Αυτο το παρατηρησα και στο στρατο. 5 πολεις αλλαξα στην θητεια μου και στις 5 ανακαλυψα κολλημενους. Δεν εγινε ομως τυχαια.. Εγω μιλουσα για τα anime. Και απο καποιο σημειο και μετα χρησιμοποιουσα μια σιγουρη μεθοδο. Αφηνα ενα manga πανω στο κρεβατι μου, και οταν γυριζα μετα απο καμια ωρα εβρισκα ενα-δυο ατομα να το ξεφυλιζουν και να με ρωτανε "ρε σειρα διαβαζεις μανγκα και βλεπεις ανιμε?" Πως νομιζετε οτι περασα αξεχαστες στιγμες με ολονυκτια μαραθωνιο ανιμε σε υπηρεσια ΚΕΠΙΚ?
Υου are welcome my dear.. Ομως να ξερεις οτι οι αποψεις μου περι φιλιας των 2 φυλων μοιαζουν με αυτες του Takumi απο το Nana.xmmm...θα γινόμουν φίλη με οποιον βλέπει "ανιμε" γιατί απλά δεν έχω γνωρίσει κανέναν(από κοντά)οποτε όλα τα μέλη του site είναι φίλοι m..........ακόμα k εσύ
:try:

Η αγωγη εχει ηδη κατατεθει. Δικια μου ιδεα ηταν να κανω αυτη τη φωτογραφια σταμπα για t-shirt!! Να ησουν Αθηνα εστω, αλλα εισαι Θεσσαλονικη!Picture this: Ένας 20χρονος μαντράχαλος πάει στο πανεπιστήμιο φορώντας μπλουζάκι με την παρακάτω φάτσα: