Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Monster
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 21:12
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2008 - 23:02
Σιγά ρε κακούληΕτς...μπήκε στο top 10 μου ανετότατα...
Απλά παιδιά...να προειδοποιήσω πως αυτός ο τίτλος δεν είναι για όλους...μην το δείτε, αν δεν είσαστε έτοιμοι να το τελειώσετε... :wink:
Kenzou Tenma , εννοείται !
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 02:31
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 04:03
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θέλω να προσθέσω πως ένα από τα πολύ θετικά κατά τη γνώμη μου είναι πως η σειρά είναι πανομοιότυπη καρέ καρέ με το manga
Αν το manga ήταν αλλιώς και το anime αποτέλεσμα ήταν το ίδιο δε θα ήταν τόσο καλό δηλαδή?
Καταχωρήθηκε 24 Ιούνιος 2008 - 10:00
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 20:09
Και δεν έχεις δει τίποτα ακόμη!Δεν έχω διαβάσει ακόμα το manga , αλλά στο anime είμαι στο 4ο επεισόδιο και έχω μείνει κατάπληκτος !!
Επίσης γνωρίζει κανένας αν η σειρά θα βγει κάποτε επίσημα σε dvd;(και όχι μία bootleg εκδοση που υπάρχει ήδη και δεν αξίζει από ότι έχω ακούσει.)

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 20:47
Επίσης γνωρίζει κανένας αν η σειρά θα βγει κάποτε επίσημα σε dvd;(και όχι μία bootleg εκδοση που υπάρχει ήδη και δεν αξίζει από ότι έχω ακούσει.)
Για επίσημα αν και δεν είμαι 100% σίγουρος, νομίζω πως έχει βγει σε DVD στο εξωτερικό εδώ και καιρό τουλάχιστον στην Ιαπωνία. Το θέμα είναι πως δεν έχει αναλάβει κανένα σοβαρό group να το υποτιτλίσει με dvd-raws(τα οποία υπάρχουν στο νετ νομίζω), και δε παίζει κανείς να φτάσει σε ποιότητα την μετάφραση των Ani-kraze εκτός κι αν χρησιμοποιηθεί αυτούσια η δική τους μετάφραση/script.... Τρέχα γύρευε δλδ... Τόσο καλό anime αλλά κι όμως δεν υπάρχει πουθενά με καλό video quality...

In every age, in every place, the deeds of men remain the same...
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 21:30
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 21:35
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 21:49
Στην Ιαπωνία όλες οι σειρές βγαίνουν σε DVDs. Το θέμα είναι πως κανένας δεν έχει ασχοληθεί να κάνει μετάφραση πάνω σε αυτά.
Εχεις δικιο ρε Φαντομ!Αλλα τι γινεται με την εκδοση των dvds στην Αμερικη??
Γιατι αν δεν κινησει τα νηματα η Αμερικη να διαδοθουν τα επεισοδια και να ερθει και σε εμας τοτε λιγο δυσκολο!
Σημειωτεον,οτι οι Totan εχουν κανει μια εκδοση απο DvD και ειναι μαλλον η καλυτερη που εχει βγει(μιλαω για αυτην που ειναι περιπου 230 mb το επεισοδιο).
Δυστυχως,οι πιθανοτητες να βρεθουν αυτα τα επεισοδια ειναι απειροελαχιστες μιας και α συγκεκριμενα τορρεντ η νεκρα ειναι ή δεν υπαρχουν.
Απο το irc καναλι τους μπορουν να κατεβασουν, απ'οτι εχω ακουσει, μονο
οσοι βρισκονται εντος συνορων Τσεχιας-Τσεχοσλοβακιας...
Οποιος βρισκεται εκει και μπορει να τα κατεβασει απο το bot τους( Lyra ετσι λεγεται) και τα διαθεσει σε εμας θα του χρωσταω/με αιωνια χαρη!
Edit σορρυ τσεχια-σλοβακια (εννοουσα μετα τη διασπαση!)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από L Lawliet: 25 Ιούνιος 2008 - 22:37
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2008 - 22:25
To τελειωσα σημερα.Εβλεπα 5-5 τα επεισοδια καθε βραδυ λογω εξεταστικης.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.Δεν χρειαζεται να πω τπτ παραπανω,οποτε παω στο ζουμι :
Spoiler:
Υγ.Μα τι θεος που ηταν ο Runge στο επεισοδιο 72.Απιστευτος χαρακτηρας!
Αν δεν ήταν τόσο υπερβολικά, υπερενδελεχώς και υπαράπειρα υπερτέλειος χαρακτήρας ο Johan θα ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη Runge στο πολλ

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 11:53
Παρεπιπτόντως μπορούσε να είχε καλύτερο τέλος η σειρά
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 12:05
Spoiler:
Αν δεν ήταν τόσο υπερβολικά, υπερενδελεχώς και υπαράπειρα υπερτέλειος χαρακτήρας ο Johan θα ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη Runge στο πολλ
Σοβαρα μιλας; Εγω οποτε εμφανιζοταν ο Johan ανατριχιαζα,δεν εχω ξανακουσει πιο σπαστικη φωνη στη ζωη μου, και ηθελα καποιος να του σπασει τα μουτρα.Runge FTW! Αυτος επρεπε να παιζει στο Death Note, θα ειχε βρει τον ΚΙρα μετα απο 2 επεισοδια!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 15:06
C.P.A. RULEZZZ!
Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2008 - 15:15