Δεν θεωρω οτι μπηκα στο χωρο το 96 βλεπωντας dragon ball, αλλα ξεκινησα να κατεβαζω συστιματικα anime το 2004. (Πρωτα κατεβασα ολα τα DB μου ειχε μεινει αποθημενο)
Αν εχεις ακα στο anidb τσεκαρε την λιστα μου. 202 τιτλοι anime σε καμια ωρα που θα εχω τελειωσει το Grenadier.
Aχά! Ώστε ασχολείσαι αρκετό καιρό, λοιπόν! Όχι τίποτε άλλο, αλλά ρεκόρ σαν τα παραπάνω (για το One Piece αναφέρομαι) τα κάνουν συνήθως αυτοί που πρωτοξεκινάνε τα anime (έτσι το 'χω προσέξει εγώ, τουλάχιστον, οπότε δεν σημαίνει ότι είναι και κανόνας). Οπότε ένα πράγμα σημαίνει: Άλλο ένα μέλος στο One Piece Fan Club!
(Άσχετο: κι εγώ το 2004 άρχισα ν' ασχολούμαι συστηματικά με τα anime μιας και πιο πριν έβλεπα μόνο ό,τι έφερναν στα videoclubs κι ό,τι παιζόταν στην τηλεόραση)
FAMILY
Uncle: So.. you watch cartoons?
Me: ...yes.
Uncle: You need to grow up!
Me: I dont want to hear that from a guy who got left by his wife for losing his house due to gambling depts and is now back in living with his mother at the age of 50.(that was the last time it was mentioned within the family circle)
Άουτσ! Αυτό πόνετσε! Αλλά...καλά του τα 'πες όσο σκληρό κι αν ήταν (κοινώς, η αλήθεια πονάει). Μου θυμίζει διαλόγους του στυλ που έκανα με τον πατέρα μου ή την αδερφή μου:
- Ωρίμασε, επιτέλους, που βλέπεις όλο αυτές τις παιδικούρες!
- Ώριμος στα γούστα (αναφερόμενος στα anime) ή στα μυαλά;
- (Σιωπή)
Κοινώς, και το ποτό ν' αρχίσεις δεν σημαίνει ότι αυτομάτως έγινες κι ενήλικας! (άσχετα που μερικοί αυτό πιστεύουν)