Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Star Driver

• Please log in to reply
123 replies to this topic

#31 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Οκτώβριος 2010 - 23:49

τουλαχιστον εχει το wtf factor.
Spoiler: 2

#32 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 01:18

ε οχι bishojo αλλα bishonen! ;)

καλα και στο NYAF στην αιθουσα επεσε πολυ γελιο και κλαμα! εγω ειχα ψιλο-εξτασιαστει!

αυτο το kiraboshi που λεγαν οι κακοι ηταν πολυ αστειο! πριν την προβολη ανεβηκε και μιλησε ενας απο τους παραγωγους για την σειρα και τελιωσε λεγοντας KIRABOSH!!! και κανοντας την κινηση με τα 3 δαχτυλα :P

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#33 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 02:59

Μαλιστα.
Τουλαχιστον εβαλε μια ταξη στο χαος το δευτερο επεισοδιο.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hanzo: 11 Οκτώβριος 2010 - 03:11

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#34 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2010 - 15:19

Παιδες ξερετε κανα fansub που να βγαζει το release σε 480p? οι gg βγαζουν μονο σε ΗD.

2bbd14fc.jpg

#35 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 15:17

Τελικά δεν είμαι ο μόνος που βρίσκω τις battle scenes ( και όχι μόνο D: ) γελοίες όσο δεν πάει.

Πραγματικά ανύπαρκτη σειρά, δε μπορώ να σκεφτώ για τί κοινό το προόριζαν.

It's a pinchi!

HnH5aB0.jpg

#36 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2010 - 15:23

indeed δεν είναι και πολύ καλή η σειρά. το όλο στυλ μου φαίνεται αρκετά γέλιο. θα την συνεχίσω προς το παρόν, είναι λάθος να κρίνουμε από τα πρώτα 2 επεισόδια.

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#37 Daz

Daz

私は新幹線になりたい

• Members
  • 771 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Οκτώβριος 2010 - 02:49

heh ειδα streaming το δευτερο και καταλαβα μερικα απο τα σχολια εδω! ο υποτιτλισμος (τουλαχιστον αυτος που βρηκα εγω) δεν ειναι καλος.

η Aniplex στο επισημο screening της αφησε τα "ginga bishonen" και "kiraboshi" χωρις μεταφραση. τωρα να λες "galactic perfect boy" και "glittering star" ειναι λιγο αθλιο <_<
ετσι κ αλλιως ειναι τιτλοι/ονοματα και δεν θελουν μεταφραση.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

ALSO i survived the new forum change thing... we need a new tag.

#38 Loke

Loke

~Moe Mio Moe~

• Channel Operators
  • 3.927 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Οκτώβριος 2010 - 23:15

FABULOUS TIME

Spoiler: 3

#39 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 00:31

Spoiler: 3

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#40 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 16:00

δεν θέλω να το μεταμορφώσω σε bleach latest chapter αλλα μου φαίνεται πολύ άθλιο τελικά. από σχέδιο, σε animation σε ιστορία σε στυλ. όπως είπε και ένας φίλος είναι λες και έχουνε σωλήνες αντί για λαιμό. θα προσπαθήσω να μην το dropparw αλλα δεν ξέρω τι θα γίνει, προς το παρόν μου φαίνεται απαράδεχτο

#41 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 18 Οκτώβριος 2010 - 17:39

μωρεεε το έχετε παρεξηγήσει αυτό το 'αχαρακτήριστο' δημιούργημα. Ξέρετε τι είναι να γυρίζεις σπίτι μετά από ένα γεμάτο δωδεκάωρο στην σχολή και να χρειάζεσαι κάτι για να διασκεδάσεις; Ακόμα και σοβαρά να προσπαθήσεις να το δείς είναι αδύνατον να μην κλάψεις στα γέλια με τις σκηνές που έχει
Spoiler:

