Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 4 votes

A Game of Thrones - the tv series

• Please log in to reply
1697 replies to this topic

#736 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 04 December 2012 - 10:56

^Άντε. Μόνο για εσένα το έβαλα σε spoiler. Για να μπαίνεις και να συζητάμε.

#737 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 December 2012 - 11:00

^There's no such a thing nowadays.

Then we will make it so.
Δεν με νοιάζει αν το ίντερνετς είναι γεμάτο από spoilers, που είναι, ο στόχος είναι αυτό το θρεντ να είναι μια συζήτηση για τη σειρά και όχι για τα βιβλία. Η δικαιολογία ότι είναι δύσκολο, ή ότι ανάλογα spoilers υπάρχουν παντού είναι αρκετά παιδική ώστε να μη μας εμποδίζει από το να ποστάρουμε πιο υπεύθυνα και να μην το χαλάμε σε κανέναν.

Offtopic τέλος και book spoiler free από τούδε και στο εξής.

Posted Image

#738 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 04 December 2012 - 11:08

Η δικαιολογία ότι είναι δύσκολο, ή ότι ανάλογα spoilers υπάρχουν παντού είναι αρκετά παιδική ώστε να μη μας εμποδίζει από το να ποστάρουμε πιο υπεύθυνα και να μην το χαλάμε σε κανέναν.

Σωστή, απλά την παραπάνω πρόταση δεν την έγραψα ως δικαιολογία ούτε για να σου φέρω αντίρρηση. Ήταν μια παρατήρηση. Ως εκεί.

#739 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 04 December 2012 - 11:11

Μην ανησυχείς, το γεγονός ότι είναι κατόρθωμα να μη φας spoiler στη μούρη...δυστυχώς είναι γνωστό.
Οφείλω να ξεκαθαρίσω όμως ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν.

Posted Image

#740 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 04 December 2012 - 15:35

Δίκιο έχετε παιδιά! Εχμ , όντως έχει μερικά σποιλεράκια η εικόνα :'D. Gomen nasaaaaaiii! :nod:

#741 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 17 December 2012 - 20:30

HBO releasing line of Game Of Thrones beers for all your Game Of Thrones beer-related needs

:P

xbJ3b2w.jpeg

#742 afoiaf

afoiaf

Starting...

• Members
  • 0 posts

Posted 06 January 2013 - 17:26

Καλησπέρα,
Είμαι νέος στο φόρουμ και δεν ξέρω αν η διαφήμιση επιτρέπεται, δεν θέλω να διαφημίσω κάτι απο το οποίο έχω ή θα έχω κέρδος.
Μαζί με μερικά ακόμα παιδιά δημιουργήσαμε ένα φόρουμ στην δωρεάν πλατφόρμα της forumotion αφιερωμένο αποκλειστικά στην σειρά και τα βιβλία, αλλά δυστυχώς παρόλλες τις προσπάθειες μας δεν έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε μέλη.
Επειδή είδα οτι υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για τη σειρά σε αυτό το τόπικ είπα να το δημοσιεύσω εδώ. Μπορείτε να περάσετε να του ρίξετε μια ματιά και αν σας ενδιαφέρει να εγγραφείτε.
Το λινκ για το φόρουμ είναι http://afoiaf.forumgreek.com/forum

Ευχαριστώ πολύ.

#743 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 12 January 2013 - 14:55

Youtube Video

sc5bab.jpg

#744 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 13 January 2013 - 21:20

Μου αρέσει όταν τα trailer ειναι γεμάτα πληροφορίες για το τι θα δούμε στη σειρά. :3

15fkk04.jpg

#745 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 20 January 2013 - 12:22

Μου αρέσει όταν τα trailer ειναι γεμάτα πληροφορίες για το τι θα δούμε στη σειρά. :3

It's not a trailer but you may find this one more intriguing.

Youtube Video

#746 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1,667 posts

Posted 20 January 2013 - 16:14

*κοιτάζει πάνω*

*βλέπει που γράφει teaser*

*foot in mouth*

Πέρα από αυτο, το trailer φαίνεται υπέροχο. Favorite moments: sexy robb and granny tyrell. Η τελευταία με το μαντήλι της μου έφερε παιδικές αναμνήσεις από την Ωραία Κοιμωμένη. :3

15fkk04.jpg

#747 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 20 January 2013 - 17:55

Έτσι όπως τον βλέπω τον mance στα χιόνια δεν είναι κακός.Και η βασίλισσα των αγκαθιών γαμάει.

Να προσθέσω και αυτό
Youtube Video

sc5bab.jpg

#748 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 25 January 2013 - 21:40

Θα βγω ελαφρώς off topic αλλά δεν γινόταν να μην ποστάρω τον Tywin Lannister να απαγγέλει fifty shades of grey!

Youtube Video

Damn, he is so sexy...

xbJ3b2w.jpeg

#749 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,293 posts

Posted 25 January 2013 - 21:53

Youtube Video

#750 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 posts
  • LocationΠατρίδα είναι όπου αγαπάς και οπου σ' αρέσει...

Posted 26 January 2013 - 12:35

Θα βγω ελαφρώς off topic αλλά δεν γινόταν να μην ποστάρω τον Tywin Lannister να απαγγέλει fifty shades of grey!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-3POYx6IeeI[/youtube]

Damn, he is so sexy...

Και αμέσως έκανα το συνειρμό ... νάνος μαστιγώνει με τη ζώνη του ψιλομύτα βασίλισσα... :gotit:

Edited by DforDonald, 26 January 2013 - 12:35.

Posted Image