Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * - - - 1 votes

Anime και ο περίγυρός σας

• Please log in to reply
947 replies to this topic

#136 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 08 September 2007 - 08:20

Βρε παιδια, ο τοπος εχει γεμισει Otaku, απλα μπορει αρκετοι απο αυτους να μην το ξερουν οτι ειναι Otaku. Εγω κανω παρεα με παιδια που τους αρεσει η τεχνολογια, το science fiction, videogames, κτλ. Αυτοι αν ειχαν ποτε ερεθισματα ανιμε ειναι ηδη κολλημενοι σε καποιο βαθμο. Αρκετοι ομως απο αυτους λογω της ελειψης ανιμε στην mainstream Ελλαδα, απλα δεν ετυχε να γνωρισουν την μαγεια τους. Αυτοι απλα χρειαζονται καποιον για να τους μυησει στα ανιμε. Εχουνε δηλαδη την προδιαθεση για τα ανιμε στα γονιδια τους.

Αυτο το παρατηρησα και στο στρατο. 5 πολεις αλλαξα στην θητεια μου και στις 5 ανακαλυψα κολλημενους. Δεν εγινε ομως τυχαια.. Εγω μιλουσα για τα anime. Και απο καποιο σημειο και μετα χρησιμοποιουσα μια σιγουρη μεθοδο. Αφηνα ενα manga πανω στο κρεβατι μου, και οταν γυριζα μετα απο καμια ωρα εβρισκα ενα-δυο ατομα να το ξεφυλιζουν και να με ρωτανε "ρε σειρα διαβαζεις μανγκα και βλεπεις ανιμε?" Πως νομιζετε οτι περασα αξεχαστες στιγμες με ολονυκτια μαραθωνιο ανιμε σε υπηρεσια ΚΕΠΙΚ?

xmmm...θα γινόμουν φίλη με οποιον βλέπει "ανιμε" γιατί απλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν(από κοντά)οποτε όλα τα μέλη του site είναι φίλοι m..........ακόμα k εσύ:try::try::try:

Υου are welcome my dear.. Ομως να ξερεις οτι οι αποψεις μου περι φιλιας των 2 φυλων μοιαζουν με αυτες του Takumi απο το Nana.

:wooi2:

Picture this: Ένας 20χρονος μαντράχαλος πάει στο πανεπιστήμιο φορώντας μπλουζάκι με την παρακάτω φάτσα:

Η αγωγη εχει ηδη κατατεθει. Δικια μου ιδεα ηταν να κανω αυτη τη φωτογραφια σταμπα για t-shirt!! Να ησουν Αθηνα εστω, αλλα εισαι Θεσσαλονικη!

:erk::erk:
Posted Image

#137 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 08 September 2007 - 09:00

otaku yes, but otaku-girls? i don't think so...:bahhh:
γιατι αν εισαι κοπελα-και δεν εισαι και σχολιαροπαιδο πια *γκουχου γκουχου*-και ασχολεισαι με το αθλημα, δε μπορει, καποτε θα ακουσεις την ατακα
"δε κοιτας καλυτερα να βρεις ενα καλο παιδι να παντρευτεις, με τετοιες χαζομαρες ασχολεισαι? αντε και σε παιρνουν τα χρονια, ποτε θα σοβαρεψεις?"

#138 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 September 2007 - 11:37

Picture this: Ένας 20χρονος μαντράχαλος πάει στο πανεπιστήμιο φορώντας μπλουζάκι με την παρακάτω φάτσα:

Posted Image

'Nuff said. :bleh:

Αυτή είναι από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες της Konata:hihi2:Κοίτα να σου πω κάτι μια otaku να υπήρχε στο Παν/μιο σου θα έκανες τη τύχη σου.Σίγουρη γνωριμία.Βέβαια με τα άλλα παιδιά ίσως να υπήρχε κάποιο πρόβλημα:emptyonexg1:Πάντως σε μια περιοχή όπως η Akihabara αν τη φορούσες πιστεύω όχι μόνο θα άρεσε στους περαστικούς,θα ξετρελενόντουσαν:wooi2:

well,it would look good on me though XD
*hmmmm...wonder where i can find a LS t-shirt :nosey:*

Δε ξέρω αν γίνεται αλλά αν τυπώσεις αυτή τη φωτό ή τη πας σαν αρχείο σε ένα φωτογραφάδικο(δε θυμάμαι πως λέγονται ακριβώς) πιστεύω θα μπορο'υσαν να το βάλουν πάνω στη μπλούζα σου.

γιατι αν εισαι κοπελα-και δεν εισαι και σχολιαροπαιδο πια *γκουχου γκουχου*-και ασχολεισαι με το αθλημα, δε μπορει, καποτε θα ακουσεις την ατακα
"δε κοιτας καλυτερα να βρεις ενα καλο παιδι να παντρευτεις, με τετοιες χαζομαρες ασχολεισαι? αντε και σε παιρνουν τα χρονια, ποτε θα σοβαρεψεις?"

Και αγόρι αν είσαι ακούς:Πήγαινε βρες καμιά γκόμενα ασχολείσαι με αυτές τις βλακείες.Στην ηλικία σου άλλα πράγματα έπρεπε να κάνεις.

Posted Image

#139 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 08 September 2007 - 11:48

Πάντως οι πραγματικοί otakus είναι πολύ χειρότεροι από τους Έλληνες otakus. Όταν είχε πάει η αδερφή μου στην Ιαπωνία και την είχα στείλει στην TAF και ήθελε να ρωτήσει για μια αφίσα, πήγε σ' έναν ιάπωνα, τον ρώτησε, αυτός την κοίταξε και το έβαλε στα πόδια. Έλεος. Καημένες ψυχές.

#140 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 September 2007 - 11:51

Γιατί έτρεξε δε κατάλαβα;Φοβόταν μην τον δαγκώσει;

Posted Image

#141 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 08 September 2007 - 11:52

Έλα ντε.

#142 Death_note

Death_note

Biggest Fan.........

• Members
  • 22 posts

Posted 08 September 2007 - 12:20

κατσε να περασουν 3-4 χρονακια και εκει να δεις γλεντι. στη δουλεια το μονο που ακουω καθε μερα σαν κοπελα ειναι συζητησεις για παντρειες :uhh:, μωρα :sadist:, τι θα μαγειρεψουν στον γκομενο/πεθερικα/σοι :run: κτλ.
στην αρχη ειχα καταβαλει προσπαθεια να εξηγησω τι ειναι τα ανιμε και ειχα και ενα σωρο μπιχλιμπιδια στο γραφειο αλλα δεν απεδωσε τιποτα:deadga6:
τα κοιταγανε και αυτα και εμενα σαν να ειμουνα η σχιζοφρενης δολοφονος με το πριονι. και μιλαμε για ατομα κατω των τριαντα, ολα τους, δε λεμε για παππουδες που τα εχουν ολα για μικυμαους.

δύσκολο το βλέπω το μέλλον...........:deadga6:
:blingeye2:Έτσι έχουν γίνει τα ματάκια μου απο τα πολλά anime.............

#143 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 08 September 2007 - 13:27

Posted Image

'Nuff said. :bleh:

Πάντως εγώ όταν έβαλα μπλούζα Rei στο σχολείο, ακόμα και ο "μάγκας" του σχολείου ήρθε και μου είπε: "Πωπω ****τη μπλούζα φίλε!"

dunno

#144 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 September 2007 - 14:08

Πάντως οι πραγματικοί otakus είναι πολύ χειρότεροι από τους Έλληνες otakus. Όταν είχε πάει η αδερφή μου στην Ιαπωνία και την είχα στείλει στην TAF και ήθελε να ρωτήσει για μια αφίσα, πήγε σ' έναν ιάπωνα, τον ρώτησε, αυτός την κοίταξε και το έβαλε στα πόδια. Έλεος. Καημένες ψυχές.

Συμφωνώ, έχοντας δει ένα ντοκυμαντέρ για τους otakus στην Ιαπωνία (Akihabara - A Story at the End of the Year). Βέβαια otaku γενικά σημαίνει άτομο obsessed με κάποιο hobby, αλλά συγκεκριμένα οι anime otakus στην Ιαπωνία είναι για λύπηση. Έδειχνε έναν φοιτητή που ξόδευε 100000 円 το μήνα, εκ των οποίων μόνο 15000 円 για φαγητό (και τι φαγητό, junk food, ίσα-ίσα για να μένει ζωντανός). Σχεδόν όλα τα άλλα έφευγαν σε αφίσες, figurines, και οτιδήποτε άλλα anime paraphernalia μπορεί να βάλει ο νους σας. (Hint: Μόνο ένα figurine κανει περίπου 26000 円.) "Μερικές φορές ξεχνάω να φάω.", μας λέει. Συνειδητοποιείτε την τραγικότητα;

Αλλά γι' αυτό η λέξη otaku έχει διαφορετική "χροιά" στην Δύση, απ' ότι στην Ιαπωνία. Εδώ είναι πιο πολύ συνώνυμο του anime geek. Στην Ιαπωνία σημαίνει anime addict. Οι πραγματικοί otaku ντρέπονται να δηλώσουν δημόσια ότι είναι otaku. Εδώ τον όρο τον χρησιμοποιούμε πολύ πιο casually.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#145 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 08 September 2007 - 14:16

