Posted 14 January 2012 - 17:46
Το κατέβασα κι εγώ απ' εκείνο το torrent 7GB, πριν κάτι μήνες, και τώρα δεν ξέρω τι να το κάνω! Oh well...
Όσο για την ταινία της ίδια. Σας καταλαβαίνω εσάς που δεν ενθουσιαστήκατε. Την πλοκή μέχρι και προσχηματική την λες, σε κάτι του στυλ Fast and the Fourious κι όλα αυτά τα πάρα πολύ βαθιά, δεν έχει να σου πει τίποτα σπουδαίο, ίσως και ένα κομμάτι να κουράζει μερικούς... Σε περίπτωση που δεν ξέρετε, η ταινία ήταν στο production για περίπου μια δεκαετία. Και μόνο το ότι βγάζει νόημα είναι κατόρθωμα! Οπότε, ναι, δεκτές οι ενστάσεις.
ΑΛΛΆ.
Υπάρχει εκείνο το τεράστιο "αλλά" που λέει πως, όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να έχει ρίξει σε μια οθόνη όλα τα πράγματα που αγαπάει, να τα έχει ντύσει με απίθανες μουσικές, να καταφέρνει να δώσει έστω και το στοιχειώδες υπόβαθρο (με ένα μόνο flashback) σε μια ιστορία που, κατά τα άλλα, θα έπρεπε να έχει ελαφρότητα φτερού, να σε κάνει να αγνοείς τόσο το χαζό των καταστάσεων όσο και την όποια λογική, να σε κάνει να λαχανιάζεις με το ρυθμό της ιστορίας του, να χτίζει ένα σύμπαν τόσο ζωντανό και τόσο παλλόμενο που σχεδόν νομίζεις πως θα βγει απ' την οθόνη, θα σε αρπάξει απ' το χέρι και θα σε ρίξει κι εσένα στο παιχνίδι, ε, τότε, σηκώνεσαι απ' τη θέση σου και χειροκροτάς και του λες και πεντ' έξι "μπράβο" για την πανέμορφη δημιουργία του!
Συγχωρήστε τον παραπάνω ύμνο! Ούτε εγώ πίστευα πως θα μου άρεσε τόσο η ταινία αρχικά, αλλά τι να γίνει, είδα το thread ήθελα κάπως να την υπερασπιστώ! Και επαναλαμβάνω, οι ενστάσεις είναι απολύτως κατανοητές, folks!