Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Kemono no Sou-ja Erin-The Beast Player Erin

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 30 January 2009 - 03:28

Posted Image

Description
From ANN:
Erin-chan is the young 10 year old daughter of Soyon-san. She is an outsider in a village that takes care of the Grand Duke's military might, the toudas. Her mother, Soyon-san, is an outsider vet brought in to take care of the toudas. Erin-chan encounters many problems and learns many new things while aspiring to become a vet, like her mother, who cares for the all important toudas.
FROM ANIDB
A fantasy series written by Uehashi Nahoko (Seirei no Moribito) about a young woman who is drawn into a war between kingdoms. She has the ability to command animals, including dragons, as if she was playing a musical instrument.
Links : Kemono no Sou-ja Erin (TV) - Anime News Network
http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=6187

Λοιπόν πρόκειται για μεταφορά novel της Nahoko Uehashi - Wikipedia, the free encyclopedia) συγγραφέα του Seirei no Moribito.Επομένως δεν ξαφνιάζει που πίσω από το character design βρίσκεται ο Takayuki GOTO - Anime News Network,όπως και στο Moribito.Στην παραγωγή βρίσκεται η Production I.G.
Το πρώτο επεισόδιο μου άφησε γενικότερα καλές εντυπώσεις και φαίνεται πολύ promising.To character design είναι λίγο πιο απλό από αυτό του Moribito και το background art μοίαζει σαν ζωγραφισμένο με κυρομπογιά.Σε κάποιες σκηνές το art αλλάζει και γίνεται κάπως abstract(πιθανώς για να κρύψει τη βία ή λόγω budget )
Spoiler:
Το opening song είναι πολύ όμορφο ,όπως και η background μουσική που παίζει σε κάποιες σκηνές
Spoiler:

Η ιστορία φαίνεται να έχει καλές βάσεις.(a war rages already,we have an empress and there is a village which trains the serpents used from her against the enemy army.The protagonist and her mother belong to a different race.)O μόνος φόβος μου είναι να μην το παρακάνει με το κήρυγμα για το ζωικό βασίλειο και την αξία του περιβάλλοντος και να μην είναι bloodless όπως το πρώτο επεισόδιο(όχι μόνο,γιατί μου αρέσει η βία αλλά και για θέμα ρεαλισμού).

Το fansubbing το έχουν αναλάβει οι http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=group&gid=382 και αν και αργούν πιστεύω ότι είναι η καλύτερη επιλογή για μία σειρα που έχει τόσους όρους και μία καλή μετάφραση είναι απαραίτητη.Για τους ανυπόμονους υπάρχουν και οι δ»�ζ—¥γ�®SUBS που δεν ξέρω την ποιότητά τους.

#2 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 30 January 2009 - 09:45

Είδα το πρώτο επεισόδιο και μου άρεσε αρκετά. Θα είναι 50 επεισόδια, οπότε ετοιμαστείτε για μακρύ story. Απο επιλογή subber, εγώ θα μείνω με τους StaticSubs, οι Kyou no Subs έχουν τελείως μάπα ποιότητα video και απαιτούν και χειροκίνητη εγκατάσταση των font αντί να τα κάνουν mux μέσα στο .mkv.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#3 Nomedor

Nomedor

BK-201

• Members
  • 151 posts

Posted 30 January 2009 - 17:13

Δείχνει παιδικό αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου.
Φαίνεται να δημιουργεί βάσεις για βαθύ story οπότε θα περιμένω αρκετά επεισόδια προτού βγάλω συμπέρασμα!
Η Nahoko Uehashi δεν με απογοήτευσε με το moribito οπότε ελπίζω να το αγαπήσω και αυτό!

#4 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 31 January 2009 - 00:07

Έχει προυποθέσεις για καλό story και chars, με χαλάει κομματάκι που φαίνεται να απευθύνεται σε μικρές ηλικίες, αλλά υποθέτω πως its up to the director, για το πόσο ενδιαφέρον θα το κάνει.

Πάντως είναι πολύ νωρίς, αφού πάει για 50 επεισόδια, πρέπει να βγουν τουλάχιστον 15-20 για να φανεί κατά πόσο θα αξίζει.
Υπομονή λοιπόν.
Πάντως έχω δει και καλύτερα σε animation series από ProductionIG, δεν φαίνεται εδώ να δώσαν ιδιαίτερη σημασία. (ίσως το budget να είναι και μικρότερο εδώ who knows)

sigpic3736_12.gif
In every age, in every place, the deeds of men remain the same...

Spoiler:

#5 Nomedor

Nomedor

BK-201

• Members
  • 151 posts

Posted 03 March 2009 - 21:54

Δείχνει παιδικό αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου.
Φαίνεται να δημιουργεί βάσεις για βαθύ story οπότε θα περιμένω αρκετά επεισόδια προτού βγάλω συμπέρασμα!
Η Nahoko Uehashi δεν με απογοήτευσε με το moribito οπότε ελπίζω να το αγαπήσω και αυτό!

Και ναι λοιπόν έρχομαι να επιβεβαιώσω τον εαυτό μου!
Είδα μέχρι και το 7ο επεισόδιο και μπορώ να πω ότι έμεινα με ανοιχτό το στόμα!!
Σε αυτό το σημείο θέλω να διαψεύσω το φίλο μου τον radagast που φοβόταν τον σκηνοθέτη του project. Τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα από τις προβλέψεις που έλεγαν ότι η σκηνοθεσία θα ήταν fail ενώ το σχέδιο καλό (είναι ο ίδιος του moribito).
Δηλαδή αυτό που μου φαίνεται λίγο είναι το σχέδιο, είναι υπερβολικά λιτό σε σημείο να μοιάζει με κάτι παιδικά άνιμε του 80! (ίσως και για αυτό να το πίστευα για παιδικό στην αρχή)

Από την άλλη τώρα, το story πήρε εξαιρετική τροπή και σου δίνει να καταλάβεις ότι μύρια έπονται :wooi2:
Τώρα συνειδητοποιώ ότι τα πρώτα πέντε επεισόδια είναι κάτι σαν πρόλογος και προετοιμάζουν βάση για κάτι πολύ καλό!!!!
Πραγματικά ανυπομονώ για τη συνέχεια και απορώ που δεν έχει posts αυτό το thread!

Μην το χάσετε!:chigau:

#6 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 04 March 2009 - 00:43

Κάθε φορά που βλέπω την Erin, δεν μπορώ παρά να σκέφτομαι την Yotsuba. Πιο στρογγυλά μάτια και 2 κοτσιδάκια παραπάνω να είχε, και ήταν ολόιδια. :hahaha:

Jokes aside, το anime αυτό είναι πολύ καλοφτιαγμένο, οπότε αν είστε λάτρης των fantasy/adventure, μην διστάσετε ούτε στιγμή.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#7 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 April 2009 - 02:23

Λοιπον είδα τα πρώτα 14 επεισόδια, δηλ. το 1/4 και μου θυμίζει σε αρκετά το Guardian, αν εξαιρέσεις πως προς το παρον δεν υπαρχουν σκηνες μαχης, αν και υπηρχε μια ενδιαφερουσα μαχη και καταδιωξη στις σκεπες στο 10 επεισοδιο νομιζω. Σιγουρα θα υπαρξουν και οι επικες μαχες μεταξυ των βασιλειων, οπως στο πρωτο επεισοδιο.

Αντι για τον πριγκηπα και τη Βαλσα, εχουμε την Εριν, στο πρωτο μεσο με τη μανα της και στο δευτερο με τον κλανιαρη μελισσοκομο. Ετοιμαζονται για το δευτερο arc, οπου η Εριν μπαινει στην εφηβεια.

Δεν αποκλειω να δουμε σκηνες παρομοιες με αυτες του Guardian στο μελλον. Απλα φοβαμαι μηπως γινει μετα πολυ περιγραφικο και στραφει σε δολοπλοκιες, flashback κλπ. αγνοωντας τους χαρακτηρες. Προς το παρον μου αρεσε περισσοτερο απο το Guardian και θα ξανασχοληθω μαζι της μολις τελειωσει ο υποτιτλισμος,δηλ σε 1 χρονο αν ολα πανε καλα και αν δεν τα εχω παρατησει.

Με αλλες σειρες και ταινιες για το 2009 δεν προκειται να ασχοληθω πλεον.

#8 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 April 2009 - 10:07

Btw η Erin είναι πολύ kawaii όταν αφήνει τα μαλλιά κάτω:nbleed:

Posted Image

#9 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 23 April 2009 - 18:45

Αναρωτιεμαι πως θα νιωθουν οι γονεις που θα βλεπουν τη σειρα με τα παιδια τους και ξαφνικα θα ακουν τις πορδες του μουσατου. Ωραια μυνηματα. Κλανετε για να νιωσετε ελευθεροι

Και η μανα της μοιαζει της Balsa στο χαρακτηρα και στη φυσιογνωμια (απλα ειναι κτηνιατρος και η κομη της ειναι πρασινη). Οποτε πορωμενοι με την Balsa, δειτε τα πρωτα 7 επεισοδια οπωσδηποτε, μεχρι να βγει Moribito 2.

#10 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 23 April 2009 - 19:35

Ωραια μυνηματα. Και η μανα της μοιαζει της Balsa στο χαρακτηρα και στη φυσιογνωμια (απλα ειναι κτηνιατρος και η κομη της ειναι πρασινη). Οποτε πορωμενοι με την Balsa, δειτε τα πρωτα 7 επεισοδια οπωσδηποτε, μεχρι να βγει Moribito 2.

Καλά όλα αυτά που λέτε αλλά σιγά μην άντεχα να δω κάτι τέτοιο σε ongoing. :oo:

In any case θα το δω 1000% γιατί είναι το στυλ fantasy που μου αρέσει, αλλά μόνο όταν τελειώσει όλο. :)
Σε ίδια μοίρα έχω και το Anne of green gables που θα δω όταν τελειώσει.
In any case novel transfers ftw.

Edited by Radagast, 23 April 2009 - 20:27.

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#11 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 23 April 2009 - 19:58

Αναρωτιεμαι πως θα νιωθουν οι γονεις που θα βλεπουν τη σειρα με τα παιδια τους και ξαφνικα θα ακουν τις πορδες του μουσατου. Ωραια μυνηματα. Κλανετε για να νιωσετε ελευθεροι

Κ*λος που κλάνει γιατρό δε γυρεύει:nosey:

Posted Image

#12 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 04 August 2009 - 22:24

Bump for greater justice.
Μα καλά κανείς δεν το παρακολουθεί αυτό το διαμαντάκι;;:OMG3:

In any case, είναι μάλλον όπως το βλέπω η πιο αξιόλογη seinen σειρά φέτος μαζί με το higashi no eden, και απ' ότι βλέπω πάλι περνάει απαρατήρητη όπως και το κορυφαίο seirei no moribito της ίδιας novelist είχε περάσει απαρατήρητο το 2007.

Aν και στην αρχή φαινόταν πως ίσως απευθυνόταν σε μικρής ηλικίας κοινό, τελικά τα αργότερα επεισόδια διαψεύδουν πλήρως αυτή την άποψη. Μόνο σε παιδικό κοινό δεν απευθύνεται εν τέλει...

Με εξαίρεση το σχέδιο που θα μπορούσε να ήταν και λίγο καλύτερο, αποτελεί μια απ' τις καλύτερες fantasy επιλογές για όσους ψάχνονται κυρίως σε ανάπτυξη σεναρίου και χαρακτήρων. Όσο προχωράει τόσο καλύτερο γίνεται.

Στα ξένα sites δε, γίνεται χαμός με το συγκεκριμένο anime. :)

26 στα 50 είναι τώρα με τα πολύ καλά fansub releases απ' τους SS. (static-subs)
Θα τα βρείτε στο tokyotosho όπως και στο http://www.lolipower.org/ σε DDL.

Edited :
PS: Δεν σχολιάζω για το Κ!on, Warchief... Aποψή σου..

Edited by Radagast, 05 August 2009 - 00:35.

sigpic3736_12.gif

Spoiler:

#13 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 04 August 2009 - 22:54

Μωρέ να το παρακολουθήσουμε εμείς. Ας γίνει sub πρώτα όμως. Δεν το πάνε γρήγορα οι static. Προτιμώ να περιμένω τώρα, παρά να το αρχίσω, να μ'αρέσει, και να μη μπορώ να δω τα υπόλοιπα επεισόδια.

Η πιο αξιόλογη σειρά φέτος είναι το K-ON όμως!!

#14 Jiraiya

Jiraiya

ビッグブレストジャンキー

• Members
  • 2,574 posts

Posted 04 August 2009 - 23:15

Το βλέπω εγώ.Πολύ ωραίο είναι.Αν έδειχνε και κανά βυζάκι που και που θα ταν ακόμα καλύτερο:if:

Posted Image

#15 Radagast

Radagast

Cogito ergo sum

• Members
  • 2,221 posts
  • LocationDark City

Posted 05 August 2009 - 00:38

Το βλέπω εγώ.Πολύ ωραίο είναι.Αν έδειχνε και κανά βυζάκι που και που θα ταν ακόμα καλύτερο:if:

Ναι μιας και όλες οι σοβαρές νουβέλες που μεταφέρονται σε anime, είναι "φίσκα στο βυζάκι", έγινε η ανατροπή τώρα... :hahaha::hahaha: (Βέβαια ελπίζω να αστειεύεσαι άσχετα απ'το ότι είσαι ο ero-senin του forum)

Πάλι καλά έχω να πω που μας λυπούνται και εμάς, γιατί τότε παίζει να μην έβλεπα και καθόλου anime.

sigpic3736_12.gif

Spoiler: