Ποζερια δηλαδη.Απο κει και περα ακομα δεν ξερω.Τα character designs δεν με ενθουσιασαν.Υπερβολικα καπως και παραλληλα τπτ που δεν εχουμε ξαναδει.
Επισης φαγαμε στη μαπα απο την αρχη κιολας ενα μακριναρι απο ορους,οπως βορειες/νοτιες παρθενες,διαγαλαξικα bishonen,μια ενδοσχολικη ομαδα με αγνωστα κινητρα και κατι mecha-o θεος να τα κανει-που εμφανιζονται με ανεξηγητο τροπο σε ενα πολυχρωμο συμπαν.
Γενικοτερα επικρατει πανδαισια χρωματων παντου.Και το animation βεβαια ειναι top notch σε επιπεδα ταινιας σε μερικα σημεια οποτε πρεπει να υπαρχει μεγαλο budget απο πισω...τουλαχιστον προς το παρον. Well η αληθεια ειναι οτι προτιμω τα mecha μου λιγο πιο γηινα και ακομα δεν εχω ιδεα που το παει η σειρα σεναριακα αλλα και γενικοτερα.
Εμφανιστηκαν εκει και κατι υπονειες ερωτικων τριγωνων,ενας τεττριμενος πρωταγωνιστης απο αυτους που βαριεμαι και διαφοροι side που λογικα ολο και καποιος θα μου τραβηξει την προσοχη στην πορεια ως συνηθως.
Θα δουμε απο το επομενο.
βγές από το μυαλό μου
Μοιάζει αρκετά με το Utena. Μυστικές οργανώσεις, συγκεκριμένος τόπος για τις μονομαχίες εντός του σχολικού campus, πρασινομάλλης πρώτος αντίπαλος, μεταμόρφωση του πρωταγωνιστή. Ο Takuto πάντως δεν είναι τόσο clueless για το τί συμβαίνει σε αντίθεση με την Utena.
Έλα τώρα, η Utena ξεκίνησε πολύ πιο νορμάλ και προσγειωμένα