Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Monster

• Please log in to reply
503 replies to this topic

Poll: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά; (302 member(s) have cast votes)

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά;

1. Dr.Kenzo Tenma (64 votes [18.60%] - View)

Percentage of vote: 18.60%

2. Johan Liebert (52 votes [15.12%] - View)

Percentage of vote: 15.12%

3. Anna Liebert/Nina Fortner (25 votes [7.27%] - View)

Percentage of vote: 7.27%

4. Inspector Heinrich Runge (63 votes [18.31%] - View)

Percentage of vote: 18.31%

5. Wolfgang Grimmer (59 votes [17.15%] - View)

Percentage of vote: 17.15%

6. Eva Heinemann (14 votes [4.07%] - View)

Percentage of vote: 4.07%

7. Dieter (19 votes [5.52%] - View)

Percentage of vote: 5.52%

8. Franz Bonaparta/Klaus Poppe (2 votes [0.58%] - View)

Percentage of vote: 0.58%

9. Roberto (3 votes [0.87%] - View)

Percentage of vote: 0.87%

10. Dr.Reichwein (11 votes [3.20%] - View)

Percentage of vote: 3.20%

11. Dr.Rudy Gillen (6 votes [1.74%] - View)

Percentage of vote: 1.74%

12. Richard Braun (7 votes [2.03%] - View)

Percentage of vote: 2.03%

13. Detective Jan Suk (4 votes [1.16%] - View)

Percentage of vote: 1.16%

14. Lawyer Fritz Vardemann (2 votes [0.58%] - View)

Percentage of vote: 0.58%

15. Martin (13 votes [3.78%] - View)

Percentage of vote: 3.78%

Vote Guests cannot vote

#391 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 22 March 2010 - 19:17

παρατηρησε κανεις αλλος οτι θα μπορουσε να γυριζοταν ανετα με ηθοποιους?

Ήταν να γυριστεί. Δυστυχώς...Αλλά δεν βλέπω πια την καταχώρηση στο imdb. Υπάρχει ακόμα ελπίδα να την γλιτώσει.:ureshii:

Στο προκείμενο. Δεν σε αδικώ. Αν και μου άρεσε και την θεωρώ πολύ καλή σειρά, δεν μπήκε στα αγαπημένα μου. Εγώ πάλι το είδα επειδή το προτείνανε ως "όμοιο" του Death note. Και φυσικά είναι τελείως διαφορετικά.
Συμπέρασμα: Μην ακούς και πολύ τι λέγεται. Κρίνε μόνος τι θα σου αρέσει, πόσο θα σου αρέσει, αφού το δεις.:canthelp:

Posted Image

Posted Image

#392 matassos

matassos

Anime Professional

• Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 22 March 2010 - 19:24

Στο προκείμενο. Δεν σε αδικώ. Αν και μου άρεσε και την θεωρώ πολύ καλή σειρά, δεν μπήκε στα αγαπημένα μου. Εγώ πάλι το είδα επειδή το προτείνανε ως "όμοιο" του Death note. Και φυσικά είναι τελείως διαφορετικά.
Συμπέρασμα: Μην ακούς και πολύ τι λέγεται. Κρίνε μόνος τι θα σου αρέσει, πόσο θα σου αρέσει, αφού το δεις.:canthelp:

οντος ετσι την πατησα με το shigurui...
κανονας : πρωτα ψαχνεις και μετα βλεπεις.
με το μονστερ ομως ηταν αλλιως ειχα ακουσει μονο θετικα :/
και αυτη η ομοιοτητα με το death note δεν ισχυει
απλα και στα 2 οι βασικοι χαρακτηρες ειναι μονοι τους και "κακοι".. αλλα μεταξυ τους ειναι το ασπρο με το μαυρο..

#393 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 22 March 2010 - 19:57

Προσωπικα δεν με τρελανε απορω που ολοι λενε καλα λογια..

Ηταν αστυνομικο σεναριο με οντος αρκετα καλο σασπενς και ενδιαφερον χαρακτηρες: τενμα, ο ντεντεκτιβ, ο γιοχαν και ο μπραβος του, η αδερφη του, και το παραμυθι. αρκετα καλα στοιχεια.