Συμφωνώ, έχοντας δει ένα ντοκυμαντέρ για τους otakus στην Ιαπωνία (Akihabara - A Story at the End of the Year). Βέβαια otaku γενικά σημαίνει άτομο obsessed με κάποιο hobby, αλλά συγκεκριμένα οι anime otakus στην Ιαπωνία είναι για λύπηση. Έδειχνε έναν φοιτητή που ξόδευε 100000 円 το μήνα, εκ των οποίων μόνο 15000 円 για φαγητό (και τι φαγητό, junk food, ίσα-ίσα για να μένει ζωντανός). Σχεδόν όλα τα άλλα έφευγαν σε αφίσες, figurines, και οτιδήποτε άλλα anime paraphernalia μπορεί να βάλει ο νους σας. (Hint: Μόνο ένα figurine κανει περίπου 26000 円.) "Μερικές φορές ξεχνάω να φάω.", μας λέει. Συνειδητοποιείτε την τραγικότητα;

Αλλά γι' αυτό η λέξη otaku έχει διαφορετική "χροιά" στην Δύση, απ' ότι στην Ιαπωνία. Εδώ είναι πιο πολύ συνώνυμο του anime geek. Στην Ιαπωνία σημαίνει anime addict. Οι πραγματικοί otaku ντρέπονται να δηλώσουν δημόσια ότι είναι otaku. Εδώ τον όρο τον χρησιμοποιούμε πολύ πιο casually.

Θυμάμαι στο Genshiken που ένας χαρακτήρας(αυτός με τα γυαλιά δε θυμάμαι πως τον λένε) είπε μια στιγμή ότι είναι πέταμα χρημάτων να αγοράζεις πράγματα που δεν έχουν σχέση με anime,videogames κτλ.Αν κάποιος θυμάται τι ακριβώς είχε πει ας το γράψει:wooi2:

Posted Image

#146 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 08 September 2007 - 14:29

Εννοείς τον ανεπανάληπτο (και απάλευτο) Madamare! :bleh: Δεν θυμάμαι σε ποιο επεισόδιο το είπε αυτό, πάντως έχει πει και πολύ χειρότερα, π.χ.:

Posted Image

Αθεράπευτη περίπτωση. :bleh:

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#147 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 08 September 2007 - 14:43

Το είδα κι'εγώ αυτο, πραγματικά ήταν για λύπηση.
Ασχετο: Ο Overclocker ήταν κορυφή

LfNX0dh.png

#148 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 08 September 2007 - 21:34

Μου θυμισες τωρα την αξεχαστη παραμονη του Π.Τοκου στο Τοκυο (Τοκος και Τοκυο πανε μαζι που ελεγε...) και που οποια Ιαπωνεζα ρωτουσε εφευγε αναστατωμενη.

#149 elaiza

elaiza

anime lover :D

• Members
  • 15 posts

Posted 12 September 2007 - 13:47

ΠΟπο..!!! Αυτά περί σοβαρότητας μου τα πετάει συνέχεια ο φίλος μου.. Όλο "παιδικά" βλέπεις.. :hahaha::hahaha:Σοβαρέψου λίγο.. Τρελό γέλιο..:nosey::nosey:
Με την οικογένεια ευτυχώς δν τρέχει τίποτα.. Σπουδάζω και σε άλλη πόλη, οπότε δν έχουν πολυπάρει χαμπάρι.. :wis::wis:Όσο για το brother, ευτυχώς είναι κ αυτός "λίγο" κολλημένος, όπως κ η φίλη μου που είμαστε μαζί εδώ, οπότε δν χρειάζεται να τα κατεβάζω όλα μόνη μου... :Blissfull:

Posted Image

There is no justice without sin...

#150 JigokuNeko

JigokuNeko

Anime Amateur

• Members
  • 115 posts

Posted 12 September 2007 - 17:23

...και αμα παιζεις και παιχνιδια στο pc τοτε εισαι ντιπ για ντιπ καμμενη συμφωνα με τους τριγυρω!!!:terror2:"Να η ____" θα λενε "αυτη μωρε που βλεπει κατι κινεζικα ολη την ωρα και διαβαζει μικυμαους" και θα το λενε σαν να δειχνουν τη θεια με τις 350 γατες.

αλλα παλι ειναι ολα θεμα συνηθειας. θα σε δουν μια, θα σε δουν δυο, θα σε βλεπουν ολη την ωρα και μετα θα σε μαθουνε. εγω πια μονο με τα νεα ατομα στον κυκλο μου πρεπει να προσεχω μη τους σοκαρω πολυ πρωτη φορα, οι αλλοι το εχουν μαθει το μαθημα.