Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Anime Dreams

• Please log in to reply
55 replies to this topic

#46 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 11 September 2011 - 17:12

Τώρα που το θυμήθηκα, την νύχτα που τελείωσα το HOTD, είδα ότι είχαν μαζευτεί όλες από τα anime και τα video games και έκαναν boob contest. Για να βρεθεί η νικήτρια ο κριτής (εγώ) έχωνε το κεφάλι του ανάμεσα και αποφάσιζε που ήταν πιο άνετα. Τελικά νίκησε η Cynthia από τα Pokemon και η Maka από Soul Eater έκλαιγε σε μια γωνία.

Αν είναι δυνατόν! :hahaha:.

Εγώ μια από τις ελάχιστες φορές που θυμόμουν το όνειρο που είδα:

Ήμουν σε ένα άδειο κτίριο και ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου ένας τρισκατάρατος με ένα διαβολικό βλέμα να με κοιτάει. Ξύπνησα πανικόβλητος και αντί να ξανακοιμηθώ (ήταν 5 το πρωί) καθόμουν και σκεφτόμουν από ποιό anime ήταν αυτός ο βελζεβούλ που με ξύπνησε.
Τελικά κατά τις 8 το πρωί θυμήθηκα οτι ήταν από το Bakemonogatari.
Ευχαριστημένος εγώ που θυμήθηκα το anime πήγα να ξανακοιμηθώ και τότε χτύπησε το ξυπνητήρι :madtodeath:
Posted Image

#47 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 April 2012 - 16:30

Εγώ αρκετά συχνά βλέπω κανα όνειρο anime related. Βασικά τι αρκετά συχνά, ανυσηχιτικά συχνά. Το πρόβλημα είναι όμως πως δεν τα θυμάμε...

#48 redqueen

redqueen

Za Zombie Chicken...

• Members
  • 847 posts

Posted 05 April 2012 - 16:57

εγω ανηκω στην κατηγορια οτι ανιμε βλεπω εκεινη τη στιγμη τετοιο ονειρο θα δω 100% ομως!! σταθερη αξια!
εχω 2 λοιπον προσφατα..
Spoiler:

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...

#49 Kunoichi.meriinawa

Kunoichi.meriinawa

Gangnam style! #whoneedsswag

• Members
  • 143 posts
  • LocationStars

Posted 05 April 2012 - 18:46

Καλά με το που είδα το thread ήμουν σε φάση :OMG3: γιατί θυμήθηκα το anime-related όνειρο που με είχε τρομάξει πιο πολύ!
Ήμουν λέει στην ακαδημία shinobi στην konoha με την tenten και μου έδειχνε έξω πώς να χρησιμοποιώ shuriken. Πέταξα ένα σε ένα δέντρο αλλά το πήρε ο αέρας και χτύπησε στο κεφάλι της tenten στο δόξα πατρί ( xD ) , αυτό κόπηκε στα δύο και τότε εμφανίστηκε η rena από το higurashi και μου λέει "καλή δουλειά, αλλά δεν είναι έτοιμη ακόμα" . Τότε με τον μπαλτά έκοψε όλο το σώμα της tenten γελώντας και εγώ έκλεισα τα μάτια μου. Μετά τα άνοιξα και ήμουν ξαπλωμένη σε ένα έρημο μέρος με μαύρο ουρανό. Ρώτησα "πού είμαι??" και τότε εμφανίστηκε ο Ryuk από το death note πάνω από το κεφάλι μου πολύ κοντά όμως και μου κάνει "welcome to the shinigami world".
Τρόμαξα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αναπνεύσω μέχρι να ανάψω το φώς στο δωμάτιό μου..

