188 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 02 November 2014 - 23:57

Δες και αυτο το link, θα σε βοηθησει πολυ στο θεμα χαρτων. Δειχνει και ποια καρδια ειναι για ποιο level 

http://gw2cartographers.com/

Επισης να θυμασαι πως στο lvling το μονο που χρειαζεσαι ειναι damage και τιποτε αλλο. Προσαρμοσε το build σου για να ριχνεις ξυλο ^^

A και που σαι, μην ασχοληθεις με το crafting και ας σου δινει (ελαχιστα) exp. Κρατα τα materials και ασχολησου οταν φτασεις 80 ή πουλα τα και αγοραζε items με gold. Μιας και μιλαμε για materials αν εχεις την οικονομικη ανεση μπορεις να δωσεις καποια ευρο (περιπου 10) για να κανεις expand την bank σου και το material deposition. 

Δες και αυτην την εικονα για γρηγορο deposit 

Spoiler:

2bbd14fc.jpg

#189 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 03 November 2014 - 15:52

Έχουν αλλάξει κάμποσα πράγματα στο balancing όσο έλειπα... Απότι είδα πλέον οποιοδήποτε condition build είναι άχρηστο στο pve οπότε αναγκάστηκα να αλλάξω όλο το exotic set μου και μου λείπουν ακόμη κάποια κομμάτια όπως και καλύτερο weapon και ascended rings...

Με λίγα λόγια ο necro στο pve είναι άχρηστος εκτός και αν παίζεις με dagger-focus ή axe-focus/staff (μισώ το axe στον necro) και death shroud... Δε λέω καλά τα 4-5k crits αλλά δεν είναι τόσο fun.... Μάλλον θα ανεβάσω  κι άλλο τον thief ή τον mesmer γιατί όλοι κάνουν skip που δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις σωστά με necro... Αλλά θέλει αρκετά micro-management ο mesmer και δε ξέρω αν έχω την υπομονή να τον μάθω (ή να τον ανεβάσω μέχρι 80 γιατί είναι αρκετά αδύναμος στο leveling).

Αλλά από την άλλη είναι αδύνατος στο WvW ο thief εκτός και αν κάνεις crit build και solo roam. Μέχρι τώρα την περισσότερη επιτυχία την είχα με elementalist όπου από τα 20 κιόλας level δεν είχα ποτέ πρόβλημα να παίρνω kills στο WvW σε αντίθεση με τα άλλα classes. Ακόμη και με τα κακά stats που έχω καταφέρνω και παίρνω 20-30 badges ανά ώρα όπως και 1-2 levels, ανάλογα με τον αυτισμό του commander, γιατί χτες είχα έναν που επί μια ώρα προσπαθούσε να ρίξει τα τείχη στη βορεια βάση με treb και χαραμίσαμε μια ώρα όπου απλά καθόμασταν, 2 άτομα χτυπούσαν με το treb μέχρι να έρθει το αντίπαλο blob και να τα σπάσει πριν τους ρίξουμε οπότε πάλι πίσω για supplies και rinse and repeat Καταλήξαμε μιάμιση ώρα μετά να πάρουμε 5-6 golems και να μπούμε γιούρια με τον παραδοσιακό τρόπο.

Κάτι που μου άρεσε αρκετά είναι το ότι μπορείς να αλλάξεις τα traits on the fly χωρίς να κάνεις respec κάθε φορά... Αρκετά καλή κίνηση. Με ενόχλησε που βγάλανε το staff mastery από το power tree όμως κάνοντας το ουσιαστικά unviable πέρα εξαιρετικά λίγων builds.

Edited by Zentsugi, 03 November 2014 - 15:53.

#190 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 03 November 2014 - 23:32

Well, you have the right idea, necro is by far the worst pve class in gw2. Δυστυχώς.

Αν επιλέξεις να παίξεις θα νιώσεις πολύ "ρατσισμό" και ακόμα περισσότερα kicks, ασχετα του τι προσφέρεις.

Δε θέλει ιδιαίτερο micromanagment o mesmer, εκτός αν παίζεις shatter pvp.

Τα 3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις είναι να κάνεις melee τα πάντα, να χρησιμοποιείς σωστά τα reflects και να διατηρείς 3 phantasms as much as possible.

Γενικά όλλες οι classes είναι σε καλό σημείο στο pve, εκτός του necro, με το ele στην καλύτερη θέση από όλλες. Imo το πιο balanced pve από όταν άρχισα.

qzMHWHd.png

#191 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 04 November 2014 - 03:36

Well, you have the right idea, necro is by far the worst pve class in gw2. Δυστυχώς.

Αν επιλέξεις να παίξεις θα νιώσεις πολύ "ρατσισμό" και ακόμα περισσότερα kicks, ασχετα του τι προσφέρεις.

Δε θέλει ιδιαίτερο micromanagment o mesmer, εκτός αν παίζεις shatter pvp.

Τα 3 πράγματα που πρέπει να ξέρεις είναι να κάνεις melee τα πάντα, να χρησιμοποιείς σωστά τα reflects και να διατηρείς 3 phantasms as much as possible.

Γενικά όλλες οι classes είναι σε καλό σημείο στο pve, εκτός του necro, με το ele στην καλύτερη θέση από όλλες. Imo το πιο balanced pve από όταν άρχισα.

Συμφωνώ με τα 4 elements δίνει πολύ flexibility σε ό,τι weapon και αν διαλέξεις... Απότι βλέπω όμως στο pve το dagger/focus είναι καλό εκτός και αν είναι οργανωμένο party με might stack όπου το staff το ξεπερνά.

Edit: Για κάποιο λόγο ενώ τις τελευταίες μέρες έπαιζα κανονικά τώρα το παιχνίδι δε λέει να ανέβει πάνω από 18-23 fps με τα autodetect settings (high-medium) ακόμη και αν τα βάλω full low δε βγάζω πάνω από 33 ενώ χτες είχα 50-60 ακόμη και στη lion's arch με κόσμο. Φυσικά καταλαβένετε ότι πλέον αυτοί οι αριθμοί είναι για τις περιοχές χωρίς παίχτες... Στη lion's arch πλεόν παίζω με 12 fps το οποίο ανεβαίνει στα 25 αν βάλω την κάμερα από πάνω και κοιτάω το πάτωμα...

Και να μη ξεχάσω το επικό 7-10 fps που είχα σε ένα dungeon για κανένα προφανή λόγο...

Drivers έχω updated δεν είναι εκεί το θέμα, πριν το αναφέρει κάποιος.

Edited by Zentsugi, 04 November 2014 - 11:00.

#192 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 05 November 2014 - 00:05

elemetalist: highest DPS του παιχνιδιού με staff, might stacking και vulnerability stacking.

Βασικά η μόνη class του game που  συμφέρει να έχεις πάνω από 1 φορά σε ένα speedrun party.

Δε ξέρω να βοηθήσω στα υπόλοιπα :S

qzMHWHd.png

#193 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 05 November 2014 - 03:15

Loregasm το καινουργιο Patch με την βιβλιοθηκη στο Priory basement να δινει ρεστα.

Αν και δεν επαιξα ποτε gw1, απολαυβανω το lore μεσω wooden potatoes! :)

2bbd14fc.jpg

#194 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 05 November 2014 - 08:20

Δε ξέρω να βοηθήσω στα υπόλοιπα :S

Μην ανησυχείς μιλάω με τις εκπαιδευμένες μαϊμούδες του support για να λυθεί το θέμα. Δε ξέρω πως κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι φταίνε τα background apps even tho μόλις 1 μέρα πριν έπαιζα κανονικά με τα ίδια background aps. Τους έστειλα και τα logs που ζήτησαν και αυτό ήταν το καλύτερο που μπόρεσαν να βρουν. Θα δω μπας και καταφέρουν τίποτα στη συνέχεια αλλά αρχίζω και χάνω την πίστη μου ότι θα καταφέρω ποτέ να παίξω το παιχνίδι σε αυτό το pc.

#195 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 December 2014 - 02:26

50% έκπτωση το guild wars 2 μέχρι 7 Δεκέμβρη για όποιον ενδιαφέρετε.

qzMHWHd.png