Ομως αξιζε για 12 επισοδεια, το πολυ 24 οχι για 80 που ήταν, προσωπικα βαρεθικα τη ζωη μου και μετανιωσα που το ξεκινισα..
το τελος επισις θα μπορουσε να γινει καλυτερο ( προβλεψιμο ήταν ποιος θα ριξει τον πυροβολισμο...)
τα παραμυθια που ήταν το δυνατο στοιχειο του ανιμε θα μπορουσαν να είχαν μεγαλυτερη θέση όπως και ο παραμυθας.
τελος ο γιοχαν, το μεγαλο ατου της σειρας... περιμενα πολυ περισοτερα, εμφανιζοταν σε μια ουδετερη μαργιονετα και μονο αυτο, δεν βλεπαμε κακια, δραση, η παντελης ελειψη συναισθηματων τον εκανε αυτο που ηταν αλλα η αδρανεια δεν ηταν αυτο που περιμενα.
τουλαχιστον ας ειχε καποιο στοιχειο υπερφυσικου αφου αυτο προδιδε..

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές και ειδικά για τον αριθμό επεισοδίων.

Το είχα πει κι εγώ όταν το τελείωσα πως παραήταν πολλά και το έκαναν ελαφρώς κουραστικό προς το τέλος και έτσι σου έμεναν πιο δύσκολα τα ουσιαστικά πράγματα.

Πχ
Spoiler:

Καλή η σειρά επομένως, αλλά μπορούσε να είναι μικρότερη (ντάξει και 40-50 το πολύ να ήταν τα επεισόδια δεν θα με είχε πειράξει, 12 παραείναι λίγα νομίζω πάλι).

Επίσης την περίμενα κι εγώ ελαφρώς καλύτερη απ' τα όσα είχα ακούσει, still είναι στις αγαπημένες μου. Κλίμα, χαρακτήρες, ιστορία κλπ με ικανοποίησαν σαν σύνολο.

Όσο για την σύγκριση με το Death Note εγώ πιστεύω υπήρχαν κάποιες ομοιότητες στο σχέδιο και στην ατμόσφαιρα (σε κάποια σημεία). Πέραν αυτών, μέρα με την νύχτα. :)

#394 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 23 March 2010 - 16:19

Εγω απο την αλλη αν και στην αρχη ειχα μεγαλες επιφυλαξεις για να το ξεκινησω λογω των eps(μου εχουν γραψει ολα αυτες τις οδυσσειες (FMA,naruto,OP etc...) και περιμενω να ξεσπασει πυρηνικος πολεμος για να τα βλεπω στο καταφυγιο) εν τουτοις το συγκεκριμενο μονο κουραστικο δεν θα το ελεγα.(αν και καπου γυρω στο 20-25 μου φανηκαν καποια αχρηστα επεισοδια).

Παντως οπως ειπε και η nighteyes ο καθενας το κρινει βασει των δικων του εκτιμησεων.

Ενα πραγμα που μου φανηκε λιγο ατοπο ηταν
Spoiler:

καθομαι και διαβαζω τα προηγουμενα post,εχει μερικες ωραιες και διαφωτιστικες συζητησεις :thumbup:

#395 Eleni~WaIKinG oN AiR~

Eleni~WaIKinG oN AiR~

BtotheItotheG BANGGGGGGGG

• Members
  • 206 posts

Posted 20 May 2010 - 00:54

Mόλις είδα τα δυο πρώτα επισόδεια και έχω μείνει!!Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και πολύ σοβαρό anime!!Ελπίζω να συνεχίσει έτσι!!Πάντως ως τώρα μου έχει κερδίσει την προσοχή και θα περάσω όλο το βράδυ βλέποντας monster να τελιώσω τουλάχιστων 6-7 επισόδεια!!:8):
(Το πρόβλημα μου είναι οτι το Basilisk το αλλό anime που έβλεπα θα πρέπει να το αφίσω στην άκρη προς το παρόν!:sigh2:)
Posted Image

..SiGn My KpOp PeTiToN..ANd LeTs mEeT In gReEcE..