..κι εγώ συνήθως βλέπω στον ύπνο μου εκείνο που παρακολουθώ εκείνη τη στιγμή αλλά εκείνη τη μέρα είχε τύχει να δω στιγμιότυπα/επεισόδια και από τα 3
Posted Image

#50 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 05 April 2012 - 20:40

Καλά με το που είδα το thread ήμουν σε φάση :OMG3: γιατί θυμήθηκα το anime-related όνειρο που με είχε τρομάξει πιο πολύ!
Ήμουν λέει στην ακαδημία shinobi στην konoha με την tenten και μου έδειχνε έξω πώς να χρησιμοποιώ shuriken. Πέταξα ένα σε ένα δέντρο αλλά το πήρε ο αέρας και χτύπησε στο κεφάλι της tenten στο δόξα πατρί ( xD ) , αυτό κόπηκε στα δύο και τότε εμφανίστηκε η rena από το higurashi και μου λέει "καλή δουλειά, αλλά δεν είναι έτοιμη ακόμα" . Τότε με τον μπαλτά έκοψε όλο το σώμα της tenten γελώντας και εγώ έκλεισα τα μάτια μου. Μετά τα άνοιξα και ήμουν ξαπλωμένη σε ένα έρημο μέρος με μαύρο ουρανό. Ρώτησα "πού είμαι??" και τότε εμφανίστηκε ο Ryuk από το death note πάνω από το κεφάλι μου πολύ κοντά όμως και μου κάνει "welcome to the shinigami world".
Τρόμαξα τόσο πολύ που δεν μπορούσα να αναπνεύσω μέχρι να ανάψω το φώς στο δωμάτιό μου..

..κι εγώ συνήθως βλέπω στον ύπνο μου εκείνο που παρακολουθώ εκείνη τη στιγμή αλλά εκείνη τη μέρα είχε τύχει να δω στιγμιότυπα/επεισόδια και από τα 3

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

To σημείο με την Rena είναι επικ!! Εντάξει no words!

χαχ...

#51 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 20 September 2012 - 21:33

προειδοποιηση shocking and disturbing ιδιως για τους One Piece fans.το οποιο One Piece δεν εχω δει παρα ελαχιστα, το ιδιο και με το manga.
σε πεισμα ομως δεν προκειται να το δω, οσα τετοια ονειρα και να δω

αυτα τα shota manga και ενα να διαβασεις απο ενδιαφερον, σου καταστρεφει την εσωτερικη σου γαληνη.

Spoiler:

και τοτε ξυπναω καταριώντας την ωρα και τη στιγμη που ειδα πρωτη φορα αυτη τη σειρα. αποφευγω τα shonen αν μεταδιδουν τετοια λανθανοντα μυνηματα!

#52 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 September 2012 - 21:44

^ Ελεγα να πω για ένα Friday the 13th meets Dawn of the Dead meets Naruto όνειρο που είχα δει (το μοναδικό anime related) αλλά με έθεσες εκτός συναγωνισμού.

Ehm... όνειρα γλυκά από εδώ και εμπρός (για σένα δηλαδή για όσους διαβάσαμε το post δεν το κόβω)?

#53 ssjchris

ssjchris

Δαααμέ ρε λέσιη...δαμέ..

• Members
  • 255 posts

Posted 20 September 2012 - 21:49

προειδοποιηση shocking and disturbing ιδιως για τους One Piece fans.το οποιο One Piece δεν εχω δει παρα ελαχιστα, το ιδιο και με το manga.
σε πεισμα ομως δεν προκειται να το δω, οσα τετοια ονειρα και να δω

αυτα τα shota manga και ενα να διαβασεις απο ενδιαφερον, σου καταστρεφει την εσωτερικη σου γαληνη.

Spoiler:

και τοτε ξυπναω καταριώντας την ωρα και τη στιγμη που ειδα πρωτη φορα αυτη τη σειρα. αποφευγω τα shonen αν μεταδιδουν τετοια λανθανοντα μυνηματα!

:kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka: :kakaka:
Aχαχαχαχαχαχ γελασα τοσο πολυ που ποναει το στομαχι μου!! Φανταζομαι τετοια σκηνη να την εδειχνε στο anime, θα ηταν αδιανοητο!!

Edited by ssjchris, 20 September 2012 - 21:54.

tumblr_mw0bnpDAmF1rlqb0oo1_500.gif
 "Nothing is true, everything is permitted."

#54 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 20 September 2012 - 21:51

Fun fact. Στον από κάτω όροφο από μένα μένει επιβεβαιωμένος One Piece fan. Πριν λίγο μόλις τον άκουσα να βγάζει μια κραυγή, η οποία συνοδεύτηκε από ένα "όχι ρε π**στη, δηλαδή ΕΛΕΟΣ".

Chances are, είναι μέλος στο .aNiMe//GR και μόλις διάβασε το παραπάνω post. Σκέφτομαι να πάω να τον ρωτήσω.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#55 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 10 January 2014 - 15:34

Σημερα ειδα ενα ονειρο, βασικα εφιαλτης ηταν. Ημουν ετοιμος να κοιμηθω (στο ονειρο παντα) και παω να κλεισω το πατζουρι, μολις βγαζω εξω το κεφαλι μου ειδα ενα γερο με γουρλοτα ματια να με κοιταει και εγω τρομαγμενος κλεινω αμεσως το πατζουρι. Τελος παντον κοιμηθικα κια οταν ξυπνισα ανοιγω το πατζουρι και αυτος ηταν ακομα εκει χωρις να κουνηθει καθολου, κλεινω αμεσως το πατζουρι απο τον φοβο και λεω πω ρε φιλε ευτιχως που εχω κλειδωσει την πορτα και εκεινη την στιγμη ακουω την πορτα να ανοιγει (κριιιιιιιιιικ) εκεινη την ωρα μου σικωθηκε η τριχα παω να ανοιξω το πατζουρι για να βγω απο το παραθυρο αλλα ειχε φρακαρει και τοτε μπαινει μεσα ο γερος και μου λεει τρομοκρατιμενος "ειμαι ο KIRA σε παρακαλω παρε εσυ αυτο το πραγμα" και μου δινει το death note, τοτε ξυπνησα και ημουν καπως ετσι. :dazed:

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#56 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 08 June 2014 - 23:54

Χα, χα τι φοβερά όνειρα! Εδώ που τα λέμε, για κάποια δε σας πολυπιστεύω ότι είδατε τέτοια όνειρα! Δεν πειράζει όμως, αφού δείχνει ότι έχετε πλούσια φαντασία!

Εγώ πάλι έχω δει κάτι μάλλον αλλόκοτο, αφού δεν έχω δει ακόμη το ανιμέ το οποίο αφορούσε το όνειρο. Δεν έχει  στοιχεία από υπόθεση από κάποιο ανιμέ  ούτε κάποιους ήρωες από δαύτο, όμως σχετίζεται με κάποιο ανιμέ, συγκεκριμένα με το Perfect Blue. Όταν διάβασα για αυτό στο φόρουμ μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και για αυτό μάλλον μπλέχτηκε στα όνειρά μου.

Υπόθεση: Ήμουνα στη Χαλκίδα, στο σπίτι του θείου και της θείας μου και είχα πάρει μαζί μου το dvd του ανιμέ, με ελληνικούς υπότιτλους. Ετοιμαζόμουν να το βάλω στη συσκευή να παίξει και να το δούμε μαζί με την ανιψιά μου τη Σοφία(δευτέρα λυκείου πάει). Όμως, ήρθε και ο αδελφός της ο Στέφανος, ο οποίος πάει ακόμη δημοτικό, και ήθελε να κάτσει κι αυτός μαζί μας. Εγώ άρχισα να λέω και να δικαιολογούμαι ότι δεν είναι για την ηλικία του* και ο θείος μου μας μάλωσε που θα βλέπαμε κάτι τέτοιο και άρχισε να βγάζει έναν λόγο(τον οποίο δε θυμάμαι και πολύ καλά) όπου έλεγε ότι δεν θα μας αφήσει να το δούμε γιατί δεν θέλει να βλέπουμε μεγαλίστικες ταινίες.

*Έχω συμπεράνει ότι το όριο ηλικίας του Perfect Blue είναι ΣΙΓΟΥΡΑ άνω των 15 και ίσως και παραπάνω