Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Black Rock's Wonders
Posted 05 May 2010 - 20:33

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 05 May 2010 - 21:17
Posted 06 May 2010 - 04:37
Posted 06 May 2010 - 12:14

Posted 07 May 2010 - 15:10
a hah hah. Ακόμα μου είναι δύσκολο να ξεχάσω το επεισόδειο με τα ατελείωτa beep >.<
anyways τελευταία η διάθεση μου είναι λίγο παράξενη και αυτό ίσως φανεί σε αυτά που θα δείξω τώρα

γιατί πρέπει να πηγαίνει με το όλο σέτ
Ένα προσωρινό σετ γιατί απλά δεν υπάρχει αυτό που είδα χτές

γι αυτούς που ξέρουν...μα καλά ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;!;

Ήρθαν νεα Pringles στην αγορά...τρέξτε να προλάβετε!
Posted 07 May 2010 - 15:27

Θα κατεβάσω κανένα album τους, ελπίζω να μου αρέσει.
Εντωμεταξύ χθες το βράδυ έσπασα κάθε ρεκόρ as sniper (άσχετο).
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 07 May 2010 - 15:43
Εντωμεταξύ χθες το βράδυ έσπασα κάθε ρεκόρ as sniper (άσχετο).
Φυσικά και έκανες γιατί δεν ήμουν εγώ εκεί να σε ξεσκίσω στα Headshots:kill4u:
Posted 07 May 2010 - 16:51

Η pic με τα pringles παντως απεχτη
Posted 09 May 2010 - 03:29
Posted 31 May 2010 - 06:45
Και ναί καλά ακούσατε κυρίες και κύριοι. Μετά από την αστραπιαία εμφάνιση μου αυτές τις μέρες καιρός ήταν να αφήσω λίγα σημάδια ζωής πριν εξαφανιστώ και πάλι
Φυσικά σε ένα τόσο διάστημα είχα ανάγκη να ασχοληθώ περισσότερο με αυτό που κάνω για να ξεχνιέμαι και ο πάκος είναι προσωπικά μεγάλος. Αρχίζω λοιπόν χωρίς πολλά πολλά
Signatures + avatars

Takasugi Madness
Προσπαθώ να τελειώσω ένα vector που κάνω με αυτόν και οι εικόνες που είχα μου άρεσαν πολύ οπότε το παράκανα λιγάκι >.>

Wallpapers

Color Of The Sky

Sorrow

Emotions *still working*

Music is life *present for Moonheart <3*
Random Crap
Αυτήν την εποχή έπαιξα λίγο με τους κωδικούς στα προφίλ μου. Δεν έχει τελειώσει ακόμα αλλά σίγουρα όταν είμαι πιο κεφάτη θα τα τελειώσω.
Για Animepaper
Banners

Profile card

MAL final profile layout

header image

και ναί λοιπόν επιτέλους τελείωσα. Καλά μπορεί να έχω ξεχάσει και κάτι αλλά είναι σπαστικό να κάνεις upload όλη την ώρα. Προς το παρόν θα είμαι σε αναμονή και πάλι μέχρι να αποφασίσω τι θα κάνω με τα θέματα (μάλλον το θέμα) που με απασχολούν. Μέχρι τότε,τα λέμε και πάλι...
Από το τρόλ σας κάνω ~tsun και σας χαιρετώ
Posted 31 May 2010 - 11:01

Μόνο την τελευταία εικόνα (το οικόσημο) πρόσεξε λίγο... στα δεξιά έχει μια λεπτή κάθετη γραμμή. Όσο για το union jack στο κέντρο, νομίζω ότι θα είναι καλύτερα να το βάλεις σε μικρότερη κλίμακα, έτσι ώστε να φαίνονται και τα 8 μπλε "τριγωνάκια" (I hope I'm making sense).
Και ναι, η εξεταστική είναι μια σκληρή περίοδος, but don't go missing for so many days again, mkay?

Posted 31 May 2010 - 12:46
''Damn Chicks'' χαχαχα +10000