Posted Image
*~AnImE AnD MuSiC OtAkU~*
Takeru and Maya are my husbands...Miyavi and Ruki are my boyfriends...

#396 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 20 May 2010 - 04:12

να ενας καλος τροπος να μπεις στα λοιπα ''καλα'' μανγκα ...
Spoiler:

το 17 ή 18 ή 19 δεν θυμαμαι καλα ειναι ενα απο τα πιο αγαπημενα μου επισοδεια . περιμενω να δω αν θα σου αρεσει ...
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#397 One Winged Bird

One Winged Bird

Higuneko

• Members
  • 48 posts

Posted 20 May 2010 - 11:30

Μόλις χθες το τελείωσα... Τι να πώ, είναι αριστούργημα!:if:
Βέβαια σε κάποια σημεία καταντάει κουραστικό μέχρι να μπει στο ψητό,
καθώς και μπλέκει πολούς χαρακτήρες (λίγο άσχετους και με βαρετά background stories)
αλλά πιστεύω πως στη συνέχεια σε αποζημιώνει και με το παραπάνω!

P.S: Johan= one of the most awesome villains ever!:orly:
Posted Image

#398 Abomination

Abomination

Anime Amateur

• Members
  • 71 posts

Posted 30 June 2010 - 09:05

Εξαιρετικη πλοκη (το ισχυροτερο του φυσικα σημειο) με αρτια χτισμενους χαρακτηρες να εμπλεκονται. Το μονο που ισως κουραζει καπως απο ενα σημειο και μετα ειναι η συνεχης εισχωρηση νεων χαρακτηρων.

Γραφικα αρκετα ικανοποιητικα, στο mood που μου αρεσει.

Το soundtrack οπως θα επρεπε να ειναι: σκοτεινο, ατμοσφαιρικο, συνυπαρχει αρμονικα με το οπτικο στοιχειο. Εξυπηρετει απολυτα τις στιγμες αγωνιας και μυστηριου, οντας ενα απο τα καλυτερα που εχω ακουσει στον τομεα.

Το μονο σημαντικο αρνητικο για μενα ειναι τα τελευταια επεισοδια: Εκει ψιλοξενερωσα. Περιμενα μια απολαυστικη κορυφωση στο τελος που δεν ειμαι σιγουρος για την ελευση της εν τελει. Φαινοταν να καθυστερουσε το πραγμα και υπηρχαν επιβαδυνσεις που αντι να κερδιζαν την αγωνια του θεατη την εχαναν. Εγω προσωπικα απλα περιμενα τις αγωνιωδεις τελευταιες στιγμες, και ειμαι σιγουρος οτι δεν κρατησαν οσο θα ηθελα. Οσο γι' αυτο που εγινε... δε ξερω τελικα αν μου αρεσει ή αν μου φαινεται κουλο.

Μια απορια:
Spoiler:

Οσο για την ομοιοτητα με το Death Note: Το οτι υπαρχει ομοιοτητα δε σημαινει απαραιτητα οτι βρισκεται στην υποθεση. Η ομοιοτητα συνανταται στην ολη ατμοσφαιρα των σειρων.

Οσο για το poll: Ψηφισα Johan και Dieter γιατι ο Tenma ειναι λιιγο βλακας :thatsit:

Edited by Kenny, 30 June 2010 - 09:32.

#399 Anakin Skywalker

Anakin Skywalker

Dark Lord of the Sith

• Members
  • 318 posts
  • LocationKamatero, Athens

Posted 23 July 2010 - 14:58

Πάρα πολύ καλή σειρά σε όλους τους τομείς. Μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για το σχέδιο και τον ήχο. Αρκετά καλή και η σκηνοθεσία. Το μόνο "παράπονο" που έχω είναι ότι τα 74 επεισόδια τα θεωρώ πάρα πολλά καθώς είχε πολλά σημεία που επαναλαμβάνονταν και γνωρίζαμε και αρκετούς ανούσιους χαρακτήρες. Πιστεύω πως με 45-50 επεισόδια θα ήταν ακόμη πιο καλά δομημένη και πιο ενδιαφέρουσα. Επίσης για το τέλος περίμενα κάτι πιο σκοτεινό για να πω την αλήθεια και με απογοήτευσε λίγο, χωρίς να είναι άσχημο το αποτέλεσμα φυσικά. Από τις καλύτερες σειρές που έχω δει και πιστεύω πως πρέπει να του δώσετε μια ευκαιρία όσοι δεν το έχετε δει.

ΥΓ. Αγαπημένοι χαρακτήρες ο Johan κι ο Lunge για μένα.

Posted Image

Posted Image

#400 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 31 July 2010 - 18:08

αυτο με τα πολλα επεισοδια θα μπορουσε να ειναι σωστο, αλλα ας μην παραγνωριστει πως ειναι ενα απο τα κορυφαια ανιμε που κυκλοφορουν. ενα ατοπημα μπορει να συγχωρηθει πιστευω.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#401 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 31 July 2010 - 18:29

Προσωπικά δεν το βρήκα καθόλου ως ατόπημα,αντίθετα πιστεύω πως το καθένα έβαλε και το λιθαράκι του στην εξέλιξη της ιστορίας.

Εχω δει 26αρες σειρές που παρακαλούσα να τελιώσουν και μέτραγα τα λεπτά,ε εδώ δεν έγινε ποτέ.

#402 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 10 September 2010 - 04:34

Τελείωσα κι εγώ πριν καμιά βδομάδα την σειρά.
Δεν μπορώ να πω ότι έχω να προσθέσω κάτι στα όσα έχουν πει οι παραπάνω μέχρι τώρα.Απλά καταπληκτική σειρά, , που πρέπει όμως να αποδεχθείς τα πολλά επεισόδια πριν την ξεκινήσεις
Πάντως έχοντας διαβάσει, το 20th Century Boys του Urasawa θεωρώ πως το Monster είναι καλύτερο πάνω κάτω, κυρίως λόγω των πολύ περισσότερων ενδιαφερόντων χαρακτήρων απ'ότι στο 20th και της αληθοφάνειας που υπάρχει στη σειρά.

Btw συζητώντας μ'ένα φίλο μου για τη σειρά είδαμε πως είχαμε τελικά κάποια κενά
από 'δω κι από 'κει οπότε βρήκα ένα πολύ χρήσιμο post σ'ένα thread που έχει ενα timeline των γεγονότων στο Monster.Ειλικρίνα βοήθησε πολύ να καταλάβουμε κάποια πράγματα που δεν είχαν περάσει καν απο το μυαλό.
Ορίστε το σχετικό post
Spoiler: beware of the spoilers

Posted Image

#403 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 11 December 2010 - 00:58

Προχθές τελείωσα την σειρά αλλα δεν τρελάθικα και ολας αλλο πράμα περίμενα απο ολα τα comments που έχω δει πόλα άσχετα επεισόδια δεν επικεντρόνεται σε κάποιο χαρακτήρα για να μπορέσεις να ταυτιστείς με κάποιον έχει πόλα κενά δυλαδή αρκετά feelers..Αλλα μπορώ να πω οτι έχει πάρα πολύ καλό σενάριο και ειδίκα τα πρώτα 5 επεισόδια έχουν πολύ ενδριάφερον με τον τρόπο σκέψης μερικόν ανθρώπων..

#404 Dammonar

Dammonar

Crusnic 02

• Members
  • 194 posts

Posted 11 December 2010 - 03:21

ζω για τη μερα που θα βγει καλυτερο ανιμε απο τα monster k fma brotherhood.
Απλα αριστουργηματα. Δυστυχωσ αυτη η σεζον ειναι απογοητευτικη. Ουτε ενα σοβαρο ανιμε, ολο ντροπαλα κοριτσακια με βυζαρεσ και ροζ καβαλαρηδεσ πανω σε πρασσινα αλογα ελεοσ.

#405 grekkk

grekkk

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 11 December 2010 - 03:34

Φίλε τα παραλές ηρέμισε