Σίγουρα θα μπορούσαν και καλύτερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, από πλευράς σχεδίου και animation αλλά τουλάχιστον η υπόθεση έχει αρκετό ενδιαφέρον.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
X - MEN anime
Started By
Theodosis1988
, Apr 03 2011 13:33
82 replies to this topic
Posted 10 June 2011 - 10:50
Κοίτα και μένα με ξένισε στην αρχή η προφορά των ονομάτων αλλά μετά από λίγο το συνηθίζεις
Σίγουρα θα μπορούσαν και καλύτερα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, από πλευράς σχεδίου και animation αλλά τουλάχιστον η υπόθεση έχει αρκετό ενδιαφέρον.
Posted 10 June 2011 - 11:08
τεσπα ίσος του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία μιας και βλέπω πολύ θετικά σχόλια στο thread

Posted 13 June 2011 - 09:57
Η Sasaki Yui δεν θυμιζει λιγο τη Moira?
Posted 25 June 2011 - 19:34
Πάει και το X-men. Ναι θα ομολογήσω ότι το τέλος θα μπορούσε να είναι αρκετά καλύτερο και ότι το πρώτο κομμάτι με τους U-men ήταν πιο καλοστημένο. Παρόλαυτά σαν σύνολο η σειρά βλεπόταν πολύ ευχάριστα, δεν γινόταν βαρετή (καμία σχέση με την νύστα σε Wolverine και Iron Man) και κρατούσε ένα Α επίπεδο που δεν σου έκαιγε τα εγκεφαλικά κύτταρα (πολύ). Και οπτικά ήταν πανέμορφη. Λίγο με το OST έχω ένα θεματάκι γιατί ήταν επαναλαμβανόμενο αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί.
Μακάρι το Blade να είναι κάτι πραγματικά καλό.
Μακάρι το Blade να είναι κάτι πραγματικά καλό.
Posted 29 June 2011 - 20:04
Ε λοιπόν θα κάνω τη διαφορά και θα πω ότι τα τελευταία τρία επεισόδια ήταν τα καλύτερα της σειράς! Βγάλανε όσο συναίσθημα δεν έβγαλε όλη η υπόλοιπη σειρά, χωρίς να υστερούνε σε δράση και μάχες...
Ειδικά το τέλος μου φάνηκε αρκετά συγκινητικό.
Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε τόσο αν δεν μου άρεσαν πολύ οι x-men αλλά χωρίς να πετάω τη σκούφια μου, η σειρά ήταν αξιοπρεπής.
Ειδικά το τέλος μου φάνηκε αρκετά συγκινητικό.
Spoiler:
Δεν ξέρω αν θα μου άρεσε τόσο αν δεν μου άρεσαν πολύ οι x-men αλλά χωρίς να πετάω τη σκούφια μου, η σειρά ήταν αξιοπρεπής.
Posted 30 June 2011 - 00:06
Πολύ καλή η σειρά, και άπειρα καλύτερη και από το Iron Man και από το Wolverine. Δεν ξέρω όταν υπάρχει ομάδα στην κατάσταση και βλέπουμε τις σχέσεις των μελών μεταξύ τους ανεβαίνει πολύ η ποιότητα (βλέπε One Piece) παρά αν υπάρχει ένας ήρωας μόνο. Και γι'αυτό νομίζω ότι το Βlade ίσως να μην είναι τόσο καλό... Τώρα όσο για το X-Μen ήταν αυτό που έπρεπε: και anime style και με σεβασμό στην μυθολογία των X-Μen. Μοno το έπιασα και γω το υπονοούμενο...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us
Posted 24 September 2011 - 21:29
Καλούτσικη η σειρά αλλά κι αυτή όχι κάτι το ιδιαίτερο... Τουλάχιστον όπως και με τα Iron Man & Wolverine περιορίζουν τα επεισόδια στα 12 και δε σε κουράζουν πολύ. Τεχνικά πολύ καλή η σειρά αλλά μέχρι εκεί.
Το άνοιγμα της Marvel στο Ιαπωνικό κοινό με αυτούς τους "original" χαρακτήρες έχει καταντήσει αηδία για μένα... Επίσης θα συμφωνήσω για το ότι κάνανε την Storm ολίγον "sidekick" και τον Beast λίγο γλυκούλη σαν μικρό λιονταράκι (Ιδέα για Thundercats; Χαχαχαχα...) αλλά πάλι καλά που τον Wolverine δεν τον είδα ξανά ως bishounen, δεν θα το άντεχα! Είπανε να πετάξουνε και την Ema Frost μέσα για ποικιλία να μας δείξουνε πόσο "μεγάλα" τα έχει σε σχέση με την Storm γιατί την Hisako την αφήσανε στο "normal mode". Χαχαχαχα...
Θα το ξαναδώ όταν ο καθηγητής Ξαβιέ βγάλει μαλλιά!
Το άνοιγμα της Marvel στο Ιαπωνικό κοινό με αυτούς τους "original" χαρακτήρες έχει καταντήσει αηδία για μένα... Επίσης θα συμφωνήσω για το ότι κάνανε την Storm ολίγον "sidekick" και τον Beast λίγο γλυκούλη σαν μικρό λιονταράκι (Ιδέα για Thundercats; Χαχαχαχα...) αλλά πάλι καλά που τον Wolverine δεν τον είδα ξανά ως bishounen, δεν θα το άντεχα! Είπανε να πετάξουνε και την Ema Frost μέσα για ποικιλία να μας δείξουνε πόσο "μεγάλα" τα έχει σε σχέση με την Storm γιατί την Hisako την αφήσανε στο "normal mode". Χαχαχαχα...
Θα το ξαναδώ όταν ο καθηγητής Ξαβιέ βγάλει μαλλιά!