Συγνώμμη για τον ασταμάτητο όγκο βλακείων που γράφω αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να παραμείνω σοβαρή με αυτό το αριστούργημα!
μπορώ να πώ οτι μου θυμίζει τις ταινίες χαρακτηριστικών ηρώων δράσης όπως του τσάκι τσαν για παράδειγμα που σε όλες σχεδόν τις ταινίες κάνει το κόλπο με το σακάκι μόνο που σε μερικές εξαιρέσεις κάνει την διαφορά και αντί για σακάκι το κόλπο θα είναι με παππούτσια ή με παντελόνι...
fabulous mode off

#42 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 20:03

Λοιπόν χωρίς να έχω δει το τρίτο, απλά να αναφέρω μερικά πραγματάκια. Ναι, θα είναι επαναλαμβανόμενο το Star Driver. Ναι, θα ακολουθεί το monster of the week format. Nαι, το κάνει επίτηδες. Ναι, είναι το κλασσικό super robot show format. Ναι, θα βλέπουμε σε κάθε επεισόδιο το transformation. Ναι, ο Takuto θα κερδίζει
Spoiler:
πάντα. Ναι, θα είναι τρελό και over the top. Απλά κάντε ένα googling Utena και Cowstian Dior Cowbell για να δείτε που μπορεί να φτάσει.
Spoiler:
Aπλά το Star Driver νομίζω θα φτάσει πιο γρήγορα στο καλό σημείο της ιστορίας.

#43 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2010 - 21:13

Δυο πραγματα μου αρεσαν στη σειρα (η υπολοιπη σειρα ειναι σχεδον μετρια) και αυτα ειναι:

1. Το γαματο ονομα του mecha και ετσι οπως το λεει το αγαπημενο μας Ginga Bishounen "TAU-BURN!!!" δεν θα βαρεθω ποτε να το ακουω
2. Δευτερο το πως μεταμορφωνεται στο ginga bishounen mode.... κατι πιο τραγικο υπαρχει;

Το fan service υπαρχει σχεδον παντου.... Φυσικα ενα harem δεν κανει ποτε κακο καθως του τη πεφτουν η μια μετα την αλλη... Καλο το σχεδιο δεν λεω και το mecha ειναι ο καθιερωμενος Βιενεζος μασκαρεμενος duelist.... Τι αλλο να πω....αυτα πιστευω οτι η σειρα θα εξελιχθει καποια στιγμη σε κατι καλο

#44 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 02:45

Iσως και να υπαρχει ελπιδα γιαυτη τη σειρα τελικα.Το τεταρτο δεν εδειξε πολλα.Υπονοησε περισσοτερο.Σαν calm before the storm κατι.Το γεγονος πως εχω περιεργεια τι θα γινει μετα ειναι ενθαρρυντικο παντως.

Δεν ειχε ουτε εξτρα ποζεραδες sidecicks,oυτε ψευτοεντυπωσιακες ανουσιες μαχες, ουτε γοβες στιλετο.Δηλαδη ουσιαστικα αυτο που περιμεναν ολοι(και εγω) απο την σειρα, μαλλον(ελπιζω) δεν θα το δωσει και θα παει περισσοτερο σε Utena μερια.Which is good.Οποτε ναι απο τα τρια πρωτα ισως βιαστικα το κριναμε.Για να δουμε πως θα εξελιχτει και τι συγκρουσεις θα προκυψουν μεταξυ των πολλων -και αντιπαθητικων- χαρακτηρων.

Παντως really wtf.Δηλαδη η επιθυμια τους ηταν να μεινουν μονοι τους σε ολοκληρο το νησι?Τοσο πολυ κολλημα δηλαδη?Αραξτε λιγο γιατι δεν σας βλεπω καλα.

Eπισης παρατηρησα ενα κολλημα με το γυαλι.Το kiss through glass theme των προηγουμενων επεισοδιων και τωρα το indirect kiss με το γυαλινο μπουκαλι.Αρχισαν οι συμβολισμοι του Enokido μαλλον.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#45 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1.136 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Οκτώβριος 2010 - 11:57

το τέταρτο επεισόδιο ήτανε ελαφρά καλύτερο από τα αλλα 3. συνεχίζει να μου φαίνεται απαράδεχτο αλλα αν καλυτερέψει μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο!