Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Currently watching doramas - Εντυπωσεις

• Please log in to reply
724 replies to this topic

#181 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 12 July 2009 - 14:00

Yoshaaaaa! Εντόπισα εκείνα τα παλιά KinKi Kids dramas που έψαχνα καιρό! Ειδικά το Harmonia! So so so so happy! 1 του Tsuyo μου λείπει (εκείνο με το σκυλάκι) και σιγά σιγά θα μαζέψω τα άπαντα τους! うれしい! 
Λεω να ξεκινήσω σιγά σιγά και το Majo no Jouken. Αν και θα δω τον Tackey στο Orthros no Inu πιστεύω πως είναι πια καιρός να το αρχίσω που το έχω και κάθεται. Κάτι τέτοιες ιστορίες μου αρέσουν...

Sh*t! I'm running low on DVDs. I should buy to burn some stuff already!

#182 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 13 July 2009 - 21:19

τελείωσα το atasichi no danshi... Και τώρα τι κάνω??
πολύ ωραίο το τελευταιο επεισόδιο και αφήνει
και χώρο για σπέσιαλ

#183 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 15 July 2009 - 12:52

Χτες είδα άλλα 2 νέα dramas και μεταφέρω εντυπώσεις:

Teioh
Περίμενα να είναι μεγαλύτερο σε διάρκεια αλλά τελικά είναι μόνο 24 λεπτά (βασικά έπρεπε να το είχα κοιτάξει από πριν). Το πρώτο επεισόδιο δε δείχνει πολλά αλλά ο Takashi Tsukamoto είναι sex on legs και οι hosts επίσης. Η ιστορία ενός ανθρώπου που αποφάσισε να πετύχει σαν host γιατί η ζωή του έδωσε πολλά χαστούκια. Αν υποτιτλιστεί έχει καλώς γιατί προς το παρόν είναι χωρίς subber.

Buzzer Beat
Το περίμενα χωρίς υψηλές προσδοκίες και με διεύψεσε ευχάριστα. Μέχρι στιγμής το καλύτερο από τα καινούργια (του Nagase δεν άρχισε ακόμα βέβαια). Οι χαρακτήρες είναι δυνατό χαρτί, έχουν πολύ ενδιαφέρον (ειδικά αυτός της Aibu Saki) και οι σκηνές στο μπάσκετ είναι πολύ προσεγμένες και καλογυρισμένες. Αν συνεχίσει στο ρυθμό του πρώτου επισοδείου θα είναι από τα καλύτερα της σεζόν. Και φυσικά υπάρχει και ο παράγοντας Pi:
Spoiler:

Ναι, τουμπάνιασε κι άλλο αλλά όπως και να χει είναι ΥΠΕΡΘΕΟΣ!
Η σεναριογράφος έχει γράψει πολύ καλές σειρές στο παρελθόν οπότε πιστεύω δε θα απογοητευτώ στη συνέχεια. (Επίσης +1000 που η μάνα του Pi είναι η Maya Miki)

Τελείωσα και το Majo Saiban και ένα έχω να πω: :nod: 'spect man! Last ep was da bomb! Μέχρι το τέλευταίο δευτερόλεπτο με είχε σε αγωνία.
Χμμμ στο μεταξύ άρχισα να σκέφτομαι να δω το Kochikame κυρίως λόγω των guests σε κάθε επισόδειο. Takeshi Kitano, Junnosuke Taguchi KAI Kankuro Kudo???? Υπερβολικά δελεαστικό...

#184 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 15 July 2009 - 13:03

buzzer beat? όπως το anime?
ενδιαφέρον... θα περιμένω την μετάφραση... yama pi is hot.. .

#185 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 15 July 2009 - 16:59

Όσο για το Stand Up!!, εκτός του ότι το cast ήταν off

Spoiler:
είχε ενδιαφέρον, ήταν πολύ καμένο και πολύ αστείο σε ορισμένες φάσεις :3
Στο επεισόδιο με τη εκδρομή στην παραλία γελούσα ασταμάτητα για κανένα δεκάλεπτο XD Για να μη μιλήσω για το τελευταίο επεισόδιο, που η Ellen μίλησε ελληνικά (ναι, το ελληνικό δαιμόνιο εισχώρησε ΚΑΙ στα doramas XDDDD) και αν άκουσα καλά, αποκάλεσε το Yamapi "χρυσή μου":hahaha:
Είχε και ανατροπή
Spoiler:

Τέλος πάντων, το διασκέδασα πολύ και ευτυχώς που οι και καλά συγκρίσεις με American pie δεν ισχύουν :3 Το American Pie θα 'θελε να έχει ανάπτυξη χαρακτήρων και αστεία που απευθύνονται στο μέσο όρο IQ (ακόμα κλαίω τα εγκεφαλικά κύτταρα που έκαψα από τότε που το είδα :dazed:)

Στο τελευταίο επεισόδιο πάλι μίλησε ελληνικά στη καφετέρια και βλέπω στο πάνω μέρος της οθόνης τη σημείωση από τους μεταφραστές ότι ήταν ελληνικά και λέω τι στο καλό?εμένα γιατί μου φάνηκαν σαν ισπανικά?Μετά που το ξανακουσα το κατάλαβα.Και αυτή απο που κι ως που μίλησε ελληνικά?Που κολλούσαν με την υπόλοιπη υπόθεση δε καταλαβαίνω.Όσον αφορά το σπόιλερ
Spoiler:

Τι κράτησα από τη σειρά?Τον Narimiya Hiroki.Πολύ ωραίο παιδί.:nbleed:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#186 ANM

ANM

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 15 July 2009 - 19:07

Άρχισα το Anego.. Δεν λέω χαριτωμένο είναι αλλά δεν έχω ενθουσιαστεί κιόλας.. Ο Akanishi πάντως είναι τέλειος.. Είδα και το πρώτο επεισόδιο Buzzer Beat (όχι ότι τα κατάλαβα και όλα, αλλά κάτι έπιασα).. Προσωπικά προτιμούσα τον Yamapi με το προηγούμενο μαλλί.. Όσο για το Stand Up αρκετά καλό αν και τα Ελληνικά στο τέλος λίγο μεταλλαγμένα μου φάνηκαν..
BE AGAINST YOUR FATE!!!

#187 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 15 July 2009 - 23:52

I am in love! With Majo no Jouken! Mόλις είδα 3 επεισόδια καπάκι και θέλω να δω κι άλλα, αλλά είναι κάπως αργά... Γαμώτο! Το ερωτεύτηκα κανονικότατα! Έχω να πάθω τέτοια πλάκα με σειρά από το Byakuyakou! Kαι να δω τόσα επεισόδια μαζεμένα από το Iljimae! O_______O
Πάντα μου άρεσαν οι απαγορευμένοι έρωτες αλλά αυτός εδώ είναι από τους καλύτερους! Το νιώθεις και τους πονάς τους πρωταγωνιστές. Η Matsushima Nanako λάμπει και ο Tackey είναι αξιολάτρευτος! Και ΝΑΙ φιλάει σαν άνθρωπος! Το φιλί που είδα μπαίνει σίγουρα στο Τοπ 5 με τα καλύτερα φιλιά σε Jdramas. Έκλαιγα μόλις το είδα! SO OTP! Γαμώτο, γιατί δε φτιάχνουν τέτοιες σειρές πια; Bring back the 90s dammit!!!
Αύριο με βλέπω να τα παρατάω όλα και να το βλέπω μέχρι τέλους όμως! Πρέπει να το δω πριν φύγω για Μήλο!

EDIT: Και ΝΑΙ τα είδα όλα! Και ΝΑΙ το λάτρεψα! Μαραθώνιο σειράς είχα να κάνω από την εποχή του Densha Otoko το 2005. Εντάξει, η σειρά μπαίνει στο Τοπ 5 αγαπημένων ιαπωνικών σειρών... Χαλαρά όμως το πιο ωραίο Love story που έχω δει!

Edited by a2a, 16 July 2009 - 22:29.

#188 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 20 July 2009 - 23:17

είδα το Πρώτο επεισόδιο του words within φαίνετε ωραίο και μου αρέσει η χημεία ανάμεσα στους πρωταγωνιστές.

#189 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 21 July 2009 - 09:41

Majo saiban Σε γενικές γραμμές τη λάτρεψα τη σειρά και σίγουρα είναι η καλύτερη του είδους της όχι μόνο σε dorama αλλά και σε αμερικανιές που χω δει.
Spoiler: finale

Gokusen Ep.2 Τι γέλιο θεέ μου!Καλά η καθηγήτρια και το περιβάλλον της είναι όλα τα λεφτά.Jun,Nari,Shun δίνουν και παίρνουν.Δεν έχω λόγια.Definitely to de continued...

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#190 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 21 July 2009 - 15:18

i can finally write here lol XD since a bit more of drama watching is going on my side..

Finished Haikei,Chichiue-sama and loved every bit! ;w; Αν και θα ηθελα ενα πιο fulfilling τελος. :P Apart from that it was a great series. The atmosphere was intriguing trying to balance between tradition and the present japan ; επισης μ'αρεσε που χρησιμοποιουσε πολυ την αφηγηση για να "πει" την ιστορια.The characters are a really notable part of the series. Real people in real situations is starting to become my cup of tea after Smile. :pp Αν και το βασανο του πρωταγωνιστη για τον πατερα του ισως γινεται κουραστικο ωρες ωρες. :pp I think some people are gonna find its pace a little slow αλλα προσωπικα δε με ενοχλησε και πολυ ; καποια επς εφευγαν χωρις να καταλαβω ποτε περασε η ωρα.
Definitely recommended to people who like more "realistic" dramas. :3

次、Buzzer Beater 01.Χαριτωμενο φαινεται,can't say I wow-ed though. :P I'm glad though this series has a more cheerful
Akira-reminiscing Yamapi..coz in Code Blue it was a bit hard to watch him sometimes. >_<
btw,they are ~*obviously*~ not targeting female viewers :pp XD
Spoiler:

その次、 Karei naru Spy 01.Couldn't help myself and watched the whole 1,5 hr of the first episode raw. Can you ROFL? XD I honestly laughed so much! XD Με την '70s ατμοσφαιρα που επικρατει στο SIA and its totally wacky team,τα spy cliche,this wall full of names of spy movies in the headquarters XD
Spoiler:

μεχρι τον αρκετα γραφικο κακο της ιστοριας who looks like a mixture of Hitler and a chinese communist. XD And damn,Nagase is so awesome in comedy roles! X33 Definitely the highlight of the season for me~

και τελος after a really long time I watched a movie XD Heaven's Door,since the dvd finally came out. :3
Αν και απο ενα σημειο και μετα το περιμενα το τελος,I cried like a little baby in the end ;^; and it's been a while I cried like that. I think it falls under the road movie category,and fits there quite nicely. :3 Also,με εβαλε σε σοβαρες σκεψεις για το τι θα εκανα με το χρονο που μου εμενε αν βρισκομουν ποτε στη κατασταση που βρισκοταν ο χαρακτηρας του Nagase...and it was kinda scary. >W<

I'm thinking of checking Ninkyo Helper
today and start a new series~ :3 also somehow continue Majo Saiban. :<

Edited by yami, 21 July 2009 - 19:53.

#191 a2a

a2a

두부사랑해요!

• Members
  • 1,058 posts

Posted 27 July 2009 - 14:03

Κατάφερα επιτέλους να δω το πρώτο επεισόδιο του Orthros no Inu και έχω να πω μόνο τα καλύτερα:

Κατ' αρχάς έχεις καταπληκτική κινηματογράφηση και στήσιμο αλλά δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από το TBS. Η ιστορία είναι τρομερά ενδιαφέρουσα στον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται και δεν θα εκπλαγώ αν κάποτε όντως την κάνουν remake στο Hollywood όπως την προορίζουν. Θεωρώ εξαιρετικό τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν αρχικά τον Ryuzaki ντυμένο στα άσπρα ενώ είναι ο Διάβολος και τον Aoi ντυμένο στα μαύρα ενώ είναι Άγγελος. Και φυσικά τις δυνάμεις τους που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες. Βγάζω το καπέλο στον Tackey:είναι τέλειος κακός! Αν και στο Taiyou no Kisetsu είχε ενσαρκώσει έναν σκοτεινό χαρακτήρα έμοιαζε πιο πολύ με αυτόν του Ohno στο Maou. Εδώ είναι originally κακός (μου θυμίζει και λιγάκι Light από Death Note). Ο τρόπος με τον οποίο ελέγχει τους άλλους ήρωες είναι σατανικότατος (αυτός ο διάλογος με το Ryo στο τέλος ήταν OMG!) ! Χεχεχε! Γενικώς η σειρά κινείται ανάμεσα στη δράση και το ψυχολογικό θρίλερ. Thumbs up! Να δω τι θα γίνει μέσα σε 8 επεισόδια!

EDIT: Επίσης να προσθέσω ότι το ending song, το Hikari Hitotsu του Tackey μου θυμίζει αρκετά το Truth των Arashi. Αλλά βέβαια τον Tackey τον περίμενα να τραγουδάει τέτοια κομμάτια. Τους Arashi πάλι μέχρι πέρυσι όχι!
Α ναι! Και κάποιος έχει βαλθεί να βάλει τα πρώην μέλη των Yayayah να τσαλακώσουν την εικόνα τους. Μετα το Yabu yakuza έχουμε το Yaotome βαποράκι! LOL!

Edited by a2a, 27 July 2009 - 16:48.

#192 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 27 July 2009 - 22:10

Ξεκίνησα Tokyo Ghost Trip και δε προλαβαίνω να σφουγγαρίζω το μίγμα αίματος και σάλιου απο το πάτωμα....

Τι παιδιά είναι αυτά, καλέ; :awww:

Γλυκούλα σειρά φαίνεται και οι χαρακτήρες έχουνε φάση. Αν και δε μπήκανε κατευθείαν στο paranormal. Πάω τον Kai πολύ γιατί είναι συγκροτημένος και νταντεύει τους άλλους δυο. Χαχα. Τελειώνει το πρώτο επεισόδιο και συνεχίζω. :kill4u:

Φορτώνω και το πρώτο απο Armor Hero, αν και μου ακούγεται πολύ παιδικό, γιατί μου γυάλησε ο Zhang Chao... Βέβαια, οση γυαλάδα και να έχει, δε πρόκειται να κάτσω να δω Power Rangers clone για τα μάτια του μόνο...

Edited by Orion19, 27 July 2009 - 22:19.

#193 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 27 July 2009 - 22:41

Ξεκίνησα Tokyo Ghost Trip και δε προλαβαίνω να σφουγγαρίζω το μίγμα αίματος και σάλιου απο το πάτωμα....

Τι παιδιά είναι αυτά, καλέ; :awww:

Γλυκούλα σειρά φαίνεται και οι χαρακτήρες έχουνε φάση. Αν και δε μπήκανε κατευθείαν στο paranormal. Πάω τον Kai πολύ γιατί είναι συγκροτημένος και νταντεύει τους άλλους δυο. Χαχα. Τελειώνει το πρώτο επεισόδιο και συνεχίζω. :kill4u:

Εμ είδες που στα λεγα; Να δω αν θα αλλάξεις γνώμη για τον Kotani Yoshikazu.:congrats:

Που είσαι ακόμα. Η μαμά της παρέας είναι ο Kai.:hahaha:

Κι εγώ το Tokyo ghost trip βλέπω. Μου έμειναν τα επεισόδια άνω του 9, τα χωρίς υπότιτλους δηλαδή. Να πω αν και το έχω ξαναπεί σε κάποιους μεμονωμένα, ότι το μεγαλύτερο μειονέκτημα της σειράς είναι κάποιες σκηνές που λόγω σκηνοθεσίας/μονταζ οι ηθοποιοί είτε στέκονται σαν χάνοι ή υπάρχουν στιγμές αμηχανίας ανάμεσα στις ατάκες. Αυτό ευτυχώς συμβαίνει μόνο σε κάποιες σκηνές. Κατα τ' άλλα έχει φάση και αρκετό ενδιαφέρον. Και όπως είπε και η από πάνω ένα χαρέμι για να λούζεις τα μάτια σου.:hahaha:

Posted Image

Posted Image

#194 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 27 July 2009 - 22:56

Πάντως μέχρι στιγμής δεν είδα τέτοιες στιγμές. Ίσα ίσα, μιλούσε ο Kai με το παιδάκι και οι άλλοι απο πίσω παίζανε. Χαχα. They're so cute :awww:

Και όπως φοβόμουν, το Armor Hero εντελώς Power Rangers! Θα φορτώσω κανα δυό ίσα ίσα για να πετύχω τον Chao να μου φύγει η περιέργεια (να τσεκάρω φωνή, κορμοστασιά :hahaha: )

Edit: Στο 6ο έφτασα στο Tokyo Ghost Trip. Αχ βαχ.. Tokyo Host Crib θα έπρεπε να το λένε με τόσα bishiα μέσα σε ένα σπίτι!:kill4u:

Τι ωραία σειρούλα! Ελαφριά, έχει και συγκινήσεις, ωραία μουσικούλα και βέβαια, τα bishiα!

Πρόσεξα και αυτό που λέει η αγαπητή Nighteyes, αλλά προσωπικά μου άρεσε πολύυυ! Συνήθως δείχνουν μόνο τα άτομα που μιλάνε ή παίρνουν μέρος στη κάθε φάση, αλλά αυτό κάπως σπάει την ενότητα. Δηλαδή, είναι χαριτωμένο το "κάμποσοι ματράχαλοι κωλοβαράνε παρέα μεσ'το σπίτι" :hahaha: Φαίνεται πιο φυσικό και ζεστό. Όπως θα γινόταν σε νορμάλ συζήτηση, οι μη συμμετέχοντες απλά βλέπουν και κάνουν τα δικά τους μέχρι να έχουν κάτι να πούν.

Ειδικά οι δυο κύριοι τεμπέλαροι έχουνε μεγάλη φάση! :hahaha: Μαμώ το niku τους όμως, απο εχθές το βράδυ που το ξεκίνησα ψοφάω για ένα φαγητό με κιμά και tofu που κάνω!:deadga6: Θα ονειρεύομαι μπριζόλες αντί για τα μανάρια! :hahaha:
Edit 2: Και η μητέρα μου για τον Sowa το παθαίνει το nosebleed.. Μόνο σε εμένα αρέσει ο Set-chan πιο πολύ; Δε πειράζει. Όλος δικός μου! Αχαχα!

Edited by Orion19, 28 July 2009 - 18:27.

#195 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 28 July 2009 - 19:45

είδα 10 λεπτά από το Buzzer Beat... δεν ξέρω αν μου άρεσε...

είδα μερικά Boss και Hancou και βλέπω με αργούς ρυθμούς Tiger and Dragon.

κατέβασα και είδα λίγο hotelier και το κορεάτικο Worlds within...

αλλά τίποτα απο τα παραπάνω δεν με κάνει να θελω να δω 15 επεισόδια μαζεμένα...

έχετε να προτείνετε κάτι που θα με κάνει να γελάσω όσο το Love Shuffle
και θα με κάνει να δω όλη τη σειρά μαζεμένη;