Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#496 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 10 March 2008 - 12:22

Βασικά αναρωτιέμαι, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να κάνεις κάποιον να θέλει anime;

Δες αυτο το thread.

eχθες που καθομουν με την παρεα καπου εξω αρχισα ναμιλαω με εναν για anime και πεταγονται οι κλασικοι κολημενοι
ρε παλι για παιδικα μιλατε?αφου δεν βαζανε μυαλο οτι και να ελεγα πηγαμε μετα σπιτι του εβαλα 1 επισοδειο απο Shigurui και μου ζητουσαν να τους δοσω οτι εχω

LOL! Αυτα ειναι τα ωραια:hahaha:
Posted Image

#497 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 10 March 2008 - 13:30

εχθες που καθομουν με την παρεα καπου εξω αρχισα ναμιλαω με εναν για anime και πεταγονται οι κλασικοι κολημενοι
ρε παλι για παιδικα μιλατε?αφου δεν βαζανε μυαλο οτι και να ελεγα πηγαμε μετα σπιτι του εβαλα 1 επισοδειο απο Shigurui και μου ζητουσαν να τους δοσω οτι εχω 400GB anime δηλαδις

lol τους επεισες μεσα στην ιδια μερα?!?:hahaha::hahaha:

αυτο θα πει μαγκια!!!:thatsit::riiight:

#498 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 10 March 2008 - 16:12

Δες αυτο το thread.

LOL! Αυτα ειναι τα ωραια:hahaha:

Συνέχιζα την συζητησή τους αν δεν πήρες χαμπάρι αλλά δεν πειράζει :drink:

Ωραίος, μέσα σε μια μέρα τους κατάφερες :congrats::congrats:

Από την άλλη εδώ και αρκετό καιρό έχω σταματήσει να ενδιαφέρομαι για το τι λέει ο περίγυρός μου για τα anime. Εφόσον δεν θέλουν να κάτσουν να δουν τι είναι, ή έστω να χρησιμοποιήσουν λίγο από την χρόνο τους για να δουν κάποιο σοβαρό anime, μερικά επισόδεια τέλος πάντων και μετά να τα κρίνουν, δεν πρόκειται να τους δώσω ποτέ σημασία... :df13952b::df13952b:

Επίσης δεν μου αρέσει να είμαι ο βασανιστής, αν θέλουν anime θα τους τα δώσω με την μία, ξέρω είναι πιο γλυκό το λίγο λίγο, για να βάλουν μυαλό αλλα δεν μπορώ, δεν είμαι τόσο κακό άτομο (οι γνωστοί μην αρχίσετε το θάψιμο :hahaha::hahaha:)
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#499 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 20 March 2008 - 01:44

Σε ίδιο thread είχα απαντήσει πριν 4 χρόνια στο animeclusive όταν ήμουν 2α λυκείου. Ώντας μαθητής λυκείου οι "φίλοι" και οι "παρέες" πολλές. Τότε ειρονεύονταν με έμεσες σπόντες το γεγονός ότι έβλεπα φανατικά. Μαζί με έναν άλλον φιλο μου που έβλεπε μας έλεγαν διάφορες μαλακίες και δίαφορα ενοχλητικά αλλά κατα τ άλλα φιλικά σχόλια. Τους είχα δώσει να παρακολουθήσουν αλλά σε κάδο κατέληξαν. Σιγά μη δω παιδικά η αντίδραση.Αφού τελείωσε το σχολείο φάνηκε ποια ήταν η πραγματική παρέα, ποιοι μείναμε μαζί. Ε αυτοί που είμαστε ακόμα μαζι ξέρουν πολυ καλά για τα anime και όλοι έχουν δει. Σε διαφορετικό βαθμό ο καθένας αλλά όλοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται. Δεν υπάρχουν προβλήματα πλέον ^^

όσο αφορά γονείς την μάνα μου την έπεισα ότι ο λόγος που κατάφερα και πήρα proficiency ήταν τα anime λόγω των αγγλικών που έχουν μέσα(υπότιτλοι) και δεν έχω κανένα απολύτως ευτράπελο. Καμιά φορά ο πατέρας μου άμα σηκωθεί αργά βράδυ και με βλέπει να βλέπω με ρωτάει αν δε βαριέμαι να βλέπω αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα άλλο ιδιαίτερο

#500 Darthnicolas

Darthnicolas

Raidou Kuzunoha the 1st

• Members
  • 972 posts

Posted 20 March 2008 - 11:45

Ο πατέρας μου έλεγε τα anime "Μάο τσε Τουνγκ",το πε μία,το πε 2,στην 3η του λέω ο Μάο ήταν από Κίνα και τα anime από Ιαπωνία,και τώρα τα λέει Yamamoto(από pearl harbor or smthn)

HELP!

#501 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 20 March 2008 - 11:47

Βάλτου να δεί κάτι σε στυλ που να του αρέσει. Απλά κολλησέ τον.

#502 olgidio

olgidio

Ecchified!!

• Members
  • 240 posts

Posted 20 March 2008 - 11:57

Οι γονείς μου δεν έχουν πρόβλημα να βλέπω anime αρκεί να μην κάθομαι με τις ώρες (που κάθομαι, δηλαδή ^^") και να μην βλέπω hentai.
Οι φίλες μου δεν βλέπουν και παρόλο που έχω προσπαθήσει να τις πείσω να δουν, δεν θέλουν μόνο μία βλέπει κι αυτό, τι; Loveless. Δυο μήνες το προσπαθεί και έχει φτάσει στο 5ο επεισόδιο. >>
Οι φίλοι μου βλέπουν anime, αν και δεν είναι καμένοι (ευτυχώς γι αυτούς).

