Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Steins;Gate
Posted 22 November 2011 - 13:04
http://www.youtube.com/watch?v=MBRK2CfcvSQ
http://www.youtube.com/watch?v=uRHjsp7sDgk
Posted 22 November 2011 - 15:07
If you loved me, you'd all kill yourself today!
Posted 29 November 2011 - 02:24
Από την άλλη, το μεγαλύτερο ελάττωμά της είναι είναι η έλλειψη φιλοδοξίας στη φιλοσοφία σχεδιασμού της. Καταλαβαίνω πως εξ' αρχής ο στόχος ήταν ένα ρομαντικό δράμα, κάτι που αναμφίβολα επιτεύχθηκε.
Ταυτόχρονα όμως είναι και ο λόγος που δεν μπορεί να φτάσει στα ύψη προσφέροντας κάτι συνταρακτικό.
Ο πρωταγωνιστής δίνει την εντύπωση ενός δύτη που αποπειράθηκε να βουτήξει σε βάθος που ξεπερνάει τις αντοχές του. Έτσι προτίμησε να γυρίσει στην ακτή και να χτίσει κάστρα στην άμμο.
Posted 01 December 2011 - 23:46
(Steins;Gate is set in the summer of 2010, approximately one year after the events that took place in Chaos;Head, in Akihabara.) οποτε πρεπει να δω το Chaos;Head πρωτα???(εχω δει μερικα επς)
Posted 01 December 2011 - 23:48
Posted 19 December 2011 - 20:39
περα απο την ταινια εχουμε να περιμενουμε και κατι αλλο απο steins;gate
Youtube VideoSpoiler:
Πέρα από την Μάκισε όλο το υπόλυπο τσιρίζει (όχι απλά φωνάζει) Parody (η τουλάχιστον έτσι ελπίζω) ,και αν δεν είναι πότε θα βγεί??
Posted 19 December 2011 - 20:44
Νόμιζα πως πλέον όλος ο κόσμος ήξερε τον Goro!
Posted 19 December 2011 - 22:40
Έχει βγει ήδη βασικά
Νόμιζα πως πλέον όλος ο κόσμος ήξερε τον Goro!
Α κρίμα. Από εντυπώσεις τι λέει?
Posted 19 December 2011 - 22:56
Posted 05 January 2012 - 00:17
Posted 08 January 2012 - 23:04
Είναι ιδέα μου ή οι περισσότερες κοπέλες έχουν βγει λίγο χοντροκομένες?? Δεν ξέρω κάτι δεν μου κολάει, ειδικά στη Feyris...
Posted 17 January 2012 - 12:48

Posted 22 January 2012 - 12:04
http://www.animenewsnetwork.com/interest/2012-01-16/steins-gate-hiyoku-renri-no-darling-ported-to-ps3

Posted 07 February 2012 - 19:48
Η μουσική επένδυση της σειράς είναι αξιοπρεπής (περισσότερο μου αρέσουν τα ED της) και τα γραφικά / σκίτσα σύγχρονα και επαρκεί. Το animation κάνει την δουλειά του, χωρίς να χρειάζεται να είναι εντυπωσιακό.
Πιστεύω ότι κάτι τέτοια anime μπορούν να σου εξηγήσουν με πολύ ωραίο και εκπαιδευτικό τρόπο κάποιες προχωρημένες έννοιες της σύγχρονης φυσικής. Σε αυτό το τομέα το Stains;Gate παίρνει άριστα.
Από εκεί και πέρα έχω πολλές ενστάσεις για την σειρά: Σου αποκαλύπτει από πολύ νωρίς διάφορα πράγματα (αρκεί να τα παρατηρήσεις) και τραβάει την ιστορία από τα μαλλιά. Στα 13 επεισόδια θα ήταν πιστεύω αρκετά καλύτερη. Δεν μου άρεσε στα τελευταία επεισόδια η ευκολία που ο πρωταγωνιστής έπειθε τους συνεργάτες του. Δεν μου άρεσε που όλοι "καταλάβαιναν" και "ένιωθαν". Δεν μου άρεσε που όλοι συμφωνούσαν τόσο εύκολα στα τελευταία επεισόδια. Και δεν μου άρεσε καθόλου το πρώτο επεισόδιο της σειράς.
Το τέλος το θεωρώ προβλεπόμενο, αναμενόμενο και δυτικοπρεπές! Hollywood Romance μου θυμίζει, αλλά από τα πλέον στερεοτυπικά του είδους!
Δεν είναι ότι δεν την προτείνω να την δείτε: Είναι αρκετά ψυχαγωγική και θα καταλάβετε πανεύκολα κάτι που στα πανεπιστήμια με συμβατικούς τρόπους διδασκαλίας δυσκολεύονται πολλοί να νοήσουν (τουλάχιστον τότε που θυμάμαι εγώ τα πανεπιστήμια...). Απλά θα μπορούσε να ήταν καλύτερη. Ίσως αποφάσισαν να την κάνουν κάπως πιο ανάλαφρη, λόγο της βαριάς θεματολογίας της ως προς την φυσική που καλούσε να εξηγήσει και να εκλαϊκεύσει.
Σε κάθε περίπτωση, είναι από τα χαρακτηριστικά anime της προηγούμενης χρονιάς και από εκείνα που θα μείνουν δημοφιλή για κάποια χρόνια.