Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Mahou Shoujo Madoka Magika

• Please log in to reply
331 replies to this topic

#151 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 March 2011 - 02:06

Σώθηκες, και οι 2 masters of trolling, κατά τα άλλα από τους gg δεν έχω παράπονο στην προκειμένη. Είναι και πιο γρήγοροι.
Nutbladder δε δοκίμασα, οπότε αγνοώ.

HnH5aB0.jpg

#152 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 15 March 2011 - 02:23

Spoiler:

Spoiler:

Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#153 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 15 March 2011 - 09:17

Λέω κι εγώ να το ξεκινήσω τόσα που ακούω γι αυτό, ποια μετάφραση να προτιμήσω gg ή nutbladder?

Nutbladder αν βιάζεσαι, yesy v2 (ts) για archiving.
Posted Image
Posted Image

#154 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 March 2011 - 13:57

Madoka ep 11 not airing this week
Oh, noes! :zetsubou:

Posted Image

#155 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 March 2011 - 14:04

Kinda expected under the circumstances :/

Αυτό που φοβάμαι είναι μήπως δεν το ολοκληρώσουν καν αλλά δεν νομίζω...

xbJ3b2w.jpeg

#156 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 March 2011 - 14:16

Και εγώ το περίμενα αλλά ήλπιζα ακόμα Τ-Τ

Βλέπω και το sankaku να προσπαθεί να δημιουργήσει dorama λέγοντας διάφορες αμφιλεγόμενες και γενικευμένες ασυναρτησίες πάλι.
Ουμφ, next week, τι να κάνουμε...

Posted Image

#157 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 16 March 2011 - 16:09

Urobuchi says Postponement will Improve the Quality of Madoka Magica

Τουλάχιστον θα βγει και κάτι καλό (;) από την καθυστέρηση. Provided ότι έχει μείνει και τίποτα όρθιο στα studio της SHAFT. Και μετά φυσικά θα έρθουν τα DVD-Blu Ray όπου η Shaft θα ξαναanimarei κλασσικά όλο το anime. xD

#158 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 20 March 2011 - 11:58

Νομίζω οι fans έχουν ξεφύγει τελείως :hihi2:

Mathematics of Madoka Magica

Population dynamics

Επίσης ο Shinbo θέλει να κάνει δεύτερη σειρά Madoka αλλά αυτή τη φορά slice of life spin off...

http://www.animenewsnetwork.com/interest/2011-03-18/shinbo-tomino-want-to-do-new-madoka-magica-ideon

Εχμ δεν έχω ιδέα τί να πω για αυτό πέρα από ότι όπως φαίνεται θα έχουμε οριστικό τέλος της σειράς σε 2 επισόδεια...

Κάτι ακούγεται για προβολή του επισοδείου 11 στις 24 Μαρτίου αλλά αλλού ακούω και για Απρίλιο...

xbJ3b2w.jpeg

#159 Monad

Monad

Anime Amateur

• Members
  • 99 posts

Posted 23 March 2011 - 14:02

Σημερινά νέα. Η σειρά μπαίνει μόνιμα στην αναμονή. Ένας Θεός ξέρει τώρα αν θα προβληθούν ποτέ τα 2 τελευταία επεισόδια. Άντε πάμε πάλι για ακόμη ένα Bakemonogatari.

Posted Image

#160 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 23 March 2011 - 14:22

Posted Image

Bασικά περισσότερο για X και CLAMP φάση μου κάνει αυτό. :P. Πιθανότατα τα τελευταία επεισόδια είχαν τόσες σκηνές μαζικής καταστροφής και τόσο αίμα που με βάση τα τελευταία γεγονότα σίγουρα θα φάνηκε πρόκληση προς την κοινή γνώμη να προβληθούν. :bahhh: Ας ελπίσουμε να τα δούμε κάποια στιγμή.

#161 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 March 2011 - 14:43

Posted Image
Μην το γκαντεμιάζεις Iristella μου, μην το γκαντεμιάζεις!!!:deadga6:
Αν κ οκ, τουλάχιστον μπορεί τα επεισόδια να βγούνε σε dvd...Ελπίζω να μην καταλήξουμε να τα περιμένουμε πάνω από 10ετία.

Α ρε Μαντόκα τι μας κάνεις.... Τ-Τ

Posted Image

#162 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 March 2011 - 15:09

To πιο πιθανό σενάριο είναι ότι πρέπει να ξανακάνουν τα 2 τελευταία επισόδεια λόγω των γεγονότων με το σεισμό και το τσουνάμι. Δεν θέλουν να προβάλλουν επισόδεια με καταστροφές. Άλλοι λένε ότι η shaft δεν πρόλαβε τα deadlines...Άλλοι πάλι λένε ότι θα βγει τον Απρίλιο...

Μέχρι να βγει θα μας έχει φύγει η όρεξη να το δούμε. Ακριβώς σαν το bakemonogatari όμως!

Προς το παρόν όποιος θέλει μπορεί να λιώσει στο wiki που έχει άπειρες θεωρίες για τα γεγονότα της σειράς :P

PS. Είμαι super γκαντέμω τελικά :deadga6:

xbJ3b2w.jpeg

#163 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 23 March 2011 - 15:14

Πιθανότατα τα τελευταία επεισόδια είχαν τόσες σκηνές μαζικής καταστροφής και τόσο αίμα που με βάση τα τελευταία γεγονότα σίγουρα θα φάνηκε πρόκληση προς την κοινή γνώμη να προβληθούν.

lol σιγά το violence jack :P

Update: The official Twitter account of the anime reports that while the regular broadcast has changed, the staff is still aiming for the middle of April to get through the final episode.

Ε δε θα πέσει μεγάλη αναμονή.
Αν ήταν 2 βδομάδες πιο νωρίς θα rageara, now im ok ^^

qzMHWHd.png

#164 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 March 2011 - 15:22

Στην κεντρικη ιστοσελίδα λέει για αναβολή μέχρι νεωτέρας οπότε επισήμως δεν ξέρουμε τίποτα αν και εγώ όπως προείπα έχω δει μερικά νέα ~ράδιο αρβύλα? ~ για Απρίλιο.

Πάντως μην το γελάς αυτό που λέει η Iristella. Είναι το πιο πιθανό σενάριο εκεί έξω.

Και το επισόδειο 10 του Onii-chan no Koto nanka Zenzen Suki Janain Dakara ne!! ακυρώθηκε για παρόμοιους λόγους και μην ξεχνάμε και το τελευταίο επισόδειο του school days. Πάντως αν τα ξαναφτιάξουν από την αρχή στεναχωριεμαι που ίσως να μη δούμε ποτέ το original tέλος :/

xbJ3b2w.jpeg

#165 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 March 2011 - 15:27

Και δε μας φτάνει που το Madoka έχει αναβληθεί μέχρι δεν ξέρω και εγώ πότε, βγαίνει ο μουρλός ο director και λέει ότι θέλει να κάνει slice of life sequel που να είναι moe warm and fuzzy, με περιπέτειες τύπου "ποιός είναι ο γκόμενος της δασκάλας μας", "μια μέρα στην παραλία" και άλλα ωραία k-on style θέματα.....

ΧΕΖΩ ΔΙΑΡΡΟΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ SLICE OF LIFE ΣΟΥ M@L@KA.

Λες και ο λόγος που βλέπουμε το Madoka είναι επειδή θέλαμε slice of life.
Εδώ ο κόσμος καίγεται και ο κύριος θέλει και slice of life.
Βρε ουστ.

Posted Image