Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 1 votes

Steins;Gate

• Please log in to reply
313 replies to this topic

#211 kakashi sensei

kakashi sensei

pitsilistis

• Members
  • 746 posts
  • Locationplateia eleytherias

Posted 22 November 2011 - 13:04

περα απο την ταινια εχουμε να περιμενουμε και κατι αλλο απο steins;gate

Youtube Video

Spoiler:

#212 kazmir

kazmir

Clan of Malkavian

• Members
  • 184 posts

Posted 22 November 2011 - 15:07

Χεεεχ, σήμερα τελείωσα κι εγώ την σειρά... Τι να πω, μάλλον είχα μεγάλες προσδοκίες, γιατί στο τέλος με άφησε πολύ ανικανοποίητο... Πάντως σε γενικές γραμμές συστήνεται να την δει κανείς, αλλά ας κρατάει λίγο μικρό καλάθι (η βαθμολογία στο imdb είναι απλά υπερβολική).

If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted Image

#213 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 29 November 2011 - 02:24

Το μεγαλύτερο προτέρημα της σειράς είναι ο εθισμός που προκαλεί στον θεατή. Καιρό έχω να δω είκοσι τέσσερα επεισόδια σε δυο βραδιές!
Από την άλλη, το μεγαλύτερο ελάττωμά της είναι είναι η έλλειψη φιλοδοξίας στη φιλοσοφία σχεδιασμού της. Καταλαβαίνω πως εξ' αρχής ο στόχος ήταν ένα ρομαντικό δράμα, κάτι που αναμφίβολα επιτεύχθηκε.
Ταυτόχρονα όμως είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να φτάσει στα ύψη προσφέροντας κάτι συνταρακτικό.
Ο πρωταγωνιστής δίνει την εντύπωση ενός δύτη που αποπειράθηκε να βουτήξει σε βάθος που ξεπερνάει τις αντοχές του. Έτσι προτίμησε να γυρίσει στην ακτή και να χτίσει κάστρα στην άμμο.

#214 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 01 December 2011 - 23:46

ερωτηση πηγα να δω τα επεισοδεια στον animefreak και ειδα αυτο
(Steins;Gate is set in the summer of 2010, approximately one year after the events that took place in Chaos;Head, in Akihabara.) οποτε πρεπει να δω το Chaos;Head πρωτα???(εχω δει μερικα επς)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#215 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 01 December 2011 - 23:48

Όχι. Δεν έχει σχέση το Steins gate με την άλλη σειρά :S

#216 johntheo95

johntheo95

Anime Fan

• Members
  • 233 posts
  • LocationThessaloniki

Posted 01 December 2011 - 23:49

ok thanks a lot :)
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

Posted Image

#217 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 19 December 2011 - 20:39

περα απο την ταινια εχουμε να περιμενουμε και κατι αλλο απο steins;gate

Youtube Video

Spoiler:

Πέρα από την Μάκισε όλο το υπόλυπο τσιρίζει (όχι απλά φωνάζει) Parody (η τουλάχιστον έτσι ελπίζω) ,και αν δεν είναι πότε θα βγεί??

#218 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 December 2011 - 20:44

Έχει βγει ήδη βασικά

Νόμιζα πως πλέον όλος ο κόσμος ήξερε τον Goro!

HnH5aB0.jpg

#219 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 19 December 2011 - 22:40

Έχει βγει ήδη βασικά

Νόμιζα πως πλέον όλος ο κόσμος ήξερε τον Goro!

Α κρίμα. Από εντυπώσεις τι λέει?

#220 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 19 December 2011 - 22:56

Έχω διαβάσει εξαίσιες κριτικές

HnH5aB0.jpg

#221 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts

Posted 05 January 2012 - 00:17

Είναι ιδέα μου ή οι περισσότερες κοπέλες έχουν βγει λίγο χοντροκομένες?? Δεν ξέρω κάτι δεν μου κολάει, ειδικά στη Feyris...

#222 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3,927 posts

Posted 08 January 2012 - 23:04

Είναι ιδέα μου ή οι περισσότερες κοπέλες έχουν βγει λίγο χοντροκομένες?? Δεν ξέρω κάτι δεν μου κολάει, ειδικά στη Feyris...

Spoiler:

#223 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 526 posts

Posted 17 January 2012 - 12:48

Τέλειωσα και εγώ το steins gate και επιυκώς απο τις καλύτερες σειρές που έχω δεί+απο τα καλύτερα ending και όχι δεν είναι υπερβολικό το rating στην imdb και περισσότερα θα του έδινα....τώρα περι επεισοδίων δεν θα σχολιάσω γιατί για μένα ήταν πάρα πολυ καλα απο όλους τους τομείς.....Περιμένουμε την τενία και ελπίζω να μήν ειναι recap

MbcN7u5.png

#224 olesos

olesos

Anime/Manga Veteran

• Members
  • 526 posts

Posted 22 January 2012 - 12:04

Sorry 4 double post.......Το παιχνίδι έχει γίνει imported στο ps3
http://www.animenewsnetwork.com/interest/2012-01-16/steins-gate-hiyoku-renri-no-darling-ported-to-ps3

MbcN7u5.png

#225 Labrokratis

Labrokratis

Anime / Asia Party Organizer

• Members
  • 637 posts

Posted 07 February 2012 - 19:48

Το Steins;Gate είναι η κλασσική σειρά που θα δυσκολέψει και θα κουράσει έναν έφηβο, θα προβληματίσει και θα ενθουσιάσει έναν μεταέφηβο, θα κάτσει να δει ευχάριστα ένας νεαρός ενήλικας (αλλά δεν θα ενθουσιαστεί κιόλας) και μπορεί εύκολα να προβλέψει την ροή της ένας κάπως μεγαλύτερος. Είναι μια χρυσή μετριότητα που ωστόσο, θα κάτσεις να την δεις γιατί "ρέει" κάπως καλογραμμένα.
Η μουσική επένδυση της σειράς είναι αξιοπρεπής (περισσότερο μου αρέσουν τα ED της) και τα γραφικά / σκίτσα σύγχρονα και επαρκεί. Το animation κάνει την δουλειά του, χωρίς να χρειάζεται να είναι εντυπωσιακό.

Πιστεύω ότι κάτι τέτοια anime μπορούν να σου εξηγήσουν με πολύ ωραίο και εκπαιδευτικό τρόπο κάποιες προχωρημένες έννοιες της σύγχρονης φυσικής. Σε αυτό το τομέα το Stains;Gate παίρνει άριστα.

Από εκεί και πέρα έχω πολλές ενστάσεις για την σειρά: Σου αποκαλύπτει από πολύ νωρίς διάφορα πράγματα (αρκεί να τα παρατηρήσεις) και τραβάει την ιστορία από τα μαλλιά. Στα 13 επεισόδια θα ήταν πιστεύω αρκετά καλύτερη. Δεν μου άρεσε στα τελευταία επεισόδια η ευκολία που ο πρωταγωνιστής έπειθε τους συνεργάτες του. Δεν μου άρεσε που όλοι "καταλάβαιναν" και "ένιωθαν". Δεν μου άρεσε που όλοι συμφωνούσαν τόσο εύκολα στα τελευταία επεισόδια. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πρώτο επεισόδιο της σειράς.
Το τέλος το θεωρώ προβλεπόμενο, αναμενόμενο και δυτικοπρεπές! Hollywood Romance μου θυμίζει, αλλά από τα πλέον στερεοτυπικά του είδους!

Δεν είναι ότι δεν την προτείνω να την δείτε: Είναι αρκετά ψυχαγωγική και θα καταλάβετε πανεύκολα κάτι που στα πανεπιστήμια με συμβατικούς τρόπους διδασκαλίας δυσκολεύονται πολλοί να νοήσουν (τουλάχιστον τότε που θυμάμαι εγώ τα πανεπιστήμια...). Απλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Ίσως αποφάσισαν να την κάνουν κάπως πιο ανάλαφρη, λόγο της βαριάς θεματολογίας της ως προς την φυσική που καλούσε να εξηγήσει και να εκλαϊκεύσει.

Σε κάθε περίπτωση, είναι από τα χαρακτηριστικά anime της προηγούμενης χρονιάς και από εκείνα που θα μείνουν δημοφιλή για κάποια χρόνια.