Και το απεχθάνομαι να μπερδεύουν τα μίκυ μάους ή τα cartoon τύπου Spongebob με τα anime.

#503 Zauk-Lain-

Zauk-Lain-

*Don't be like me*

• Banned
  • 734 posts

Posted 20 March 2008 - 12:00

Λοιπον,εμενα οι γονεις μου τα anime τα Θεωρουν οπως σχεδον ολοι οι "μεγαλοι"που συναναστρεφομε σαν Απλα Παιδικα...Επισης το ποιο τραγικο που μου εχει συμβει ειναι να αποκαλουν τα anime micky mouse...
Spoiler:

Γενικα οι φιλοι μου δεν τα πολυ πανε τα anime εκτος απο εναν τον οποιο τον κολησα και εχει λιοσει τωρα στο one piece..:hahaha:αλλα αφου βλεπουν οτι εμενα μου αρεσουν δεν λενε και τπτ...:df13952b:αλλα και να πουν θα τους φτιαξω εγω...:try:
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:

#504 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 March 2008 - 13:42

Ο πατέρας μου έλεγε τα anime "Μάο τσε Τουνγκ",το πε μία,το πε 2,στην 3η του λέω ο Μάο ήταν από Κίνα και τα anime από Ιαπωνία,και τώρα τα λέει Yamamoto(από pearl harbor or smthn)

HELP!

Yamamoto, είπες; :orly:

Posted Image

(Προβλέπω ο Jiraiya να λύνεται από τα γέλια. :hahaha:)

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#505 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 20 March 2008 - 13:47

Yamamoto, είπες; :orly:

Posted Image

(Προβλέπω ο Jiraiya να λύνεται από τα γέλια. :hahaha:)

Spoiler:

Μόλις είδα το Yamamoto δε χρειάστηκε να κοιτάξω παρακάτω:hahaha:Darthnicolas βάλε του να δει Colorful να στανιάρει ο άνθρωπος.Τον βλέπω μετά να φωνάζει συνέχεια Yamamoto αλλά για άλλο λόγο:hehehe:

Posted Image

#506 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 20 March 2008 - 14:05

ετσι ειναι ρε γαμωτο...οι περισσοτεροι γονεις τα λενε παιδικα...και οι περισσοτεροι φιλοι τα σνομπαρουν...:blurah5:
με εκνευριζει οταν ο πατερας μ πετυχαινει να διαβαζω manga και να μ λεει "πλαι κινεζικα διαβαζεις??"
ελεος...καθε φορα τν μπινελικωνω...:8):
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#507 b4h4mu7

b4h4mu7

m_m

• Members
  • 113 posts

Posted 21 March 2008 - 15:26

εγώ τωρα πια δεν εχω προβλημα...οι γονεις μου το εχουν συνιθισει και απλως μουρμουριζουν οταν δεν σταματω να βλεπω για αρκετες ωρες...
οι συμμαθητες μου(με τους περισσοτερους απο τους οποιους ειμαι μαζι απο το γυμνασιο) δεν εχουν προβλημα και ουτε με κοροιδεβουν....ισα ισα εχουμε φτιαξει μια παρεουλα 5 ατομα απο το τμημα μου μαζι με καποιους απο αλλα τμηματα και συζηταμε στα διαλειματα(για ανιμε φυσικα) ο καθενας για οτι ανιμε γουσταρει πιο πολυ....
Posted Image
I must be God.Because every time I pray to him I am talking to myself.

#508 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 24 March 2008 - 20:56

το έχω ξαναπεί....

Irineosu (a.k.a πατέρας της Erisabetsu) είπε
Αυτά βλέπει η νεολαία και γίνετε Emo.

σημείωση : ο Irineosu μου έχει μάθει να βλέπω anime Και αυτός είναι ο μοναδικός άνθρωπος στο σπίτι που ακόμη και τώρα στα 68 βλέπει Transformers

#509 hachix山P

hachix山P

Uso datte ite o, Joe!

• Members
  • 126 posts

Posted 25 March 2008 - 00:15

Το θεμα ειναι οτι πολυ απο τους φιλους μας που δεν βλεπουν με τον ρυθμο που τα βλεπουμε εμεις,εχουν δει anime αλλα δεν το γνωριζουν!Ποσοι απο τους φιλους σας οταν ηταν μικροι δεν ειδαν kabamaru,Candy Candy,Sandybell,Voltron,Lok the superman,Windaria,τα κλασικα του NEW channel: 2 χρονια διακοπες με τους δεινοσαυρους,Το γκολ κτλ κτλ...Μην αναφερθω σε αυτα που εβλεπαν ολα τα κοριτσια, οπως "Η λιμνη των κυκνων","οι 12 μηνες","οι μικρες κυριες" κτλ κτλ!
Σαν τους πεις ομως οτι "Ξερεις,αυτα ειναι γιαπωνεζικα και τα λενε anime",δεν θα εχουν απαντηση!Πολυ απλα διοτι τους αρεσουν!Δυσκολο να βρεις καποιον που να μην του αρεσει!Ειναι κολλητικο!Μεχρι και η μανα μου βλεπει Cardcaptor Sakura παρεα με την αδερφη μου!^^
Posted Image

#510 Barrend

Barrend

Starting...

• Members
  • 22 posts

Posted 25 March 2008 - 01:10

Εγώ ευτυχώς δεν έχω υποστεί ποτέ παράπονα από γονείς. Ίσα ίσα που η μάνα μου κάθεται και χαζεύει μερικές φορές κανά claymore. Άλλες φορές παλι καθομαι και της εξηγώ πως έχει το σενάριο απο κάποιο ανιμε για να μου πει την γνώμη της. (36 χρονών και πορωμένη με σογκοκου)
Posted Image
With The power Of this Sword I Shall stand agaist you.