Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 1 Ψήφοι

Steins;Gate

• Please log in to reply
313 replies to this topic

#196 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 21:39

σε γενικα πλαισια: πολυ καλο τελος για μια πανω-απο-μετρια σειρα, μακαρι οι καλες σειρες να ειχαν τετοιο ανταξιο τελος (συνηθως το αντιθετο γινετε)

η ολη ιστορια με την-τον τρανσεξουαλ και τη σπαστικια "γατο-maid" ηταν αχριστη στο βασικο σεναριο, φτηνο δραμα και συγκινηση, που λειτουργουσε μαλον παραπανω για να γεμισει η σειρα και να δεθουμε με τους χαρακτηρες

το ανιμε ήταν κουραστικο και βαρετο στη μεση, η αρχη ενδιαφερουσα και εδεινε αλλη εντυπωση απο αυτο που θα ακολουθουσε, το τελος πλησιαζε το επικο και εβγαζε πολυ ενδιαφερον (αν και δεν ηταν κατι το πρωτοτυπο)

τα γραφικα μετρια προς καλα, ο ηχος πολυ καλος, οι χαρακτηρες (περα απο τους 2 γελοιους που ανεφερα ποιο πανω, και την υπερβολη με τον καταστηματαρχη στο τελος) ηταν συμπαθητικοι (και ισως σε αυτο βοηθησε το βαρετο μεσο της σειρας)

οταν τελειωσα και καθος το εβλεπα ημουν χαλαρα, ακομη και στο τελος που μου κεντρισε το ενδιαφερον δεν αντιμετωπισα πολυ σοβαρα τη λογικη της σειρας. και συνεπως δεν θα ηταν ενα ανιμε που θα προτεινα και αφησα το τελος στο ντουκου θεωροντας το πολυ καλο
μετα ομως απο καποια συζητηση αρχισαμε να αναλυουμε τη λογικη και με τις τρυπες και το σπαζοκεφαλιασμα που ριξαμε να τις εξηγησουμε λογικα (ή τουλαχιστον με τη λογικη της σειρας) συνειδητοποιησαμε οτι το τοσο ωραιο (αλλα οπως ειπα οχι πρωτοτυπο, μεχρι και στο χαρι ποτερ εχουμε δει κατι παρομοιο, τι να κανουμε δεν υπαρχει παρθενογενεση :P) τελος εχει καποιες τρυπες που δεν κλεινουν με αυτα που εχουμε, φυσικα ελαφρα τη καρδια μπορουμε να τις κλεισουμε με διαφορες δικαιωλογιες (οπως εκανα και οταν το ειδα), ελπιζω η ταινια να δωσει τις απαραιτητες πληροφοριες που θα τις κλεισουν
anyway δεν θα πω τιποτα παραπανω για τις τρυπες γιατι προϋποθετει πολυ γραψιμο και δεν εχω ορεξη, οποιος κατσει και σκευτει παραπανω τα 2 τελευταια επισοδεια θα τις δει

τεσπα εν ολιγης, δεν ξερω ή δεν βλεπατε καλα ανιμε φετος ή δεν εχετε συνηθησει σε τοσο καλο τελος :Ρ για μενα κυριως αυτο αξιζε παντος. ενα 7-8/10 το περνει συνολικα

α και το [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gycSZoYzEks[/YOUTUBE] τα εσπαγε!! :x3:

#197 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 22:52

Οι ιστορίες που ανέφερες ήταν τόσο άχρηστες όσο άχρηστα είναι και τα γενικότερα subplot σε ένα κεντρικό σενάριο. Είχαν λόγο ύπαρξης στην πλοκή και αυτό το είδαμε γιατί έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του σεναρίου. Είχαν λόγο ύπαρξης και σε συναισθηματικό επίπεδο γιατί εδειχναν τα όνειρα του καθενός δίνοντας βάθος και στους χαρακτήρες αλλά και στην υπόθεση σαν σύνολο.

Προσωπικά δεν μπορώ να διαχωρίσω το story της Faerys και του Rukako από αυτό πχ του mister Brown, της Mayuri και της Μoeka και να πω ότι είναι λιγότερο σημαντικά.

Τωρα για τις τρύπες by all means ανέφερε μία (όχι όλες εφόσον δεν το επιθυμείς) να συζητήσουμε και εδώ.

Συμφωνούμε πάντως στο ότι παρθενογέννεση δεν υπάρχει και ως εκτούτου σημασία έχει η εκτέλεση κατά κύριο λόγο και όχι τόσο το ποιός το σκέφτηκε πρώτος.

#198 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Οκτώβριος 2011 - 23:52

Οι ιστορίες που ανέφερες ήταν τόσο άχρηστες όσο άχρηστα είναι και τα γενικότερα subplot σε ένα κεντρικό σενάριο. Είχαν λόγο ύπαρξης στην πλοκή και αυτό το είδαμε γιατί έπαιξαν ρόλο στην εξέλιξη του σεναρίου. Είχαν λόγο ύπαρξης και σε συναισθηματικό επίπεδο γιατί εδειχναν τα όνειρα του καθενός δίνοντας βάθος και στους χαρακτήρες αλλά και στην υπόθεση σαν σύνολο.

Προσωπικά δεν μπορώ να διαχωρίσω το story της Faerys και του Rukako από αυτό πχ του mister Brown, της Mayuri και της Μoeka και να πω ότι είναι λιγότερο σημαντικά.

Τωρα για τις τρύπες by all means ανέφερε μία (όχι όλες εφόσον δεν το επιθυμείς) να συζητήσουμε και εδώ.

Συμφωνούμε πάντως στο ότι παρθενογέννεση δεν υπάρχει και ως εκτούτου σημασία έχει η εκτέλεση κατά κύριο λόγο και όχι τόσο το ποιός το σκέφτηκε πρώτος.

Προσωπικα πιστευω οτι και να μην υπηρχαν αυτοι οι 2 χαρακτηρες δεν θα αλλαζε κατι, θα γλιτωναμε μαλιστα αρκετα επισοδεια που εστιαζει σε αυτους (αλλα και γεμιζει τα αλλα επισοδεια), σημαντικο ρολο στην βασικη πλοκη δεν εχουν, παρολα αυτα τους χρησιμοποιει σαν κεντρικους χαρακτηρες. προσωπικα μου αρκει μια τσουντερε η μαγιουσι, οπωτε η ιστορια πηγαινε σε αυτους τους 2 βαριομουν ακομη περισοτερο αποτι στα αλλα επισοδεια της μεσης. Ασε που και στους 2 εβαζε τοσο υπερβολικο δραμα που σκευτομουν να το ντροπαρω

ο mister brown που αναφερεις ηταν δευτερευον χαρακτηρας, δεν εστιασε ολοκληρα επισοδεια σε αυτον (οπως εκανε στους αλλους), τον βλεπαμε μια στο τοσο, ασε που δεν ηταν το καρακλισε το moe η faery, αλλα ενας νορμαλ χαρακτηρας (που χαλαστικα τρελα με την υπερβολη που τον καναν στο τελος)

θα ανεφερα και τη μοεκα αλλα επειδη παιζει τοσο σημαντικο ρολο σε αυτο που προσπαθει να αποφυγει ο οκαμπε, τη θεωρω κομματι της ιστοριας

καλα για τη μαγιουσι δεν το εννοεις αυτο που λες :P σαφως και ειχε βασικο ρολο στο σεναριο αν και παθητικα

παντος οι αλλοι 2 αν διαγραψεις τα κομματια τους με τα dmail η ιστορια δεν αλλαζει καθολου, μαλιστα γινετε πιο συντομη, στο "εργαστηριο" δεν πατουσαν, στο τελος δεν υπηρχαν καν, τι αλλο να πω?!

οχι δεν εχω σκοπο να συζητισω τις τρυπες :) δεν πιστευω οτι θα βγαλουμε ακρη λογω γραπτου λογου και δεν μπαινω στον κοπο να γραφω κατεβατα και να κανω σχεδιακια, αν και καποτε μπορουμε να το συζητησουμε αλλα οχι γραπτος :P
αναφερω τη βασικη:
ΧΟΝΤΡΑ ΣΠΟΙΛΕΡ
Spoiler:

το ξερω οτι θα το μετανιωσω οπωτε προειδοποιω απο τωρα οτι δεν ξερω αν θα συμμετασχω στη συζητηση..

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από matassos: 17 Οκτώβριος 2011 - 00:02

#199 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 00:28

Μη ξεχνάς πως είναι adaption ενός από των πολλών routes ενός vn, όλοι οι χαρακτήρες παίζουν μεγαλύτερο ή μικρότερο ρόλο στο στόρυ ανάλογα με την τροπή που θα διαλέξεις να πάρει το γκέημ.
Δε συμφωνώ πως ήταν άχρηστοι, αλλά όπως και νά΄χει δε θα μπορούσαν να πετάξουν έξω χαρακτήρες, τι σκατά μεταφορά θα ήταν.

τσουντερε η μαγιουσι

τι

HnH5aB0.jpg

#200 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 00:30

To ότι αφιέρωσε ένα επεισόδιο στον καθένα δεν τους κάνει αυτομάτως και main. Supporting ήταν και οι δύο όπως supporting ήταν και οι Suzuha και Moeka.

Τώρα για τον ρόλο τους:
Spoiler:

Δεν είπα κάτι για το ρόλο της Mayuri. Δεν αρνηθηκα ότι η Mayuri είχε λόγο ύπαρξης στην σειρά. Γεγονός βέβαια παραμένει ότι ακόμη και ο Rukako και η Faerys είχαν μεγαλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρα από την Mayuri σε πολύ λιγότερο χρόνο. :P Τελείως ξεχωριστά πράγματα το ένα από το άλλο.

Επίσης η Mayuri δεν είναι tsundere. H μοναδική tsundere στην σειρά είναι η Kurisu και το τόνισαν υπέρ του δέοντος.

Τώρα στην απορία σου η απάντηση είναι αρκετά απλή σύμφωνα με τα όσα έχει ήδη δείξει η σειρά.

Spoiler: 23-24 ending

#201 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 00:48

Μη ξεχνάς πως είναι adaption ενός από των πολλών routes ενός vn, όλοι οι χαρακτήρες παίζουν μεγαλύτερο ή μικρότερο ρόλο στο στόρυ ανάλογα με την τροπή που θα διαλέξεις να πάρει το γκέημ.
Δε συμφωνώ πως ήταν άχρηστοι, αλλά όπως και νά΄χει δε θα μπορούσαν να πετάξουν έξω χαρακτήρες, τι σκατά μεταφορά θα ήταν.

δεν ηξερα καν οτι ηταν vn μεχρι να το αναφερεις, σαν ανιμε το κρινω..

To ότι αφιέρωσε ένα επεισόδιο στον καθένα δεν τους κάνει αυτομάτως και main. Supporting ήταν και οι δύο όπως supporting ήταν και οι Suzuha και Moeka.

Τώρα για τον ρόλο τους:

Spoiler:

Δεν είπα κάτι για το ρόλο της Mayuri. Δεν αρνηθηκα ότι η Mayuri είχε λόγο ύπαρξης στην σειρά. Γεγονός βέβαια παραμένει ότι ακόμη και ο Rukako και η Faerys είχαν μεγαλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρα από την Mayuri σε πολύ λιγότερο χρόνο. :P Τελείως ξεχωριστά πράγματα το ένα από το άλλο.

Επίσης η Mayuri δεν είναι tsundere. H μοναδική tsundere στην σειρά είναι η Kurisu και το τόνισαν υπέρ του δέοντος.

Τώρα στην απορία σου η απάντηση είναι αρκετά απλή σύμφωνα με τα όσα έχει ήδη δείξει η σειρά.

Spoiler: 23-24 ending

και παλι επιμενω επαιξαν υπερβολικα πολυ ρολο.. το ειχε που το ειχε κουρασει στη μεση με αυτους παραεγινε.. προσωπικη προτιμηση τι να σου πω..

και οκ πεσατε και οι 2 να με φατε! λαθος επιθετο, καταλαβαινετε τι εννοω παντος

δεν καταλαβαινω την απαντηση σου ιρι :) γινε οσο πιο συγκεκριμενη μπορεις να γινεις..

#202 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 01:17

Kαι πάλι η Kurisu είναι η μόνη tsundere στη σειρά. :P

Τώρα για το άλλο πραγματικά δεν ξέρω πόσο πιο συγκεκριμένη να γίνω:

Spoiler: MAJOR SPOILER

#203 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 02:04

Τώρα για το άλλο πραγματικά δεν ξέρω πόσο πιο συγκεκριμένη να γίνω:

Spoiler: MAJOR SPOILER

καταρχας δεν ειναι απορια μου και γω στην αρχη πανω κατω οπως το λες το ειχα καταλαβει :P (μιας και πιο πανω ετσι το εθεσες..)

2ον γι αυτο ακριβως δεν ηθελα να μπλεξω στη συζητηση :hihi2: forget what i said..

#204 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 02:39

Λοιπόν μόλις το τελείωσα κι εγώ :D

Επιτέλους βρήκα ένα anime που να μου αρέσει. Καιρό είχα να πωρωθώ έτσι. Σίγουρα δεν είναι τέλειο. Δεν ξέρω αν μου άρεσε τόσο γιατί γύρο του κυκλοφορούν άπειρα σκουπίδια οπότε αυτό μοιάζει θησαυρός, αλλά όπως και να έχει το απόλαυσα ιδιαιτέρως.

Τώρα για τις τρύπες που λέει ο matassos θα έλεγα ότι συμφωνώ, δεν μπήκα ακόμη στον κόπο να το σκεφτώ ιδιαιτέρως, αλλά φαίνεται να έχει αρκετές τρύπες ως προς το time travel. Παρόλα αυτά, αν δεν το δώσεις σημασία αυτό και επικεντρωθείς περισσότερο στις συνέπειες που έχει το time travel σε συναισθηματικό επίπεδο ας πούμε και αν το δεις ως drama με time travel νομίζω πως αξίζει να το δεις.

Κι εμένα btw μου την έσπαγε η mayuri καθώς και άλλοι χαρακτήρες, αλλά λόγο του συνόλου, κλισέ που σε άλλα anime με ενοχλούν αφάνταστα εδώ με ενόχλησαν πολύ λίγο.

Αν το δούμε κάπως πιο πολύ από τεχνικής απόψεως έχει πολλά μη ρεαλιστικά στοιχεία:

Spoiler:

Sorry αν τα παραπάνω έχουν συζητηθεί αρκετές φορές, δεν κάθισα να διαβάσω όλο το thread.

Πάντως για αυτήν την τρύπα που λέει ο matassos:

Spoiler:

Τέλος πάντων η σειρά έχει πολλά τέτοια να συζητήσεις και άμα θες να βρεις τεχνικά λάθη πιστεύω έχει αρκετά. Αλλά όπως είπα παρόλα αυτά την απόλαυσα ιδιαιτέρως.
phmava.php

#205 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 07:28

Matasse όταν έρχεσαι να γράψεις την άποψή σου για κάτι σε ένα θρεντ είναι λογικό να περιμένεις να γίνεται συζήτηση μετά, φόρουμ είναι όχι μπλογκ. Και επιχειρήματα θα έπρεπε να δώσεις για να καταλάβουμε κ οι υπόλοιποι σε τι αναφέρεσαι, και να μην έχεις συμπεριφορά τύπου "δε θα το συζητήσω" "μου την πέσατε και οι 2" κτλ κτλ. Γενικά όταν καταθέτεις την άποψή σου σε έναν, ας τον πούμε δημόσιο χώρο, εκτός του ότι πρέπει να την στηρίζεις, δε μπορείς να περιμένεις να μη γίνει συζήτηση. Στα λέω αυτά γιατί ο τρόπος με τον οποίο απάντησες στα τελευταία σου ποστ βγάζει μια άρνηση για συζήτηση, που είναι παράλογη σε ένα θρεντ... συζήτησης. XD

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπου κουράστηκα με τις πολλές γκομενίτσες, αλλά σχεδόν όλες οι ιστορίες είχαν καταλυτική σημασία για την κεντρική πλοκή, οπότε με μια δεύτερη σκέψη δε θα ήθελα να μην υπάρχουν. Θα ήθελα όμως η Mayuri να είναι λιγότερο retard. Αυτό πραγματικά με κούρασε, και ήταν για μένα το κύριο μειονέκτημα της σειράς.

Γενικά συμφωνώ με όσα λέει ο phm πάνω-κάτω, ειδικά το ότι είναι καλό σαν " drama με time travel", και στο ότι η σειρά είχε μερικές τρύπες (είχαμε συζητήσει 2 σχετικά σημαντικές στις προηγούμενες σελίδες του θρεντ), αλλά τελικά όταν ολοκληρώθηκε η σειρά δε με ένοιαζε.

Τώρα για τις τρύπες που λέει ο matassos θα έλεγα ότι συμφωνώ, δεν μπήκα ακόμη στον κόπο να το σκεφτώ ιδιαιτέρως, αλλά φαίνεται να έχει αρκετές τρύπες ως προς το time travel.

Πάντως, αυτό (το πρόβλημα με τις τρύπες) είναι σημαντικό θέμα του time travel γενικότερα και αν μετρήσω και τα χρονικά παράδοξα, πραγματικά αδυνατώ να βρω time travel themed έργο χωρίς τρύπες στην πλοκή του.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#206 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 11:13

Matasse όταν έρχεσαι να γράψεις την άποψή σου για κάτι σε ένα θρεντ είναι λογικό να περιμένεις να γίνεται συζήτηση μετά, φόρουμ είναι όχι μπλογκ. Και επιχειρήματα θα έπρεπε να δώσεις για να καταλάβουμε κ οι υπόλοιποι σε τι αναφέρεσαι, και να μην έχεις συμπεριφορά τύπου "δε θα το συζητήσω" "μου την πέσατε και οι 2" κτλ κτλ. Γενικά όταν καταθέτεις την άποψή σου σε έναν, ας τον πούμε δημόσιο χώρο, εκτός του ότι πρέπει να την στηρίζεις, δε μπορείς να περιμένεις να μη γίνει συζήτηση. Στα λέω αυτά γιατί ο τρόπος με τον οποίο απάντησες στα τελευταία σου ποστ βγάζει μια άρνηση για συζήτηση, που είναι παράλογη σε ένα θρεντ... συζήτησης. XD

Γενικά συμφωνώ με όσα λέει ο phm πάνω-κάτω, ειδικά το ότι είναι καλό σαν " drama με time travel", και στο ότι η σειρά είχε μερικές τρύπες (είχαμε συζητήσει 2 σχετικά σημαντικές στις προηγούμενες σελίδες του θρεντ), αλλά τελικά όταν ολοκληρώθηκε η σειρά δε με ένοιαζε.

μα ειμαι ανοιχτος σε συζητηση αλλα οχι σε γραπτη :) το ειπα τουλαχιστον 3 φορες και γι αυτο στην αρχη δεν ανεφερα τις τρυπες , το μου την πεσατε και οι 2 πηγαινε στο τσουντερε...
ναι ειναι παραλογο αλλα αμα το ξεκινησουμε θα μπλεξουμε τα μπουτια μας γιατι δεν γινομαστε αρκετα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ. ναι ιρι, ακομη και στο 2ο ποστ δεν γινεσε αρκετα συγκεκριμενη :) και επειδη δεν σκοπευω να κανω 15 ερωτησεις για να ξεθαψω τον τροπο που το βλεπεις, και μετα εχουμε 5πλασια κουβεντα να κανουμε δεν θελω να το ξεκινησω καν :P εδω ειδα αυτα που εγραψε ο phm σχετικα με το χρονο και αναβαλω να τα διαβασω
γενικα το θεμα ειναι αρκετα πολυπλοκο και πρεπει να εισαι υπερβολικα συγκεκριμενος και ο γραπτος λογος ειναι υπερβολικα χρονοβορος. με τον phm μπορω να το συζητησω απο κοντα και αν ποτε κατεβω αθηνα και εχετε ορεξη το συζηταμε :P

σε γενικα πλαισια ισχυει αυτο που λες στο τελος. για μενα με τρυπες ή χωρις το 7-8 που περνει η σειρα δεν αλλαζει

#207 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 19:09

matassos προς το παρόν το forum δεν δίνει δυνατότητα videoκλήσης οπότε θα πρέπει να συμβιβαστείς με τον γραπτό λόγο για να σου απαντήσουμε σε αυτά τα οποία γράφεις (lol) :P . Τώρα για τα υπόλοιπα που λες για κάποιον που έχει δει τη σειρά νομίζω ότι ήμουν αρκετά συγκεκριμένη. Το επόμενο βήμα θα ήταν ίσως να δώσω αριθμό επεισοδίου και λεπτά αλλά δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια λεπτομέρεια, πολύ περισσότερο από την στιγμή που και ο ίδιος δεν θες να συζητήσεις-πράγμα που σέβομαι. :)

@phm όλα ωραία και καλά τα όσα λες στο 2ο spoiler αλλά η τρύπα που είναι?

Tώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα.

Spoiler:

Ίσως το μεγαλύτερο συν της σειράς να είναι ότι παρά τις όποιες τρυπούλες - που κανείς δεν αμφισβητεί ότι υπάρχουν- δεν χάνει σε ατμόσφαιρα,χαρακτήρες και γενική εντύπωση επί της πλοκής.

+άπειρο σε αυτό που λέει η Anelis για την Mayuri. Tουλάχιστον ο Rukako προσέφερε κανά δύο στιγμές γνήσιου γέλιου (otoko da, otoko da, otoko da xD).

#208 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2011 - 21:40

@phm όλα ωραία και καλά τα όσα λες στο 2ο spoiler αλλά η τρύπα που είναι?

Spoiler:

Spoiler:

Spoiler:

phmava.php

#209 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Οκτώβριος 2011 - 20:34

Mόλις τέλειωσα κι εγώ τη σειρά. Την είχα προσπεράσει στην προηγούμενη season γιατί το θέμα της δεν με έλκυε ιδιαίτερα, κακώς. Ήξερα ότι θα ήταν μπερδεμένη και δύσκολη στην κατανόηση - διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια μ' έπιασε ίλιγγος στη μέση και σταμάτησα να προσπαθώ.:blurah5: Θα δεχτώ απλά αυτά που είδα, χωρίς ν' αναρωτιέμαι και πολύ, γιατί άκρη δε θα βγάλω όσον αφορά plotholes και time paradoxes. Λοιπόν:

Spoiler:

#210 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2011 - 18:05

Εγω το τελος το ΛΑΤΡΕΨΑ!!!!! <3 <3
Spoiler:

Σαν σχεδιο επισης μου αρεσε πολυ. Γενικα πιστευω πως ηταν ενα αρκετα καλο ανιμε.
Ααα το τραγουδι και λιγο το βιντεακι του opening δεν το αλλαξαν προς το τελος???

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 13 Νοέμβριος 2011 - 18:38
spoiler tag inserted