Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 1 votes

Monster

• Please log in to reply
503 replies to this topic

Poll: Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά; (302 member(s) have cast votes)

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σας χαρακτήρες από τη σειρά;

1. Dr.Kenzo Tenma (64 votes [18.60%] - View)

Percentage of vote: 18.60%

2. Johan Liebert (52 votes [15.12%] - View)

Percentage of vote: 15.12%

3. Anna Liebert/Nina Fortner (25 votes [7.27%] - View)

Percentage of vote: 7.27%

4. Inspector Heinrich Runge (63 votes [18.31%] - View)

Percentage of vote: 18.31%

5. Wolfgang Grimmer (59 votes [17.15%] - View)

Percentage of vote: 17.15%

6. Eva Heinemann (14 votes [4.07%] - View)

Percentage of vote: 4.07%

7. Dieter (19 votes [5.52%] - View)

Percentage of vote: 5.52%

8. Franz Bonaparta/Klaus Poppe (2 votes [0.58%] - View)

Percentage of vote: 0.58%

9. Roberto (3 votes [0.87%] - View)

Percentage of vote: 0.87%

10. Dr.Reichwein (11 votes [3.20%] - View)

Percentage of vote: 3.20%

11. Dr.Rudy Gillen (6 votes [1.74%] - View)

Percentage of vote: 1.74%

12. Richard Braun (7 votes [2.03%] - View)

Percentage of vote: 2.03%

13. Detective Jan Suk (4 votes [1.16%] - View)

Percentage of vote: 1.16%

14. Lawyer Fritz Vardemann (2 votes [0.58%] - View)

Percentage of vote: 0.58%

15. Martin (13 votes [3.78%] - View)

Percentage of vote: 3.78%

Vote Guests cannot vote

#151 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 23 June 2008 - 21:12

^Αστο φιλε! Οσο προχωραει η υποθεση τοσο πιο πολυ θα θελεις να βλεπεις.Και εχει μια σκηνοθεσια,μα μια σκηνοθεσια μου εχουν εντυπωθει τοσες πολλες σκηνες πραγμα αξιομνημονευτο για κινουμενο σχεδιο.
Posted Image

#152 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 23 June 2008 - 23:02

Ετς...μπήκε στο top 10 μου ανετότατα...
Απλά παιδιά...να προειδοποιήσω πως αυτός ο τίτλος δεν είναι για όλους...μην το δείτε, αν δεν είσαστε έτοιμοι να το τελειώσετε... :wink:

Σιγά ρε κακούλη :wooi2: :P -no offence πάντα-
Kenzou Tenma , εννοείται !

Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#153 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 24 June 2008 - 02:31

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θέλω να προσθέσω πως ένα από τα πολύ θετικά κατά τη γνώμη μου είναι πως η σειρά είναι πανομοιότυπη καρέ καρέ με το manga

#154 Puranetesu

Puranetesu

馬鹿

• Members
  • 517 posts

Posted 24 June 2008 - 04:03

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί αλλά θέλω να προσθέσω πως ένα από τα πολύ θετικά κατά τη γνώμη μου είναι πως η σειρά είναι πανομοιότυπη καρέ καρέ με το manga

Αν το manga ήταν αλλιώς και το anime αποτέλεσμα ήταν το ίδιο δε θα ήταν τόσο καλό δηλαδή?

#155 xANTONISx

xANTONISx

Περπάτησα πάρα πολύ ...

• Members
  • 202 posts

Posted 24 June 2008 - 10:00

Δεν έχω διαβάσει ακόμα το manga , αλλά στο anime είμαι στο 4ο επεισόδιο και έχω μείνει κατάπληκτος !!

Posted Image

Έχουμε και Identi.ca
ΗΙΜΥΜ S3EP5

#156 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 25 June 2008 - 20:09

Δεν έχω διαβάσει ακόμα το manga , αλλά στο anime είμαι στο 4ο επεισόδιο και έχω μείνει κατάπληκτος !!

Και δεν έχεις δει τίποτα ακόμη!:oo:
Επίσης γνωρίζει κανένας αν η σειρά θα βγει κάποτε επίσημα σε dvd;(και όχι μία bootleg εκδοση που υπάρχει ήδη και δεν αξίζει από ότι έχω ακούσει.)
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#157 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 25 June 2008 - 20:47

Επίσης γνωρίζει κανένας αν η σειρά θα βγει κάποτε επίσημα σε dvd;(και όχι μία bootleg εκδοση που υπάρχει ήδη και δεν αξίζει από ότι έχω ακούσει.)

Για επίσημα αν και δεν είμαι 100% σίγουρος, νομίζω πως έχει βγει σε DVD στο εξωτερικό εδώ και καιρό τουλάχιστον στην Ιαπωνία. Το θέμα είναι πως δεν έχει αναλάβει κανένα σοβαρό group να το υποτιτλίσει με dvd-raws(τα οποία υπάρχουν στο νετ νομίζω), και δε παίζει κανείς να φτάσει σε ποιότητα την μετάφραση των Ani-kraze εκτός κι αν χρησιμοποιηθεί αυτούσια η δική τους μετάφραση/script.... Τρέχα γύρευε δλδ... Τόσο καλό anime αλλά κι όμως δεν υπάρχει πουθενά με καλό video quality...

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#158 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 posts

Posted 25 June 2008 - 21:30

Μακαρι να το δουμε και σε DVD-ριπ καποια στιγμή!!!Το αξίζει ρε γμτ!:congrats:

#159 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 25 June 2008 - 21:35

Στην Ιαπωνία όλες οι σειρές βγαίνουν σε DVDs. Το θέμα είναι πως κανένας δεν έχει ασχοληθεί να κάνει μετάφραση πάνω σε αυτά.

E5VV38U.jpg

#160 L Lawliet

L Lawliet

Αμύνεσθαι περί πάτρις...

• Members
  • 66 posts

Posted 25 June 2008 - 21:49

Στην Ιαπωνία όλες οι σειρές βγαίνουν σε DVDs. Το θέμα είναι πως κανένας δεν έχει ασχοληθεί να κάνει μετάφραση πάνω σε αυτά.

Εχεις δικιο ρε Φαντομ!Αλλα τι γινεται με την εκδοση των dvds στην Αμερικη??
Γιατι αν δεν κινησει τα νηματα η Αμερικη να διαδοθουν τα επεισοδια και να ερθει και σε εμας τοτε λιγο δυσκολο!:uhh:
Σημειωτεον,οτι οι Totan εχουν κανει μια εκδοση απο DvD και ειναι μαλλον η καλυτερη που εχει βγει(μιλαω για αυτην που ειναι περιπου 230 mb το επεισοδιο).

Δυστυχως,οι πιθανοτητες να βρεθουν αυτα τα επεισοδια ειναι απειροελαχιστες μιας και α συγκεκριμενα τορρεντ η νεκρα ειναι ή δεν υπαρχουν.:deadga6:
Απο το irc καναλι τους μπορουν να κατεβασουν, απ'οτι εχω ακουσει, μονο
οσοι βρισκονται εντος συνορων Τσεχιας-Τσεχοσλοβακιας...:emptyonexg1:
Οποιος βρισκεται εκει και μπορει να τα κατεβασει απο το bot τους( Lyra ετσι λεγεται) και τα διαθεσει σε εμας θα του χρωσταω/με αιωνια χαρη!:nanana:

Edit σορρυ τσεχια-σλοβακια (εννοουσα μετα τη διασπαση!)

Edited by L Lawliet, 25 June 2008 - 22:37.

#161 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 25 June 2008 - 22:25

To τελειωσα σημερα.Εβλεπα 5-5 τα επεισοδια καθε βραδυ λογω εξεταστικης.ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ.Δεν χρειαζεται να πω τπτ παραπανω,οποτε παω στο ζουμι :

Spoiler:

Υγ.Μα τι θεος που ηταν ο Runge στο επεισοδιο 72.Απιστευτος χαρακτηρας!

Spoiler:

Αν δεν ήταν τόσο υπερβολικά, υπερενδελεχώς και υπαράπειρα υπερτέλειος χαρακτήρας ο Johan θα ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη Runge στο πολλ :wooi2::nanana::kawaii:

Posted Image

#162 Elementalist2

Elementalist2

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 26 June 2008 - 11:53

Ρε σεις....Δε ξερω τι σκεφτόσασταν όταν βλέπατε τα ανιμε αλλά εγώ όταν έβλεπα τον Johan να εμφανίζετε με έπιανε ένα ρήγος...Μόνο για αυτόν το χαρακτήρα συνέχιζα τη σειρά!!
Παρεπιπτόντως μπορούσε να είχε καλύτερο τέλος η σειρά

#163 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 26 June 2008 - 12:05

Spoiler:

Αν δεν ήταν τόσο υπερβολικά, υπερενδελεχώς και υπαράπειρα υπερτέλειος χαρακτήρας ο Johan θα ψήφιζα χωρίς δεύτερη σκέψη Runge στο πολλ :wooi2::nanana::kawaii:

Σοβαρα μιλας; Εγω οποτε εμφανιζοταν ο Johan ανατριχιαζα,δεν εχω ξανακουσει πιο σπαστικη φωνη στη ζωη μου, και ηθελα καποιος να του σπασει τα μουτρα.Runge FTW! Αυτος επρεπε να παιζει στο Death Note, θα ειχε βρει τον ΚΙρα μετα απο 2 επεισοδια!
Posted Image

#164 rYuZaK1

rYuZaK1

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 26 June 2008 - 15:06

για μενα ειναι ο mr. Grimmer
Spoiler:

Posted Image C.P.A. RULEZZZ! :oo:

#165 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 26 June 2008 - 15:15

Ο Grimmer είναι πολύ τραγικός χαρακτήρας, σχετικά με το τέλος της σείράς, ναι ολοι κατι άλλο περιμέναμε, εμένα προσωπικα μου αρεσε αν θεωρήσουμε τέλος την τελευταία σκηνή
Spoiler: