Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

One Piece Movie 10: Strong World (Manga Spoilers Inside)

• This topic is locked This topic is locked
148 replies to this topic

#106 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 27 July 2010 - 00:59

μα η quality ειναι τελεια.. σαν απο DVD. το μονο προβλημα ειναι αυτο το SAMPLE που γραφει πανω αριστερα.. παρολαυτα ειναι τελεια ποιοτιτα... ουτε cam ουτε τπτ τετοιο

ακριβως! και εγω μολις την ειδα ! τελεια η ταινια παιδια μακραν η καλυτερη ως τωρα..... απλα ηθελα να δω περισσοτερη μαχη με τον σικι........ ευχαριστουμε το παιδι π μασ εδωσε το λινκ

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."

#107 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 27 July 2010 - 01:32

Άψυχη, άδεια, συνηθισμένη, με αχρείαστο fanservice (για άλλη μια φορά). Ίσως ευθύνεται το ότι περίμενα κάτι αντάξιο της σειράς επειδή και το episode 0 μου άρεσε, και ήξερα ότι συμμετείχε στο project o Oda.

Καλύτερη ταινία παραμένει η 6η με τεράστια διαφορά από την επόμενη.

#108 Zoro

Zoro

escaping reality

• Members
  • 2,833 posts

Posted 27 July 2010 - 16:20

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη, καλή ήταν για τα δεδομένα της imo.

Κοινώς, για shonen movie, την βρήκα πολύ καλή, αν πάρουμε και υπόψιν το πως ήταν αρκετές προηγούμενες και ακόμη και αυτές που βγάζουν σε άλλες σειρές (πχ Naruto).

Για το hype της, Oda κτλ όμως δεν ήταν αντάξια κατ' εμέ, δεν την βρήκα και τίποτα το τόσο τρομερό. Για μένα η καλύτερη ταινία στο OP παραμένει η 4η, μετά η 7η και μετά υποθέτω η 6η. Οπότε αυτή στην καλύτερη είναι 4η στην σειρά (imo πάντα).

Πάντως να παραδεχτώ ότι η δύναμη του Shiki μου άρεσε, εξηγήθηκαν μπόλικα πράγματα που είχα απορία, όπως το πλοίο που υπήρχε ανάμεσα στα κτίρια του Marineford όταν πολέμησε με Garp και Sengoku, όπως και το πως απέδρασε από την φυλακή. Ήταν και ωραία η εξήγηση για το πως δεν τον είχαν εντοπίσει τόσον καιρό, μιας και κρυβόταν στον ουρανό. Όταν είχαν δείξει στο episode 0 την κρυψώνα του την είχα κόψει απλώς για ένα πάρα πολύ ψηλό βουνό, τελικά βγήκε ακόμα καλύτερη, μου άρεσαν τα ιπτάμενα νησιά.

Ωστόσο σαν gags και τελικό σχέδιο κάτι σαν τον Moria μου βγήκε ο Shiki, lame. Childish humor που επαναλαμβάνεται συνεχώς (τα ίδια και ο Dr. Indigo) και ένα σχέδιο που κράτησε 20 χρόνια και διαλύθηκε σε μια βδομάδα, χώρια που ούτως ή άλλος με τέτοιο σχέδιο σιγά μην λύγιζε την κυβέρνηση, ούτε έναν admiral δεν μπορούσε να νικήσει. Δεν μου άρεσε και που, κλασικά, δεν είδαμε το full potential του Shiki, επειδή ήταν γέρος κτλ. Δεν γίνεται τώρα ένας σύγχρονος του Roger να μπορεί να νικηθεί τόσο απλά.

Τέλος, μου άρεσε πάρα πολύ που ξαναείδαμε τους ψάθινους μαζεμένους. Από την οπτική τους το βρήκα ευχάριστο, ενώ και οι πλάκες ήταν ωραίες στο σύνολο (πχ ο Sanji που λέει στον Usopp "have you noticed?" μοιάζοντας πως αναφέρεται στα φτερά των κατοίκων του χωριού και μετά λέει "there are no maidens here" ή στο τέλος που σώζει την Robin o Brook XD). Καιρό είχαμε να τους δούμε έτσι.

Η μετάφραση των INP ήταν καλή κιόλας, δεν νομίζω πως θα κάνει τρομερή διαφορά όταν το βγάλουν yibis ή κάνα άλλο καλό group. Μένει μόνο να βγει και σε κάνα Bluray, η ποιότητα ίσα που παλεύονταν imo. Ένα 7.5 από μένα λοιπόν.

ενα αλλο μειον της ταινια ηταν οτι δεν εδειχνε πολυ Robin...:burningbe3:

Όντως, αλλά όσο την έδειξε ήταν τέλεια. :blush2:

Και η Nami δεν πήγαινε πίσω επίσης.

#109 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 July 2010 - 18:54

Νομίζω αν το βλέπαμε/διαβάζαμε σαν εννιαίο arc θα το απολαμβάναμε περισσότερο, γιατί θα υπήρχαν περιθώρια να ανπτυχθούν τα πάντα περισσότερο όπως οι επιμέρους χαρακτήρες, τα μυστήρια (τα φυτά, τα φτερά) περισσότερο screentime για τον καθένα κτλ, τώρα τα πάντα συμπιέστηκαν σε μιάμιση ώρα.
Posted Image

#110 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 27 July 2010 - 19:15

Νομίζω αν το βλέπαμε/διαβάζαμε σαν εννιαίο arc θα το απολαμβάναμε περισσότερο, γιατί θα υπήρχαν περιθώρια να ανπτυχθούν τα πάντα περισσότερο όπως οι επιμέρους χαρακτήρες, τα μυστήρια (τα φυτά, τα φτερά) περισσότερο screentime για τον καθένα κτλ, τώρα τα πάντα συμπιέστηκαν σε μιάμιση ώρα.

συμφωνω ολα θα επρεπε να αναπτυχθουν περισσοτερο. επισης ο shiki δεν επρεπε ποτε να χασει επρεπε να βρουν εναν αλλο τροπο να το ληξουν. εδω χρειαστηκε sengoku + garp για να τον νικησουν και τον εδειρε ο λουφης σε δυο λεπτα. ξεφτιλα δηλαδη....

#111 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 31 July 2010 - 17:14

Ουτε εγω τρελαθηκα..δεν μ'αρεσε πολυ το concept με τα ζωα κλπ... αυτο που μου αρεσε παρα πολυ ηταν η μαγικη 3αδα..(gear 2nd & 3rd, diamble jamble,ashura ftw!) ειχα καιρο να τους δω..uber kewl...επισης το ωραιο teamwork εναντια στον shiki στην αρχη και εξαιρετικη η δουλεια στο θεμα fashion :P τελος nami-swan,robin-chwan!:lovulovu:

Υ.Γ. το animation εποιασε κορυφη!

Edited by didimakia, 31 July 2010 - 17:20.

2bbd14fc.jpg

#112 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 31 July 2010 - 17:28

η καλυτερη ταινια ειναι η 6η. αυτη θα την δω και θα πω την αποψη μου.
Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#113 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 03 August 2010 - 10:06

Aν οχι η καλυτερη, σιγουρα 1 απο τις 3 καλυτερες.

Το animation ηταν φανταστικο και το σεναριο φτιαγμενο απο oda, καλως ή κακος ειναι οτι ποιο κοντα στο main σεναριο μπορουμε να δουμε.

Εχει σηκωσει τον πηχι τοσο ψηλα σεναριακα που οτι βλεπουμε μεμονομενα(ταινιες,OVA) μας μοιαζουν επιπεδου ποκεμον.

Spoiler:

Edited by sgouver, 03 August 2010 - 12:25.

#114 Steve Ezio Altaïr

Steve Ezio Altaïr

Starting...

• Members
  • 1 posts

Posted 04 August 2010 - 11:12

γεια σας παιδια.ειμαι νεος στο φορουμ αυτο.ειναι εκπληκτικο!εψαχνα πολυ καιρο για να βρω κατι σχετικο με αυτο το ανιμε και επιτελους βρηκα!αυτο το one piece μου εχει μεινει στο μυαλο απο τοτε που επαιζε στο alter.μονο μ'αυτο και με το καπαμαρου εχω φαει τετοιο κολλημα.μηπως μπορει καποιος να μου δωσει τα φωτα του στο πως να βρω τα επεισοδια,τις ταινιες και γενικοτερα οτι αφορα το συγκεκριμενο ανιμε ισως καποιο link ή κατι τετοιο;θα του ειμαι υποχρεος.ευχαριστω εκ των προτερων!!!

#115 croco~boy

croco~boy

Dark Banquet

• Members
  • 895 posts

Posted 04 August 2010 - 11:56

http://www.gogoanime.com/category/one_piece επεισοδια/ταινιες

http://www.yibis.com/index.php επεισοδια high quality

btw σε λαθος thread βρισκεσαι :o

Kαποιος να τα μεταφερει στο thread τς γενικης συζητησης

Posted Image

#116 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 04 August 2010 - 12:03

Ρίξε μια ματιά εδώ

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#117 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1,875 posts

Posted 04 August 2010 - 13:56

δεν μου αρεσε. τελος.
Spoiler:

Posted Image
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#118 ChopperFan93

ChopperFan93

Anime Amateur

• Members
  • 122 posts

Posted 04 August 2010 - 15:12

Τελικα καταφερα και την ειδα κ εγω μαζι με την παρεα μου σε ενα αυτοσχεδιο meeting-προβολη και παραθετω τις αποψεις μου:
Το σεναριο της δεν με ενθουσιασε ιδιαιτερα παρα μονο το γεγονος οτι ειναι canon.Το βρηκα τραγικα κλισε.Το σχεδιο-animation της ταινιας νομιζω ειναι ΠΑΡΑ πολυ καλο και προσεγμενο αν και σε κατι φασεις παρατηρουσα οτι υπερ-τονισαν τα "προσοντα" της Nami,την Robin την εκαναν καπως πιο kawai απ'οτι ειναι συνηθως και τον Chopper πιο μικρουλη-χοντρουλη αναλογα με το point που ηταν.Απο μαχες εμεινα λιγο παραπονεμενος μιας και που περιμενα περισσοτερη διαρκεια ενω highlight της ταινιας:
Spoiler:

Posted Image

#119 Portgas D. Spark

Portgas D. Spark

''ThiS WaR iS MinE''

• Members
  • 152 posts

Posted 08 August 2010 - 21:06

την ειδα και εγω πριν λιγες μερες...λοιπον...αρχικα να πω οτι ειχε πολυ ωραια γραφικα :P
επειτα...η Robin ηταν ολα τα $$$$ πραγματικα....μετα στο γενικο...αυτο που ολοι πηγαν σε διαφορετικα νησακια κατι μου θυμιζει...οπως επισης και το οτι κλαπηκε μια nakama του Luffy...
καλη σε μερικα σημεια...λιγο βαρετη σε καποια αλλα...και για μενα τα Ηighlights ηταν:
Gear Second και απευθειας Jet Pistol στην μαπα του Shiki...πωρωτηκο πραγματικα
Diample Jampe...καυτοοο!!! :P
και το καλητερο μερος η σχεση Luffy-Billy...Epic στιγμη που τον πιανει και δεν χαμπαριαζει τιποτα... :D και αυτο βεβαια θυμιζει κατιι... :P

Posted Image

#120 Zem@c

Zem@c

"D Will Bring Another Storm"

• Members
  • 2,011 posts

Posted 10 August 2010 - 00:31

ΕΜΕΝΑ μου αρεσε παρα πολυ ....συμφωνω οτι ηθελαν πολλα περισσοτερη αναπτυξη κτλ αλλα τι να κανουμε?..ταινια ειναι..... το ανιμασιον ηταν αριστο αλλα εχω μερικα παραπονα:
Spoiler:

9fa001e999892a718bc2b94df13f9e49.gif

"True enough, this compass does not point north....It points to the thing you want most in this world."