Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

X - MEN anime

• Please log in to reply
82 replies to this topic

#61 ZeD

ZeD

完ぺき.にほかなら

• Members
  • 257 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 01:52

παιδιά όταν πρωτοείδα το ότι θα βγεί X-men σε anime,warning: spoiler contains bad language
Spoiler:
...
απλά η ιδέα τα σπάει...είναι η απόλυτη ανιμε φαντασίωση κάθε σονεν οτακου.... X-men σε anime...
βλέπω κάθε επεισόδειο με αμείωτο ενδιαφέρον καθώς η πλοκή είναι αρκετά καλή επενδυμένη με ένα απίστευτα αναπάντεχα όμορφο σχέδιο...

*hopes this series will continue for the next 67865 seasons*
Bruutaro Faitto! // MyAnimeList // tweet!

Flowers in darkness—
We can embrace their fragrance
even without light
-Hideshi's last haiku

Spoiler:

#62 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 12:41

Σε κάθε επεισόδιο εκνευρίζομαι με την φωνή της Hishako,πότε θα μουγγαθεί να δώ την σειρά σαν άνθρωπος ;

Δημοσιευμένη  εικόνα

#63 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 12:44

Σε κάθε επεισόδιο εκνευρίζομαι με την φωνή της Hishako,πότε θα μουγγαθεί να δώ την σειρά σαν άνθρωπος ;

διαβασε τα κομικ να νιωσεις καλυτερα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#64 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2011 - 12:53

Το'χω διαβάσει,γι'αυτό εκνευρίζομαι...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#65 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 09:54

δεν λες παλι καλα που ειναι το μονο πραγμα που ξενιζει σε αυτη τη σειρα? Εμενα για καποιο λογο μου θυμιζει τη μικρη απο το saikano :hehehe:

συνεχιζει πολυ καλα κρατωντας το χαρακτηρα του comic, και η καχυποψια του scott-o- δινει ωραιο τονο στη σειρα.Αν και ηθελα white queen/storm να ειναι πιο bad-ass. Περιμενω διακαως σαπακιασμα wolvie/juggernaut :if:

p.s. η sasaki yui υπηρχε πουθενα στο comic??? :hmmm:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#66 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 13:26

Όχι, είναι original character.
Εμένα πάντως με εκνευρίζει πάρα πολύ ο τρόπος που παρουσιάζουν τη Στορμ. Μιλάμε για μία πανίσχυρη μεταλλαγμένη που πετάει, δέρνει, χειρίζεται τον καιρό, πετάει κεραυνούς και χιονοθύελλες... Αρχηγός των x-men σε εναλλακτικό μέλλον... Μεταλλαγμένη 4ου επιπέδου, κοινώς η δυνατότερη από την τετράδα που κάνει τις βόλτες.
Το μόνο αξιοπρεπές πράγμα που έκανε ήταν στο πρώτο επεισόδιο, στο σκάφος. Από εκεί και πέρα, είναι σαν να μην υπάρχει, ή να έχουν μαζί τους ένα αδύναμο sidekick. Μέχρι κι ο Δρ. Μακόι που η μόνη του επιθετική δύναμη είναι το "γρατζούνισμα", κάνει περισσότερη δουλειά στις μάχες.
Δηλαδή έλεος... Έχεις έναν ιπτάμενο μεταλλαγμένο στο 4 να πειράζει το αεροπλάνο σου και στέλνεις τον Γούλβεριν; Έναν close-range fighter; Άντε να πήγαινε ο Κύκλωπας που βαράει από απόσταση να το καταλάβω... Αλλά ο Γούλβεριν είναι καλύτερος στις αερομαχίες από μια ιπτάμενη μεταλλαγμένη με κεραυνούς, στον ανοιχτό ουρανό και χωρίς δικούς σου να μπλέκονται στα πόδια σου;
Χώρια που στο 6 αναγκάζονται να περάσουν από χιονοθύελλα... Δλδ οκ, η τύπισσα χειρίζεται τον καιρό... Πόσο δύσκολο είναι να διώξει τα σύννεφα για να μην χιονίζει; Να κοπάσει τον άνεμο; Έλεος.
Θα είχε ένα νόημα αν είχε αποδυναμωθεί από κάτι, αν ήταν άρρωστη ή κάτι τέτοιο... Αλλά τώρα τι;
Καλύτερα να μην την έβαζαν καθόλου, δε θα άλλαζε τίποτα. Είναι φανερό άλλωστε ότι είναι πολύ δυνατή για να μπορέσουν να την αξιοποιήσουν.
Τουλάχιστον τώρα που θα παίξουν μάχες μεταξύ μεταλλαγμένων ελπίζω να κάνει κάτι πιο χρήσιμο από τη φωνή της συνείδησης...

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#67 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 15:11

original comic
Posted Image
vs anime
Posted Image
seriusly?
ακομη απογοητευμενος ειμαι απο την Hisako,αλλα καταρχην ηταν ενδιαφερον ο τροπος που εδει3ε το παρελθον την Φροστ.
Ο Wolverine βεβαια ειναι more than the muscle,πραγμα που δεν το πηραν και πολυ υποψην.
Τουλαχιστον κανανε τον beast πολυ badass
Δημοσιευμένη  εικόνα

#68 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 15:39

Το πρόσωπο του Beast,θυμίζει κάπως,αυτό ενός Σπάνιελ....

Δημοσιευμένη  εικόνα

#69 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 17:05

Χώρια που στο 6 αναγκάζονται να περάσουν από χιονοθύελλα... Δλδ οκ, η τύπισσα χειρίζεται τον καιρό... Πόσο δύσκολο είναι να διώξει τα σύννεφα για να μην χιονίζει; Να κοπάσει τον άνεμο; Έλεος.

Σκευτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα όταν το είδα :P Χαίρομαι που δεν φάνηκε κουλό μόνο σε μένα...Αν και σκέφτηκα ότι ίσως το έκαναν για να μην προδώσουν τη θέση τους ή ότι η χιονοθύελλα τους προσέφερε κάλυψη...

Πάντως μέχρι στιγμής η ιστορία είναι πάρα πολύ καλή οπότε παράπονο δεν έχω...Έχω όμως ερωτήσεις :P

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#70 Affwys

Affwys

of the lighting...

• Members
  • 66 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 17:36

Σκευτόμουν ακριβώς το ίδιο πράγμα όταν το είδα :P Χαίρομαι που δεν φάνηκε κουλό μόνο σε μένα...Αν και σκέφτηκα ότι ίσως το έκαναν για να μην προδώσουν τη θέση τους ή ότι η χιονοθύελλα τους προσέφερε κάλυψη...

Πάντως μέχρι στιγμής η ιστορία είναι πάρα πολύ καλή οπότε παράπονο δεν έχω...Έχω όμως ερωτήσεις :P

Spoiler:

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#71 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 18:34

Spoiler:

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#72 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 19:32

Πολύ κατατοπιστικός, ευχαριστώ :3

Τελικά η μνήμη μου είναι κλάφτα...

xbJ3b2w.jpeg

#73 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2011 - 19:38

Μπα, απλώς για να μεταφράσω σωστά τη σειρά έχω λιώσει πάνω της...

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#74 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 10:23

Είδα και τα 7,8 και 9 και περιμένω εναγωνίως το 10 καθώς θα ξεκαθαριστούν πολλά πράγματα...Τα τελευταία επισόδεια ήταν πολύ γεμάτα και έφυγαν νεράκι...

Μπορώ να πω τώρα που η σειρά πλησιάζει στο τέλος της ότι ενώ η υπόθεση ήταν πολύ ιντριγκαδόρικη και σε κρατούσε, αν με "ενόχλησε" κάτι αυτό ήταν ότι η πλοκή εξελισσόταν εις βάρος την ανάπτυξης των χαρακτήρων...Πέρα από ελάχιστες εξαιρέσεις, οι χαρακτήρες κατέληξαν να είναι μονοδιάστατοι...

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#75 Nehelenia

Nehelenia

Queen Nehelenia

• Members
  • 674 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Ιούνιος 2011 - 10:40

Εγώ πάντως με το που άκουσα τον Σκοτ στην πρώτη σκηνή να φωνάζει Τζιιιν Τζιιιν με την καταπληκτική Ιαπωνική προφορά, λύθηκα στα γέλια. Μετά είδα και τον Μπίστ γατούλι και είπα "Sorry, όσο και να λατρεύω τους x-men δεν μπορώ να το κάνω"

Δημοσιευμένη  εικόνα