Aναλόγως τα γούστα τους?στο θέμα μας τώρα, μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει κανέναν φίλο μου να δει ανιμε, δεν έχω πειθώ μάλλον. με ποιο ανιμε να τους ξεκινήσω ?
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Anime και ο περίγυρός σας
Καταχωρήθηκε 13 Ιούλιος 2011 - 23:54
Inspiration strikes when I'm actually trying to do my homework.
Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 07:32

Καταχωρήθηκε 14 Ιούλιος 2011 - 20:37

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 01:09
Aναλόγως τα γούστα τους?
το θέμα είναι πως να τους πείσω, ανιμε έχω αρκετά γι αυτή τη δουλειά.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 01:27
Θα τους πάρεις με το καλό.το θέμα είναι πως να τους πείσω, ανιμε έχω αρκετά γι αυτή τη δουλειά.
Αν πάλι είναι τπτ δυσκοίλιοι, θα προσπαθήσεις να βρεις τεκμήρια για να θάψεις τις μλκίες που βλέπουν. Αν δεν βλέπουν μλκίες τότε πας στο επόμενο βήμα προσπαθόντας να τους αποσπάσεις το λόγο που σνομπάρουν τα άνιμε (άλλο το ότι γνωρίζουμε όλοι γιατί γίνεται αυτό) και τους πρίζεις τα ούμπαλα μπας και αποφασίζουν να τους δώσουν μια ευκαιρία.
Το πρόβλημα το έχεις με μεγάλες ηλικίες ή με νεανικές? Οι μεγαλύτεροι είναι πιο πεισματάρηδες.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 06:19
δεν εχουν τπτ το κακο τα ποκεμον, αντιθετως μου αρεσουν. αλλα αυτοι το λενε ειρωνικα για να με πειραξουν.........

Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 08:58
Θα τους πάρεις με το καλό.
Αν πάλι είναι τπτ δυσκοίλιοι, θα προσπαθήσεις να βρεις τεκμήρια για να θάψεις τις μλκίες που βλέπουν. Αν δεν βλέπουν μλκίες τότε πας στο επόμενο βήμα προσπαθόντας να τους αποσπάσεις το λόγο που σνομπάρουν τα άνιμε (άλλο το ότι γνωρίζουμε όλοι γιατί γίνεται αυτό) και τους πρίζεις τα ούμπαλα μπας και αποφασίζουν να τους δώσουν μια ευκαιρία.
Το πρόβλημα το έχεις με μεγάλες ηλικίες ή με νεανικές? Οι μεγαλύτεροι είναι πιο πεισματάρηδες.
περίπου στις ηλικίες των 22 με 24.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 09:07
@Hellkeeper εγώ θα σου έλεγα να παίξεις το χαρτί "κάντε μου μια φορά το χατίρι και δεν ξαναλέω τίποτα". Κατά προτίμηση διάλεξε μια ωραία ταινία με δράση και ενδιαφέρον. Vampire Hunter D: Bloodlust για παράδειγμα ή κανά The Girl Who Leapt Through Time, Sword of the Stranger, Ghost in the shell, .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από iristella: 15 Ιούλιος 2011 - 09:14
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 11:04
Και είχα μείνει *******. Ήθελα πάρα πολυ να τη βρίσω. Δηλαδή έλεος αυτη η ελληνική νοοτροπία γιατί υποτημάνε τόσο τα κόμικ? Το μοναδικό κομιξαδικο της Λάρισας έκλεισε γιατί οι μόνοι πελάτες ήταν εγω και η παρέα μου άντε και οι φίλοι του καταστηματάρχη.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 11:09
Λοιπόν, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με τον περίγυρό μου. Οι γονείς μου, αφού τους εξήγησα μια φορά τι είναι πλέον τα αποκαλούν και οι ίδιοι anime (ο μπαμπάς μου μάλιστα ξέρει να κάνει και τον διαχωρισμό κι όποτε με βλέπει να διαβάζω τα λέει manga) αν και καμιά φορά παραπονιούνται ότι αφήνω την κοινωνική μου ζωή κι ασχολούμαι μ'αυτά περίσσοτερο απ'ότι θα ήθελαν. Επίσης, οι φίλοι μου που δε βλέπουν, απλώς δεν ασχολούνται γιατί κι αυτοί έχουν κολλήματα με άλλα πράγματα και καταλαβαίνουν ότι είναι κάτι που μ'αρέσει. Νομίζω είναι και θέμα του πως το παρουσιάζεις το κάθε τι. Αν έχεις την ανασφάλεια του τι θα πουν οι άλλοι ή αν οι άλλοι είναι ντουβάρια και δεν καταλαβαίνουν, αρκεί να τους ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα.
Hellkeeper, δεν χρειάζεται αν τους τα σπάσεις. Απλώς εξηγείς όμορφα κι ωραία τι σ'αρέσει εσένα σ'αυτά και όπως είπε και η iristella, παίζεις και το guilt-trip χαρτί "μια φορά κάντε μου κι εμένα το χατίρι" κλπ κλπ...
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 14:53
Μια φίλη μου μισούσε τα anime/manga μέχρι αηδίας. Το κλασικό σχέδιο τους δεν της άρεσε, έβρισκε τη συμπεριφορά ορισμένων fan γελοία και γενικά είχε πολύ κακή γνώμη γι αυτά. Επειδή κι εγώ είχα αντίστοιχη άποψη για κάποια από τα ενδιαφέροντά της απλά όταν είμασταν μαζί μιλούσαμε για άλλα θέματα. Σε κάποια φάση όμως άρχισε που και που στο άκυρο να πετάει απόντες, πχ. όταν έβλεπα μια ταινία πριν από αυτήν και ρωτούσε τη γνώμη μου έλεγε "βέβαια εσένα σου αρέσουν και τα anime οπότε δεν ξέρω για το γούστο σου". Μια φορά που μου είπε κάτι τέτοιο της είπα να περιμένει μισό λεπτό και της έφερα το Solanin και τον 1ο τόμο του 20th Century Boys, της έδειξα το artwork και την έβαλα να διαβάσει το κεφάλαιο "The Boy Who Bought a Guitar". Μετά μου είπε ότι αυτά είναι μια χαρά αλλά υπάρχουν άλλα που είναι εντελώς βλακείες. Εκεί συμφωνήσαμε κι από τότε δεν έχει ξαναπεί τίποτα για το γούστο μου και γκρινιάζει μόνο αν την τραβήξω προς το manga section όταν πηγαίνουμε Public.

Τα παραπάνω τα διάλεξα συγκεκριμένα επειδή η φίλη μου είναι μουσικόφιλη. Χρήσιμο είναι να διαλέγετε κάτι σχετικό με τα χόμπι του άλλου.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 16:17
Είναι η εκδίκηση σε περίπτωση που ο άλλος ύστερα από τα παρακάλια δεν σου κάνει το χατίρι να δεί κάποια από τις σειρές που πρότεινες. Nope, βασικά προτιμώ να μην αγνοώ τα άτομα που κατακρίνουν κάτι χωρίς να το δουν, ας σπαταλίσω την ενέργεια μου για να τους κάνω να δουν έστω μια σειρά και αν δεν τους αρέσει, ας την θάψουν όσο θένε. Βέβαια με αυτόν τον τρόπο υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να μην πολυσυμπαθήσουν τα anime αλλά άμα τους αρέσουν πραγματικά πιστεύω ότι δεν θα το κρύψουν.@ Vagelio γιατί να καταναλώσεις τοση ενέργεια προκειμένου να βάλεις κάποιον να κάνει κάτι που δεν θέλει? Plus το πρήξιμο φέρνει πάντα τα αντίθετα αποτελέσματα. Θα τα σιχαθούν ακόμη περισσότερο. Aκόμη και αν όντως βλέπει ******** ο άλλος δεν κερδίζεις τίποτα με το να δημιουργήσεις κόντρα. Απλά θα τον κάνεις να μπει σε αμυνα.
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 21:49
Καταχωρήθηκε 15 Ιούλιος 2011 - 22:04
Απλά δεν έχουν μάθει ότι το animation και τα κόμιξ μπορεί να μην απευθύνονται μόνο σε δεκάχρονα και βλέπουν/διαβάζουν ότι τους πλασάρουν μέσα από πλύση εγκεφάλου,όπως τα Τούρκικα που με τις χιλιάδες διαφημίσεις και την προπαγάνδα δεν υπάρχει κανάλι που να μην έχει τούρκικα.Χάσαμε τα λεφτά μας,τον πολιτισμό μας και έχουμε μείνει αιώνες πίσω!Μόλις ακούει τη λέξη κόμικ πέρνει μια φάτσα και μου λέει "Είμαστε μεγάλοι πια για κόμικ. Κανένα κανονικό βιβλίο δεν έχετε?"
Και είχα μείνει *******. Ήθελα πάρα πολυ να τη βρίσω. Δηλαδή έλεος αυτη η ελληνική νοοτροπία γιατί υποτημάνε τόσο τα κόμικ?
Προσπάθησε να τους πάρεις με το καλό,δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνεις έναν hater,fan.Βρες κάτι που είναι στα γούστα τους και πλασαρέ το προσεχτικά,μην πας και δείξεις σε μεγάλους ανθρώπους ναρούτο,δεν θα σε πάρουν στα σοβαρά.Εγώ είπα μία μέρα,αν δεν δεις το επεισόδιο θα πετάγεται κάθε φορά που θα ανοίγεις τον browser.Αποτέλεσμα,να κοντεύει να τελειώσει μία μικρή σειρά και να έχει δει και μία ταινία.ρε παιδια εμενα ξερετε τι με νευριαζει? λοιπον, καθομαι και κανω σκιτσα στυλ naruto κτλ. ερχεται ενας φιλος μου μεσα και τι μου λεει: καλα παλι ποκεμον ζωγραφιζεις? και με πιανουν τα διαολια μου βεβαια εμενα. αλλα του λεω: ασ'το βαριεμαι να σου εξηγω...... το βραδυ ερχεται ο πατερας μου σπιτι και με βλεπει να κανω ακομα σκιτσα, και μου πεταει κι αυτος: ποκεμον κανεις παλι?? πολυ σπαστικο αυτο το πραγμα, και επειδη δεν προκειται να καταλαβουν τι κανω, ουτε καν μπαινω στην διαδικασια να τους εξηγω.....